Νέα

Βόρειος Κορέα VS Νότιος Κορέα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 166K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
και η κινα ηταν τι σχεση εχει αυτο?καλα τον κανταφι θελανε?εβλεπες καθολου τηλεοραση τοτε?τυπε εχεις επηρεαστει πολυ απο αντρεα μου φαινεται...το ατομο ηταν δικτατορας που εκμεταλλευοταν τον πλουτο και αφηνε μια δικια του καστα να παιρνει το ρευστο αλλα κυριως αυτος και η φαμιλια του.

Να υποθεσω οτι εχεις παει στη Λιβυη ? Πια χρονια ? Εγω ημουν τον 1993. Στην Τριπολη τον ειχαν για θεο. Στην Βεγγαζη τον μισουσαν για αυτο ξεκινησε απο εκει η "εξεγερση". Δεν σου λεω οτι ηταν παραδεισος, αλλα οι κατοικοι ειχαν δωρεαν στεγη, περιθαλψη, παιδεια συγκοινονιες. Οι ξενοι εργατες ειχαμ τα σχολεια μας, τις εκλησιες μας, δωρεαν υγεια και στεγη και το κυριωτερο ασφαλεια.  Βεβαια ελειπαν πολλα, (αλκοολ, γυναικες, τζογος, ναρκωτικα) αλλα με τα καταληλα κονε βρισκαμε κανα μπουκαλι ουσικι, μαροκινες να γαμησουμε και κανα ψιλο χασις να φουμαρουμε.
 

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Μηνύματα
8.362
Like
4
Πόντοι
66
Να υποθεσω οτι εχεις παει στη Λιβυη ? Πια χρονια ? Εγω ημουν τον 1993. Στην Τριπολη τον ειχαν για θεο. Στην Βεγγαζη τον μισουσαν για αυτο ξεκινησε απο εκει η "εξεγερση". Δεν σου λεω οτι ηταν παραδεισος, αλλα οι κατοικοι ειχαν δωρεαν στεγη, περιθαλψη, παιδεια συγκοινονιες. Οι ξενοι εργατες ειχαμ τα σχολεια μας, τις εκλησιες μας, δωρεαν υγεια και στεγη και το κυριωτερο ασφαλεια.  Βεβαια ελειπαν πολλα, (αλκοολ, γυναικες, τζογος, ναρκωτικα) αλλα μετα καταληλα κονε βρισκαμε κανα μπουκαλι ουσικι, μαροκινες να γαμησουμε και κανα ψιλο χασις να φουμαρουμε.
ωραια αφου εχεις μια πρωτη ιδεα η πλειονοτητα των ανθρωπων εκει ειχε καλο βιοτικο επιπεδο?και μην ξεχνας οτι τα μεγαλυτερα αποθεματα ειναι ανατολικα της λιβυης.και δυτικα εχει αλλα κυριως ανατολικα.
 

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Μηνύματα
6.336
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Αλλες ρατσες οι Αραβες και οι Ρουμανοι. Τον Γκανταφι δεν τον ηθελε μια μικρη μεριδα του πληθυσμου οι ισλαμιστες. Αν δεν την επεφταν οι δυτικοι θα τους ειχε παει πιπα κωλο ο συνταγματαρχης. Επι των ημερων του η Λιβυη ειχε ειρηνη, ασφαλεια κι ευημερια. Τωρα ?
Εκλογες αν θελουν ας τις ζητησει ο λαος της Β. Κορεας.

Kαλά την ειρήνη και την ασφάλεια που την είδες ??  :think: Αφού είχαν διασυνδέσεις με τη διεθνή τρομοκρατία και γι'αυτό τους χτύπησαν οι Αμερικάνοι γύρω στο 1986 !
 

merde

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Μηνύματα
249
Like
0
Πόντοι
1
Μ Ε Γ Α Λ Ο Σ    Η Γ Ε Τ Η Σ........... :rockon: :rockon: :rockon:

Γιαυτο ο πατερας του πριν πεθανει εχρισε ΑΥΤΟΝ "διαδοχο" του κι οχι τον μεγαλυτερο γιο του μιας κι ο "μικρος δεν ηταν τοσο "μαλθακος" οσο ο αδελφος του
Ο Κιμ Γιονγ Ιλ ειχε βαλει τους γιους του να ξεκοιλιαζουν μπακακακια οταν ηταν μικροι κι οποιος σκοτωνε περισσοτερα χριζονταν διαδοχος
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.118
Κριτικές
491
Like
37.370
Πόντοι
41.447
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.dumpaday.com/wp-content/uploads/2013/04/respect-my-authority-funny-pictures.jpg[/img[/URL]]

[img]http://images.sodahead.com/profiles/0/0/0/5/1/6/6/3/9/KIM-JONG-UN-IDIOT-WITH-A-BAD-HAIRCUT-105504738689.png
 

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Μηνύματα
49.263
Like
20
Πόντοι
366

even-pennywise_o_1280921.jpg
:2on1:
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
Νεκρή είναι και η θεία του δικτάτορα της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, η οποία πέθανε υπό «μυστηριώδεις» συνθήκες, όπως μεταδίδουν διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, επικαλούμενα τα μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Κορέας.

H 67χρονη Κιμ Κιονγκ Χούι, της οποίας ο σύζυγος Γιανγκ Σονγκ Θάεκ εκτελέστηκε πριν από ένα μήνα με εντολή του ανιψιού του, λέγεται ότι είτε υπέστη καρδιακή προσβολή είτε αυτοκτόνησε.

Μετά τον εκτέλεση του συζύγου της στις 8 Δεκεμβρίου , άρχισαν να κυκλοφορούν αρκετές εικασίες για την υγεία και τα ίχνη της θείας εξ αίματος του Κιμ Γιονγκ Ουν, μοναχοκόρη του ιδρυτή της Βόρειας Κορέας, Κιμ Ιλ Σουνγκ, παππού του σημερινού ηγέτη.

Στα μέσα Δεκεμβρίου, η Kim Kyong-hui έπρεπε να παρευρεθεί στην κηδεία ενός ανώτερου στελέχους του Κόμματος των Εργατικών αλλά η εφημερίδα της Νότιας Κορέας Chosunilbo, αναφέρει πως δεν παραβρέθηκε, πιθανώς λόγω προβλημάτων υγείας.

Τότε μάλιστα είχε αναφερθεί ότι είχε ταξιδέψει στη Ρωσία και τη Σιγκαπούρη γιατί αντιμετώπιζε προβλήματα καρδιάς, κατάθλιψης και χρόνιου αλκοολισμού, λόγω της αυτοκτονίας της κόρης της το 2006, ενώ σπούδαζε στο Παρίσι.

Μάλιστα, το ειδησεογραφικό πρακτορείο Daily NK, της Νότιας Κορέας, ανέφερε στις 18 Δεκεμβρίου, πως «η Κιμ ήταν σε σοβαρή κατάσταση μετά την εκτέλεση του συζύγου της».

Το γεγονός είναι ότι η θεία του Κιμ Γιονγκ Ουν- αν και υψηλή κυβερνητική αξιωματούχος- έχει εξαφανιστεί από τα δημόσια πράγματα της χώρας. Σύμφωνα με την νοτιοκορεατική Chosunilbo, ή οποία επικαλείται πηγή των μυστικών υπηρεσιών της Πιονγιάνγκ, η Κιμ Κιονγκ Χούι «ή αυτοκτόνησε ή πέθανε από καρδιακή προσβολή». Η εφημερίδα ωστόσο τονίζει ότι το κρατικό γραφείο πληροφοριών δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει το θάνατό της.

«Αν είναι νεκρή δεν θα αποτελέσει έκπληξη λόγω της βεβαρυμμένης υγείας της αλλά θα είναι ένα σοβαρό πρόβλημα για τον Κιμ Γιονγκ Ουν»» δήλωσε ο Τοσιμίτσου Σιγκεμούρα, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Waseda του Τόκιο στην Telegraph. «Δεδομένου ότι ήταν η μοναδική κόρη του ιδρυτή του έθνους, είχε τόσο το κύρος όσο και τη νομιμότητα και τα χρησιμοποίησε για να προστατεύσει την κυβέρνηση του Κιμ Γιονγκ Ουν. Αυτή ήταν ο ήλιος και αυτός ήταν το φεγγάρι».
Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Κιμ Κιονγκ Χούι, ήταν στις 10 Σεπτεμβρίου, σε μια μουσική παράσταση που παραβρέθηκε με τον Κιμ Γιονγκ Ουν και τη σύζυγό του, Ρι Σολ Τζου.

 

merde

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Μηνύματα
249
Like
0
Πόντοι
1
Νεκρή είναι και η θεία του δικτάτορα της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, η οποία πέθανε υπό «μυστηριώδεις» συνθήκες...

KAΘΟΛΟΥ "μυστηριωδεις συνθηκες"...
Ειναι φανερο οτι αυτοκτονησε με μια μαχαιρια στην... πλατη!
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.437
Like
17
Πόντοι
16
Με το 100% των ψήφων εξελέγη στη βορειοκορεατική Βουλή ο Κιμ Γιόνγκ-ουν  :rockon: :rockon: :rockon:

Με το 100% των ψήφων και μηδενική αποχή, όπως αναμενόταν, εξελέγη στη Βουλή της Βορείου Κορέας ο ανώτατος ηγέτης της χώρας Κιμ Γιόνγκ-ουν, όπως μεταδίδουν κρατικά βορειοκορεατικά μέσα ενημέρωσης.

«Όλοι οι ψηφοφόροι της περιφέρειας συμμετείχαν στις εκλογές και το 100% ψήφισε για τον Κιμ Γιόνγκ-ουν. Αυτό είναι μία έκφραση [...] της απόλυτης στήριξης του λαού, και της βαθύτατης εμπιστοσύνης που τρέφει για τον ανώτατο ηγέτη Κιμ Γιόνγκ-ουν, καθώς [οι πολίτες] παραμένουν με ένα μυαλό πιστοί σε αυτόν, έχοντάς τον σε ψηλή εκτίμηση», μετέδωσε χαρακτηριστικά το κρατικό πρακτορείο KCNA.

Πηγή:



 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom