Νέα

Βοηθήστε έναν άσχετο :)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Salepmosgeorg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Salepmosgeorg

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα φίλοι,έχω πολλά χρόνια να γραψω στο site(από άλλο προφιλ που φυσικα δε θυμάμαι ακριβώς ούτε κωδικό,ούτε όνομα) όποτε μην κατακρίνετε αμέσως τον τρόπο που θα αναπτύξω το θέμα  :grin:.Έρχομαι για λίγες μέρες Αθήνα απο εξωτερικό για δουλειές και θα ήθελα κι εγώ μια διαφορετική εμπειρία. Θα ήθελα να συναντηθώ  :knockinb: με ένα τραβεστί/transexual/crossdresser με την προυπόθεση να είναι οσο το δυνατόν πιο θυληπρεπής(και οχι απαραιτητα ενεργητικός-η). Ξέρω οτι οι περισσότεροι θα μου πείτε να ψάξω το φόρουμ,αλλά πιστέψτε με δεν έχω ούτε το χρόνο,ούτε τις γνώσεις(λόγω μεγάλης αποχής από τη χώρα) για να το κάνω. Με την απλή έρευνα που έκανα μου άρεσε μόνο μία Veronica, αλλά γενικότερα θα προτιμούσα συμβουλές από ειδικούς :cheesy: .

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά....
                          .......από έναν παλιό συναγων(γαμ)ιστή!!!!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.332
Πόντοι
606
φιλε ειναι φολα η μικρη

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Καλησπέρα φίλοι,έχω πολλά χρόνια να γραψω στο site(από άλλο προφιλ που φυσικα δε θυμάμαι ακριβώς ούτε κωδικό,ούτε όνομα) όποτε μην κατακρίνετε αμέσως τον τρόπο που θα αναπτύξω το θέμα  :grin:.Έρχομαι για λίγες μέρες Αθήνα απο εξωτερικό για δουλειές και θα ήθελα κι εγώ μια διαφορετική εμπειρία. Θα ήθελα να συναντηθώ  :knockinb: με ένα τραβεστί/transexual/crossdresser με την προυπόθεση να είναι οσο το δυνατόν πιο θυληπρεπής(και οχι απαραιτητα ενεργητικός-η). Ξέρω οτι οι περισσότεροι θα μου πείτε να ψάξω το φόρουμ,αλλά πιστέψτε με δεν έχω ούτε το χρόνο,ούτε τις γνώσεις(λόγω μεγάλης αποχής από τη χώρα) για να το κάνω. Με την απλή έρευνα που έκανα μου άρεσε μόνο μία Veronica, αλλά γενικότερα θα προτιμούσα συμβουλές από ειδικούς :cheesy: .

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά....
                          .......από έναν παλιό συναγων(γαμ)ιστή!!!!

δες κ στο ts dating

OP
OP
S

Salepmosgeorg

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξερω ποιο ονομα να ψαξω. Την ανεφερα γιατι η συγκεκριμενη μου αρεσε σαν εμφανιση.Τυχαια τη βρήκα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom