You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βοήθεια συναγωνιστές !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Dimass
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 19
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.520
- Πόντοι
- 11.956
Ναι τι στην Γλυφάδα τι ψάχνεις.?....φαγαδικο.... περίπτερο.... καφέ... θάλασσα... ουζερί....??????
Σωστός πάνω στην βιασύνη μου δεν έγινα κατανοητός αν και βρίσκομαι στο section για τα μασάζ ! Όποτε ψάχνω για μασάζ που να συνοδεύεται από κάνα φραπεδάκιΝαι τι στην Γλυφάδα τι ψάχνεις.?....φαγαδικο.... περίπτερο.... καφέ... θάλασσα... ουζερί....??????
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.327
- Πόντοι
- 6.056
σπιτι θελει να αγορασει για να μπει του χρονου στην σχετικη ψηφοφορια εδω...Ναι τι στην Γλυφάδα τι ψάχνεις.?....φαγαδικο.... περίπτερο.... καφέ... θάλασσα... ουζερί....??????
Ποιό από τα μέλη που το δηλώνουν, πιστεύετε ότι διαθέτει πραγματικά οικία στην περιοχή της Γλυφάδας;
αφου στα μασαζ ανοιξε το θεμα ο ανθρωπας τι να θελει?
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.412
- Πόντοι
- 12.756
σπιτι θελει να αγορασει για να μπει του χρονου στην σχετικη ψηφοφορια εδω...
Ποιό από τα μέλη που το δηλώνουν, πιστεύετε ότι διαθέτει πραγματικά οικία στην περιοχή της Γλυφάδας;
Πάντα βοηθάς τον κόσμο , έχω να το λέω πόσο καλό παιδί είσαι
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.520
- Πόντοι
- 11.956
Και σιγά μην διάβασα 50χ με πρεσβυωπια τα μικρά γράμματα....μόνο τον τίτλο είδα .χαχαχασπιτι θελει να αγορασει για να μπει του χρονου στην σχετικη ψηφοφορια εδω...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι θα γίνει την Τετάρτη... περνάμε?Πάντα βοηθάς τον κόσμο , έχω να το λέω πόσο καλό παιδί είσαι
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.327
- Πόντοι
- 6.056
παντα οτι μπορουμεΠάντα βοηθάς τον κόσμο , έχω να το λέω πόσο καλό παιδί είσαι
Περνάτε γιατί θα είμαι εγώ στο γήπεδο αλλά πρέπει να έχω κάνει τα μασαζάκια μου μέχρι τότε !Και σιγά μην διάβασα 50χ με πρεσβυωπια τα μικρά γράμματα....μόνο τον τίτλο είδα .χαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι θα γίνει την Τετάρτη... περνάμε?
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.251
- Πόντοι
- 25.467
Για Γλυφάδα ρωτήστε τον εκλεγμένο Γλυφαδιώτη .Δώστε τα φώτα σας για Γλυφάδα μεριά γιατί είμαι άσχετος με Αθήνα !
Ουδείς δύναται να γνωρίζει καλύτερα την περιοχή.
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.654
- Πόντοι
- 2.456
Τυπε μου μόνο το μέλος @Νίπλης που είναι αληθινός Γλυφαδιωτης μπορεί να σε βοηθήσει ΜΟΝΟ αυτός ΜΟΝΟ λέμεΣωστός πάνω στην βιασύνη μου δεν έγινα κατανοητός αν και βρίσκομαι στο section για τα μασάζ ! Όποτε ψάχνω για μασάζ που να συνοδεύεται από κάνα φραπεδάκι
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Παίδες βοήθεια κι εγώ.
Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στη Γλυφάδα και θέλω χεσω. Βρείτε μου μια καφετέρια,εστιατόριο,σουβλατζιδικο μια γωνίτσα τελοσπαντων να μπορέσω να αφοδευσω με ανεση και ησυχία. Σας παρακαλώ μόνο έγκυρες απαντήσεις.
Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στη Γλυφάδα και θέλω χεσω. Βρείτε μου μια καφετέρια,εστιατόριο,σουβλατζιδικο μια γωνίτσα τελοσπαντων να μπορέσω να αφοδευσω με ανεση και ησυχία. Σας παρακαλώ μόνο έγκυρες απαντήσεις.
Θα έπρεπε να αγνοήσω παντελώς την ειρωνία σού αλλά ας πούμε ότι τέτοιο επίπεδο έχεις τέτοια σκέφτεσαι, τέτοια λες...Παίδες βοήθεια κι εγώ.
Και πάλι το ερώτημα σου είναι άσχετο και άκυρο σε αντίθεση με αυτόν που ειρωνεύεσαι πιο πάνω που τουλάχιστον η απορία του έχει να κάνει με τα θέματα του φόρουμ.
Περαστικά!!!!
Whoremonger
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Γλυφάδα όμως τίποτα πιαΆχρηστο ποστ, όλα τα μαγαζιά εκεί γύρω είναι, δάφνη Καλλιθέα βρωμάει ο τόπος από μασάζ στούντιο.
Pookierock
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2023
- Like
- 225
- Πόντοι
- 21
Και οι γλυφαδιωτες που πάνε ;Γλυφάδα όμως τίποτα πια
Παίρνουν το τραμ και κατεβαίνουν Συγγρού Φιξ ..Και οι γλυφαδιωτες που πάνε ;
Whoremonger
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Πολυ αμφιβαλλω…Παίρνουν το τραμ και κατεβαίνουν Συγγρού Φιξ ..
Οταν η Γλυφαδα ειχε τα 2-3 φανερα μασατζιδικα ειχε αλλα τοσα «κρυφα» που δουλευαν με κλειστο κυκλο σε βιλλες κτλ.
Δεν θα ηταν εκπληξη αν υπαρχουν ακομα τετοια μερη που μαζευουν κοσμο και χαρτι απο το νοτο
STEFANOS37
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2008
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
την εχει παρει κανεις?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 45