...στη Πολωνια εμενα με 2 γκομενες που δουλευουνε στο αεροδρομιο.και εκει αγωρασα διαμερισμα.και με τη μια παντρευτηκα για να παρω Πολωνικο διαβατηριο(τοτε με τα προβληματα με το στρατο δεν μου δινανε Ελληνικο διαβατηριο.τωρα πια δεν εχω προβλημα μεχρι τα 45 μου πηρα αναβολη σαν κατοικος εξωτερικου.αλλα η Βαρσοβια δεν μου αρεσει τοσο εχει και πολλους κωλογερμανους και πηγαινω περιπου 2 φορες το χρονο.για μενα το να ζω στη Ρωσσια με τα μουνακια ειναι για μενα το παν!αν εχεις οικονομικη ανεση μπορει να περασεις και καλα μαζι της.τι να πω εγω με μια γυναικα δεν μπορω να κατσω.και μαλλον θα πεθανω οπως ο θειος μου ο Πλατονας απο την Αυστραλια ηταν 76 χρονων η γυναικα του στην Αυστραλια ξαπλωσε τη νυχτα με τη γκομενα του 52 χρονων και της 2 κορες της 22 και 26 και το πρωι δεν ξυπνησε!!!!(θα ξεσκιστηκε στο γαμησι).σκεψου το καλα γιατι ο γαμος ειναι σοβαρο πραγμα.εγω εχω και ενα παιδι με μια Ουγγαρεζα και δεν την παντρευομε γιατι ειναι εξυπνη.ειναι σοφο πολλες φορες να παρεις μια χαζη για να μπωρεις να την κοροιδευεις