Νέα

Βοήθεια πριν το σοβαρέψω...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα supermarios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εαν είναι να γράφεις αρλούμπες τουλάχιστον να τις τεκμηριώνεις! Πώς από τα 22 το 1996 πήγες στα 45 το 2008 ακόμα προσπαθώ να καταλάβω. Εκτός και αν από το πολύ το πήδημα έχεις χάσει την επαφή με το περιβάλλον και το χρόνο και νομίζεις ότι τώρα είναι το έτος 2019!!!!
με την μηχανή του χρόνου πήγε το παλικάρι καλά μερικοί για χαχόλους μας έχουν περάσει εδώ?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
με την μηχανή του χρόνου πήγε το παλικάρι καλά μερικοί για χαχόλους μας έχουν περάσει εδώ?
τωρα ειμαι 33.μεχρι τα 45 μου πηρα εχω αναβολη σαν κατοικος εξωτερικου.οταν γινω 45 απαλλασωμαι απο το στρατο.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
δε ξερω βρε Μαριε.αλλα εγω το σκεφτομε εντελως διαφορετικα.αναγκαστικα να παντρευτω το 1996 οταν ημουνα 22 χρονων για να μπωρεσω να ζησω στη Ρωσσια και να παρω το Ρωσσικο διαβατηριο.της εκανα και παιδι γιατι ειναι μιση Εβραια.και τοτε ειχα σκοπο να παρω και Ισραηλινο διαβατηριο.πιστευω οτι πετυχα γιατι μενω στη Ρωσσια.εκανα τοτε μεγαλη οικονομια και αγωρασα ενα 3αρι διαμερισμα οπου μενω μαζι της 2-3 μερες την εβδομαδα.στην αρχη ειχα προβλημα γιατι ημουνα αναγκασμενος να γαμαω σε ενα δωματιο που νοικιαζα σε μια φοιτητικη εστια και εχανα παρα πολλες γκομενες που ουτε θελανε να ακουσουνε για γαμησι σε φοιτητικη εστια.μεχρι που αγωρασα και ενα μικρο διαμερισμα 40 τετραγωνικα που το χω φτιαξει ωραιο.και το παιζω ανηπαντρος και γαμαω....
...στη Πολωνια εμενα με 2 γκομενες που δουλευουνε στο αεροδρομιο.και εκει αγωρασα διαμερισμα.και με τη μια παντρευτηκα για να παρω Πολωνικο διαβατηριο(τοτε με τα προβληματα με το στρατο δεν μου δινανε Ελληνικο διαβατηριο.τωρα πια δεν εχω προβλημα μεχρι τα 45 μου πηρα αναβολη σαν κατοικος εξωτερικου.αλλα η Βαρσοβια δεν μου αρεσει τοσο εχει και πολλους κωλογερμανους και πηγαινω περιπου 2 φορες το χρονο.για μενα το να ζω στη Ρωσσια με τα μουνακια ειναι για μενα το παν!αν εχεις οικονομικη ανεση μπορει να περασεις και καλα μαζι της.τι να πω εγω με μια γυναικα δεν μπορω να κατσω.και μαλλον θα πεθανω οπως ο θειος μου ο Πλατονας απο την Αυστραλια ηταν 76 χρονων η γυναικα του στην Αυστραλια ξαπλωσε τη νυχτα με τη γκομενα του 52 χρονων και της 2 κορες της 22 και 26 και το πρωι δεν ξυπνησε!!!!(θα ξεσκιστηκε στο γαμησι).σκεψου το καλα γιατι ο γαμος ειναι σοβαρο πραγμα.εγω εχω και ενα παιδι με μια Ουγγαρεζα και δεν την παντρευομε γιατι ειναι εξυπνη.ειναι σοφο πολλες φορες να παρεις μια χαζη για να μπωρεις να την κοροιδευεις :)
dimitrakis εχασα τη μπαλα.ποτε προλαβες και τα εκανες ολα αυτα στα 33 σου?

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Με τον δημητράκη είμαστε μέλη της οργάνωσης 'γαμπροί χωρίς σύνορα'.

Επισκέπτης
Με τον δημητράκη είμαστε μέλη της οργάνωσης 'γαμπροί χωρίς σύνορα'.
πληροφοριακά από σήμερα δουλεύει αεροπορική γραμμή για νότιο πόλο μέσω Αυστραλίας μην του ξεφύγει καμιά γκόμενα από εκεί και για καλό κακό ας πάρει και μια γκαρσονιέρα και εκεί.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τωρα ειμαι 33.μεχρι τα 45 μου πηρα εχω αναβολη σαν κατοικος εξωτερικου.οταν γινω 45 απαλλασωμαι απο το στρατο.

δεν νομίζω ότι σε τιμάει αυτό... αλλά κάτι παλικάρια σαν αυτό του αβατάρ μου σου δίνουν το δικαίωμα να γερνοβολάς και να γαμάς ως Έλλην και όχι ως Τούρκος ή και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. εδώ υπηρετούν και οι γύφτοι στο στρατό τι τους θέλουν τους Έλληνες????
λόγο βλακείας έπρεπε να σε απαλλάξουν εσένα.

Επισκέπτης
δεν νομίζω ότι σε τιμάει αυτό... αλλά κάτι παλικάρια σαν αυτό του αβατάρ μου σου δίνουν το δικαίωμα να γερνοβολάς και να γαμάς ως Έλλην και όχι ως Τούρκος ή και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. εδώ υπηρετούν και οι γύφτοι στο στρατό τι τους θέλουν τους Έλληνες????

εγώ ξέρω ένα πράγμα ότι η χήρα με τα 5 ορφανά εδώ μέσα είναι γκόμενα κοινής αποδοχής από πολύ κόσμο.και που λέει και ο σοφός λαός μαριγούλα  μαριγώ δεν μου δίνεις να και εγώ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πληροφοριακά από σήμερα δουλεύει αεροπορική γραμμή για νότιο πόλο μέσω Αυστραλίας μην του ξεφύγει καμιά γκόμενα από εκεί και για καλό κακό ας πάρει και μια γκαρσονιέρα και εκεί.
ειμαι παθητικα ερωτευμενος με ολες της γυναικες!ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΗΤΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ:οι φιλοι μου στην Ελλαδα μου λενε οτι προδωσα την πατριδα για το μουνι.στη Ρωσσια μου ειπε ενας φιλος μου Ρωσσος που δουλευει στην εισαγγελια:εσυ εισαι επικκιδηνος θα σου δωσουνε η Αμερικανοι μια γκομεναρα και προκειμενου να τη γαμησεις θα μας προδωσεις ολους!!!!η απαντηση μου ηταν:που νε τη.ναι ας μου τη φερουν και θα σας προδωσω ολους!!!!-καλαολα αυτα αλλα ξεφευγουμε απο το θεμα που ειναι να βοηθησουμε το φιλο Μαριο

Επισκέπτης
ειμαι παθητικα ερωτευμενος με ολες της γυναικες!ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΗΤΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ:οι φιλοι μου στην Ελλαδα μου λενε οτι προδωσα την πατριδα για το μουνι.στη Ρωσσια μου ειπε ενας φιλος μου Ρωσσος που δουλευει στην εισαγγελια:εσυ εισαι επικκιδηνος θα σου δωσουνε η Αμερικανοι μια γκομεναρα και προκειμενου να τη γαμησεις θα μας προδωσεις ολους!!!!η απαντηση μου ηταν:που νε τη.ναι ας μου τη φερουν και θα σας προδωσω ολους!!!!-καλαολα αυτα αλλα ξεφευγουμε απο το θεμα που ειναι να βοηθησουμε το φιλο Μαριο
για σου ρε δημητράκη ινερνάσιοναλ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

η πλακα ειναι οτι οταν πηρα το Ρωσσικο διαβατηριο παραλιγο να με παρουνε και στο Ρωσσικο στρατο!!!!αναγκαστηκα και γραφτηκα σε παναπηστημιο που δινει αναβολη για 2 χρονια μεχρι να γινω 27.στη Ρωσσια γλητωνεις το στρατο στα 27 και οχι στα 45 οπως στην Ελλαδα.-καλα τα λετε ολοι αλλα ξεφευγουμε απο το θεμα.εγω λιγο πολυ την εχω φτιαξει τη ζωη μου.σκεφτειται τι να συμβουλεψουμε το φιλο Μαριο

Επισκέπτης
η πλακα ειναι οτι οταν πηρα το Ρωσσικο διαβατηριο παραλιγο να με παρουνε και στο Ρωσσικο στρατο!!!!αναγκαστηκα και γραφτηκα σε παναπηστημιο που δινει αναβολη για 2 χρονια μεχρι να γινω 27.στη Ρωσσια γλητωνεις το στρατο στα 27 και οχι στα 45 οπως στην Ελλαδα.-καλα τα λετε ολοι αλλα ξεφευγουμε απο το θεμα.εγω λιγο πολυ την εχω φτιαξει τη ζωη μου.σκεφτειται τι να συμβουλεψουμε το φιλο Μαριο
στο νότιο πόλο δεν πας καθόλου στο στρατό, τώρα τον καταργήσανε και στην Βουλγαρία, αστέρι είσαι στο παραμύθι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
στο νότιο πόλο δεν πας καθόλου στο στρατό, τώρα τον καταργήσανε και στην Βουλγαρία, αστέρι είσαι στο παραμύθι.
δεν ειναι καθολου παραμυθι ειναι η ιστορια της ζωης μου!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157

Bull_

Μέλος