Νέα

Βόρειος Κορέα VS Νότιος Κορέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
images

Δωρεάν αμερικανική στρατιωτική βοήθεια στην Ελλάδα
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τι μας νοιαζουν εμας ολα αυτα? Αλλα προβληματα δεν εχουμε?
αν σου σκασει καμια μπομπιτα στο κεφαλι,και οχι απο αυτες του ναβαρο,θα σε νοιαξει τυπε :grin:
πρεπει να εκδημοκρατισουμε ολες τις χωρες του πλανητη τυπε :rockon:
αυτο ειναι το αμερικανικο ονειρο :rockon:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Αμερικανος εισαι? Ποιοι ειμαστε εμεις που θα τελειωνουμε?
Ποιοι θα χτυπησουμε? Τι δουλεια εχει η ελλαδα με την β.κορεα και με το ιραν?

Εμείς είμαστε πιστοί σύμμαχοι, τύπε. Εδώ τα αρχεία του ΓΕΣ και οι εκθέσεις του πολεμικού μουσείου αναφέρουν τον πόλεμο της Κορέας σαν "ειρηνευτική επιχείρηση" όταν ο ίδιος ο ΟΗΕ έχει αποκηρύξει αυτή την ερμηνεία ήδη από το 1988!

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
αν σου σκασει καμια μπομπιτα στο κεφαλι,και οχι απο αυτες του ναβαρο,θα σε νοιαξει τυπε :grin:
πρεπει να εκδημοκρατισουμε ολες τις χωρες του πλανητη τυπε :rockon:
αυτο ειναι το αμερικανικο ονειρο :rockon:

Σαν αυτες που ριχναν στα κεφαλια των σερβων το 99 τυπε?  :grin:
Εγινε εκδημοκρατισμος εκει. Τεραστιος. Αμερικα και τα μυαλα στο μπλεντερ  :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σαν αυτες που ριχναν στα κεφαλια των σερβων το 99 τυπε?  :grin:
Εγινε εκδημοκρατισμος εκει. Τεραστιος. Αμερικα και τα μυαλα στο μπλεντερ  :rockon:
δεν εγινε τυπε?
τον γαμησανε τον μιλοσεβιτς
μετα αρχισε η σερβια να παραδιδει καρατζιτς και μπλαντιτς με ονειρο να μπει στην ευρωπαικη ενωση
σε λιγο θα αναγνωρισουν και το κοσοβο και θα τους βαλουν
αν δεν ειναι αυτο εκδημοκρατισμος τι ειναι δηλαδη? :think:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
δεν εγινε τυπε?
τον γαμησανε τον μιλοσεβιτς
μετα αρχισε η σερβια να παραδιδει καρατζιτς και μπλαντιτς με ονειρο να μπει στην ευρωπαικη ενωση
σε λιγο θα αναγνωρισουν και το κοσοβο και θα τους βαλουν
αν δεν ειναι αυτο εκδημοκρατισμος τι ειναι δηλαδη? :think:

Σωστα. Δεν το χα σκεφτει αυτο. Να προχωρησουμε τοτε.
Εμεις ποτε ξεκιναμε? Να παρω εξαρτηση? Κρανος? Σακιδιο m71? Θα κανει κρυο εκει? Να παρω και το τζακετ αν ειναι  :rockon:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Μαιστα. Οι 'συμμαχοι'(το αμερικα ντε) εχουν γαμησει τον μισο πλανητη.
Οι μη-συμμαχοι(πρων εσσδ) τον αλλο μισο.
Εμεις μπορουμε να κατσουμε στα αυγα μας για μια φορα και να μην γινομαστε μονιμως τα πουτανακια των 'συμμαχων'? Λεω εγω τωρα.
Αν ο λαος στην Β.Κορεα και το Ιραν θελει να αλλαξει το καθεστως, θα το αλλαξει μονος του(αν θελει).
Στο Ιραν βεβαια το εκανε πριν μερικες δεκαετιες και εδιωξε με κλωτσιες τον εκλεκτο των 'συμμαχων' σαχη. Οποτε λογικο, οι 'συμμαχοι' να εχουν θεμα.

Τι μας νοιαζουν εμας ολα αυτα? Αλλα προβληματα δεν εχουμε?
Να πει και ο υπολοιπος πλανητης στις ΗΠΑ τι να κανουν με Κουβα?  :rolleyes:
Οχι ε? Μαλλον εκει δεν πεφτει λογος στους υπολοιποπυς 'συμμαχους'.
Ειναι 'εσωτερικο θεμα' των ΗΠΑ αυτο.  :rolleyes:

Να πουμε και στους Ρωσους τι θα κανουν με τους Τσετσενους?  :rolleyes:
Οχι παλι, φανταζομαι.

Ρε τι τραβαμε......μια ζωη πελατακια και πουτανακια  :headbang:

Άμα εσένα σου αρέσουν οι χούντες και οι αιμοσταγείς δικτάτορες πήγαινε να ζήσεις εκεί ! Το κράτος της Βόρειας Κορέας είναι ντροπή για την ανθρωπότητα και πρέπει να σταματήσει να υπάρχει.Η Κορέα είναι μία !

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σωστα. Δεν το χα σκεφτει αυτο. Να προχωρησουμε τοτε.
Εμεις ποτε ξεκιναμε? Να παρω εξαρτηση? Κρανος? Σακιδιο m71? Θα κανει κρυο εκει? Να παρω και το τζακετ αν ειναι  :rockon:
τυπε παρε και καμια στολη ρβχπ :grin:
http://[URL unfurl="true"]www.e-typos.com/content/adasdas.jpg[/img[/URL]]

θα χρειαστει σιγουρα :headbang3:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Άμα εσένα σου αρέσουν οι χούντες και οι αιμοσταγείς δικτάτορες πήγαινε να ζήσεις εκεί ! Το κράτος της Βόρειας Κορέας είναι ντροπή για την ανθρωπότητα και πρέπει να σταματήσει να υπάρχει.Η Κορέα είναι μία !

Και αν εσενα σου αρεσουν τα πεσιματα και οι 'εκδημοκρατισμοι' να πας να πολεμησεις εσυ.
Πισω απ το πληκτρολογιο ολο δηλωσουλες ειμαστε. Τραβα εσυ μεγαλε. Οχι να πανε αλλοι, για να βγαινεις εσυ να το παιζεις δημοκρατης μετα. Αντε να σε δουμε. Εμας ασε μας ησυχους.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Και αν εσενα σου αρεσουν τα πεσιματα και οι 'εκδημοκρατισμοι' να πας να πολεμησεις εσυ.
Πισω απ το πληκτρολογιο ολο δηλωσουλες ειμαστε. Τραβα εσυ μεγαλε. Οχι να πανε αλλοι, για να βγαινεις εσυ να το παιζεις δημοκρατης μετα. Αντε να σε δουμε. Εμας ασε μας ησυχους.

Και τι είμαι εγώ ρε φίλε να πάω να πολέμησω,καραβανάς ?  Άν ήμουν και με πλήρωναν μπορεί και να πήγαινα...Στο κάτω κάτω,ας κάθονταν ήσυχοι για να μην τους πείραζε κανένας..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και τι είμαι εγώ ρε φίλε να πάω να πολέμησω,καραβανάς ?  Άν ήμουν και με πλήρωναν μπορεί και να πήγαινα...Στο κάτω κάτω,ας κάθονταν ήσυχοι για να μην τους πείραζε κανένας..
τυπε μερικοι ονειρευονται τετοιες εικονες
homefront-north-korean-troop.jpg

homefront-wallpaper.jpg

δεν θα τους περασει ομως :rockon:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Και τι είμαι εγώ ρε φίλε να πάω να πολέμησω,καραβανάς ?  Άν ήμουν και με πλήρωναν μπορεί και να πήγαινα...Στο κάτω κάτω,ας κάθονταν ήσυχοι για να μην τους πείραζε κανένας..

