memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
τυπε αμα παει σε αυτη ο αλεξ και της πει οτι ειναι δεξιος θα τον πλακωσει με το κονταριτυχαιο τυπε?
τυπε αμα παει σε αυτη ο αλεξ και της πει οτι ειναι δεξιος θα τον πλακωσει με το κονταριτυχαιο τυπε?
μην του το βαλει και πουθενα τυπετυπε αμα παει σε αυτη ο αλεξ και της πει οτι ειναι δεξιος θα τον πλακωσει με το κονταρι
διοδια τυπεΕντυπωσιακο δεν ειναι τύπε?
Κοιταω το αβαταρ μου απο τη μια και το μενταγιον της απο την αλλη, και νιωθω οτι ειναι οιωνος.
Πού θα την βρω?
Εντυπωσιακο δεν ειναι τύπε?τυχαιο τυπε?
δεν ειναι οιωνος, ειναι νωντοθαυμα λογω των ημερων ;)Εντυπωσιακο δεν ειναι τύπε?
Κοιταω το αβαταρ μου απο τη μια και το μενταγιον της απο την αλλη, και νιωθω οτι ειναι οιωνος.
Πού θα την βρω?
Ηλεκτρονικο ταχυδρομειο για επικοινωνια δεν εχει?ευτυχως που το σαϊτ του δεν πληρωνω δεν εχει πιμι
τον εστειλες τον τυπο αλεξ τωρα
Χθες ειχαμε την επανεμφανιση της Κέλυ, σημερα αυτο.δεν ειναι οιωνος, ειναι νωντοθαυμα λογω των ημερων ;)
info@oakke.grΗλεκτρονικο ταχυδρομειο για επικοινωνια δεν εχει?
Οπως πριν κανενα μηνα το επαιξα προβληματισμενος για να γνωρισω μια ψυχολογο, τωρα θα το παιξω κινηματίας για να γνωρισω την ακτιβιστρια.
θα σε κοινωνησει με φαλαφελ ο νωντας τυπεΧθες ειχαμε την επανεμφανιση της Κέλυ, σημερα αυτο.
Αρχιζω να γινομαι πιστός.
Μου φαινεται θα ζητησω χρίσμα.
πλιτς πλιτς πλιτς
υγ. παντως το δεν πληρωνω εχω δει εχει κατι απιστευτα καυλετα
το νωντοκελλακυ εχει ασπαστει το νωντισμο εδω και καιροΧθες ειχαμε την επανεμφανιση της Κέλυ, σημερα αυτο.
Αρχιζω να γινομαι πιστός.
Μου φαινεται θα ζητησω χρίσμα.
Tην κουβεντα μας διαβαζουν τύπε13 μελη και 16 επισκεπτες ενδιαφερθηκαν ξαφνικα για την κορεα
Εξυπνο. Βαλατε το αριστουργημα σαν κράχτη.το νωντοκελλακυ εχει ασπαστει το νωντισμο εδω και καιρο
τυπε να δω τον αλεξ να σηκωνει μπαρες απο διοδια φωναζοντας κατω ο καπιταλισμος και τι στον κοσμοτον εστειλες τον τυπο αλεξ τωρα
Ολα για το μουνί τύπετυπε να δω τον αλεξ να σηκωνει μπαρες απο διοδια φωναζοντας κατω ο καπιταλισμος και τι στον κοσμο
ΠΙΡΦΟΡΟΣΣ???Ολα για το μουνί τύπε