Και γω τι ειμαι ρε μεγαλε για να υποστηριξω τους αμερικανους? Γιανκης?
Ειδα ποσο καλοι 'συμμαχοι' ηταν στην Κυπρο. Μου φτανει.
Τι ξερεις για το πως δημιουργηθηκε αυτη η κατασταση στην Κορεα? Οι Αμερικανοι δεν εχουν καμια ευθυνη για οτι εχει συμβει?
Το δικατατορικο καθεστως της Κορεας λες...καμια αντιρρηση. Ναι δικατατορια ειναι.
Την δικτατορια στην ελλαδα ποιος την εριξε? Οι ελληνες δεν την εριξαν? Ηρθαν εδω τιποτα αμερικανοι να σε βομβαρδισουν για να 'εκδημοκρατιστεις'?
Μονοι τους θα το αλλαξουν, αν θελουν. Τελος.
Δεν πεφτει λογος σε κανενα.
Και οταν βλεπουμε τι εχουν κανει ΗΠΑ, πρωην ΕΣΣΔ στον πλανητη ειναι τουλαχιστον γελοιο να μιλαμε για καθεστωτα 'ντροπη στην ανθρωποτητα' ετσι?

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
τυπε μερικοι ονειρευονται τετοιες εικονες
homefront-north-korean-troop.jpg

homefront-wallpaper.jpg

δεν θα τους περασει ομως :rockon:

τυπε μου φαινεται πως επρεπε να ειχε  βγει ο Ρομνει , νομιζω θα ηταν πιο δυναμικος σε τετοια θεματα, θα την ειχε τελειωσει ηδη την υποθεση με το χοντρο τωρα και θα ψαχνανε ηδη νεο στοχο για εκδημοκρατισμο

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Και γω τι ειμαι ρε μεγαλε για να υποστηριξω τους αμερικανους? Γιανκης?
Ειδα ποσο καλοι 'συμμαχοι' ηταν στην Κυπρο. Μου φτανει.
Τι ξερεις για το πως δημιουργηθηκε αυτη η κατασταση στην Κορεα? Οι Αμερικανοι δεν εχουν καμια ευθυνη για οτι εχει συμβει?
Το δικατατορικο καθεστως της Κορεας λες...καμια αντιρρηση. Ναι δικατατορια ειναι.
Την δικτατορια στην ελλαδα ποιος την εριξε? Οι ελληνες δεν την εριξαν? Ηρθαν εδω τιποτα αμερικανοι να σε βομβαρδισουν για να 'εκδημοκρατιστεις'?
Μονοι τους θα το αλλαξουν, αν θελουν. Τελος.
Δεν πεφτει λογος σε κανενα.
Και οταν βλεπουμε τι εχουν κανει ΗΠΑ, πρωην ΕΣΣΔ στον πλανητη ειναι τουλαχιστον γελοιο να μιλαμε για καθεστωτα 'ντροπη στην ανθρωποτητα' ετσι?

Το κράτος της Βόρειας Κορέας είναι Σταλινικό κατάλοιπο,άρα ψάξε αλλού τις ευθύνες...Και πως θα το αλλάξουν δηλαδή το καθεστώς αφού δεν έχουν εκλογές ? Τα θέλεις και τα λες αυτά ? Αυτή η χούντα είναι τόσο σκληρή που δεν πέφτει ούτε σε 200 χρόνια από μόνη της.Και όποιοι τολμήσουν να ξεσηκωθούν θα τους κάνουν αλοιφή !! Άσε που και στη Λιβύη που ξεσηκώθηκε ο κόσμος και πήρε τα όπλα για να διώξει Καντάφι τα ίδια μας λέγατε !
Η Κύπρος μόνη της έφαγε το κεφάλι της γιατί είναι αυτοκαταστροφική όπως και η Ελλάδα και δεν τις φταίει κανένας.Η δε Ελληνική χούντα στην πραγματικότητα έπεσε με μία και μόνο δήλωση του Κίσινγκερ,κι'ενώ οι Έλληνες πολιτικοί και πωλήτες κοιμόντουσαν όρθιοι !

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
τυπε μου φαινεται πως επρεπε να ειχε  βγει ο Ρομνει , νομιζω θα ηταν πιο δυναμικος σε τετοια θεματα, θα την ειχε τελειωσει ηδη την υποθεση με το χοντρο τωρα και θα ψαχνανε ηδη νεο στοχο για εκδημοκρατισμο
Ναι ρε. Ο Ομπαμα ειναι πολυ μπαμιας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom