Νέα

Βοήθεια πριν το σοβαρέψω...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα supermarios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ναι γιαυτο ειπα να μην το υλοποιησουν....στα 30 ας αρχισει να το σκεφτεται....στα 35 ας παρει την αποφαση...αλλα στα 26? παμε για φουντο κανονικα δηλαδη? ε υπαρχουν και οι εξαιρεσεις βεβαια μην ειμαστε απολυτοι αλλα μιλαω για την πλειοψηφια τουλαχιστον στα ατομα που γνωριζω εγω....

Λιγα ειναι τα ωριμα ατομα που θα εχουν τελιωσει στην ωρα τις σπουδες τους η θα εχουν μια δουλεια και θα σκεφτονται σοβαρα και ειναι σε θεση να στηριξουν και μια σοβαρη σχεση οικονομικα αλλα και ψυχολογικα.
Εδω στα 30 αρκετοι ακομα παλευουν για το πτυχιο το απλο τι μεταπτυχιακα...

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Κανένας δεν γεννήθηκε μαθημένος. Αν δεν μπεις στον χωρό δεν θα μάθεις ποτέ να χωρεύεις και όσο περνάνε τα χρόνια παίρνεις δυσκολότερα και το ρίσκο και έχεις και μικρότερα κουράγια. Μπορείς να το τρενάρεις, αλλά η φυσιολογική ροή τον πραγμάτων είναι π.χ. μια γυναίκα να κάνει παιδί όταν είναι εικοσικάτι και όχι τριαντακάτι και σαραντακάτι.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πολεμιστη δε διαφωνω......αυτη τη στιγμη ειμαι 27.....κανω δυο δουλειες και δε βγαζω φραγκο....λες να παω να κανω οικογενεια? και παιδια? και πες οτι θελω...πως θα τα θρεψω μου λες? ή θα ειμαι βασιλισσα της κουζινας και θα περιμενω να δουλευει μονο ο συζυγος? η φυσιολογικη πορια των πραγματων δυστυχως εχει αλλαξει...δε συμφωνω με αυτο αλλα ειναι η πραγματικοτητα....

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Και σε πέντε χρόνια τι θα έχει αλλάξει προς το καλύτερο? Θα βγάζεις τα πολύ περισσότερα χρήματα? Θα έχεις μεγαλύτερα κουράγια να ξεκινήσεις οικογένεια και να κάνεις και κανένα παιδάκι? Νομίζω ότι ο περισσότερος κόσμος σήμερα έχει την ψευδαίσθηση ότι θα κάνει την ζωή του όσο τον παίρνει και μετά θα του καθήσει κάποιο λαχείο Δεν λέω ότι τα πράγματα είναι εύκολα, αλλά ποτέ δεν ήταν εύκολα. Ίσως παραέχουμε γίνει κακομαθημένοι.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.786
Πόντοι
12.056
Moυνιτσα...ξεχασες να ποσταρεις και στην Ημερησια ενημερωση για στουντιο...μονο αυτο αφησες σημερα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Θελω να ελπιζω οτι σε πεντε χρονια θα μπορω να συμβαλλω με ενα αξιοπρεπες ποσο την οικογενεια μου......απλα να σε ενημερωσω οτι αυτη τη στιγμη με δυο δουλειες και δεν μπορω να συντηρησω ουτε τον εαυτο μου :) καποια πραγματα δεν πρεπει να τα κανουμε ελαφρα τη καρδια....ειδικα οταν αφορουν παιδια τα οποια δε φταινε σε τιποτα....απο την αλλη δε θα καθομαι να το ψειριζω και 10 χρονια...απλα θελω να σταθω λιγο στα ποδια μου....μολις γυρισα ελλαδα δεν περιμενω ο κοσμος να περιμενει εμενα για να με πληρωσει 1000 ευρω αμα τη εμφανισει....απλα δε θελω να ζω σε καποιο ροζ συννεφακι :)

υ.γ. αλτεεεεεκκκκκ ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιι χαχαχαχαχαχαχα
πηγα σε κατι στουντιακα χτες μουρλιαααααα :boobies: :boobies: :boobies:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Πολεμιστη δε διαφωνω......αυτη τη στιγμη ειμαι 27.....κανω δυο δουλειες και δε βγαζω φραγκο....λες να παω να κανω οικογενεια? και παιδια? και πες οτι θελω...πως θα τα θρεψω μου λες? ή θα ειμαι βασιλισσα της κουζινας και θα περιμενω να δουλευει μονο ο συζυγος? η φυσιολογικη [size=25pt]πορια[/size] των πραγματων δυστυχως εχει αλλαξει...δε συμφωνω με αυτο αλλα ειναι η πραγματικοτητα....
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Πάει, χάλασε ο κόσμος.
Ορθογραφικό η Μ΄νίτσα.........αφήστε την ρε ΄σεις λίγο στην ησυχία της.
Της την πέσατε όλοι σας με το που μπήκε

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
εγω δν μπορω να καταλαβω ενα πραγμα....!
γιατι σε μια σχεση οταν καθεσαι με την κοπελα σου και δεν εχεις τι να κανεις και τι να συζητησεις  πρεπει να λες ολο μαλακιες....!γιατι οι γκομενες να σε ρωτανε συνεχια τι θα κανουμε το πασχα αν μπλα μπλα μπλα....το καλοκαιρι μπλα μπλα...γιατι να σου θετουνε ολο προβληματα και ερωτησεις???εκει που καθεσαι στα καλα των καθουμενων να σου λεει οτι μεγαλωσε και οτι εχουνε σοβαρεψει τα πραγματα οταν εσυ δεν ξερεις τι θα φας την αλλη μερα και σε ζωνουνε 1000 προβληματα...!δεν γινεται να αφησουνε τα πραγματα να κυλησουνε ομορφα ησηχακαι ωραια.....?

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ενώ εσύ που δεν έπεσες θύμα καμιάς γκόμενας,είσαι άξιος της...χείρας σου!!!! :2funny: :2funny:

Κοίτα πως θα μπορέσεις να πείσεις τη γυναίκα σου να σε δεχτεί και μετά μας εκθέτεις τη φιλοσοφία σου.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
γιατι σε μια σχεση οταν καθεσαι με την κοπελα σου και δεν εχεις τι να κανεις και τι να συζητησεις  πρεπει να λες ολο μαλακιες....!γιατι οι γκομενες να σε ρωτανε συνεχια τι θα κανουμε το πασχα αν μπλα μπλα μπλα....το καλοκαιρι μπλα μπλα...γιατι να σου θετουνε ολο προβληματα και ερωτησεις???εκει που καθεσαι στα καλα των καθουμενων να σου λεει οτι μεγαλωσε και οτι εχουνε σοβαρεψει τα πραγματα οταν εσυ δεν ξερεις τι θα φας την αλλη μερα και σε ζωνουνε 1000 προβληματα...!δεν γινεται να αφησουνε τα πραγματα να κυλησουνε ομορφα ησηχακαι ωραια.....?

Δε γίνεται γιατί το μόνο που τις απασχολεί είναι το μουνί τους.

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Συνάδελφοι θέλω τα φώτα σας...Έχω σχέση 5 χρόνια είμαι 26 είναι 24 και σκέφτεται να κάνουμε κάτι πιο σοβαρό...Το πρόβλημα είναι ότι ενώ σαν εμφάνιση είναι αυτό που ψάχνω και μάλιστα ακόμα καλύτερο σαν χαρακτήρας είναι ζηλιάρα σε άρρωστο βαθμό.Ακόμη πιστέυω πως δε μπορώ ακόμα να είμαι μονογαμικός...Το πρόβλημα όμως είναι ότι αν δε το σοαβαρέψουμε μάλλον θα επέλθει το τέλος.Και πάνω σε αυτό με φοβίζει το γεγονός ότι 5 χρόνια τώρα δε έχω μπει στη διαδικασία να κυνηγήσω-φλερτάρω μία κοπέλα καθώς ήμουν πάντα στα σίγουρα...Δηλαδή αν μείνω κάνα 6μηνο μόνος θα αρχίζουν τα προβλήματα αγαμίας...Τί λέτε?

Φίλε μου νομίζω οτι ένα πρώτο βήμα είναι να μείνετε μαζί. Τουλάχιστον ένα χρόνο. Μπορεί η άποψη για την κοπέλα που έχεις δίπλα σου να αλλάξει κατά πολύ είτε προς το χειρότερο είτε προς το καλύτερο. Έτσι και θα την μάθεις καλύτερα και κερδίζεις χρόνο πρίν πάτε για πιο επίσημα πράμματα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Πάει, χάλασε ο κόσμος.
Ορθογραφικό η Μ΄νίτσα.........αφήστε την ρε ΄σεις λίγο στην ησυχία της.
Της την πέσατε όλοι σας με το που μπήκε

κλαψ......το παρατηρησα με μεγαλη θλιψη.......αισχος και ντροπη απο μερους μου :( :( :(

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
κλαψ......το παρατηρησα με μεγαλη θλιψη.......αισχος και ντροπη απο μερους μου :( :( :(
Ε μα και εσυ βρε παιδί μου.
Τόσες μέρες έλειπες και τώρα που ξαναγύρισες να του πετάξεις τα μάτια έξω.... :rolleyes: :rolleyes:  :P :P :P :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε ναι......για σημερα.......μετα θα ξαναφυγω για κανα μηνα παλι και βλεπουμε :P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
πω πω πω τι εγραψες ρε θανο.........?
εγραψεςςςςςςςςςςςς......
να ξερες ποσες μα ποσες φορες το εχω ζησει......
να καθεσε ομορφα κι ωραια εχοντας καταβαλει τρελη εσωτερικη πιεση για να ξεχασεις τα τοσα που σε απασχολουν και ξαφνικα να σου πεταει αυτα που λες....τι θα κανουμε γιορτες....πρεπει να κανουμε πιο πολλα πραγματα οι δυο μας...να μεινουμε μαζι...περναν τα χρονια και μενουμε στην ιδια κατασταση κτλ κτλ κτλ κτλ....αισιχτιρ.....
Για ολα αυτα και αλλα διαφορα εγω μαγκες μου χωρισα απο σχεση 5 ετων....αι στο διαολο..εσκασα.....
εχω ξεκινησει νεα ζωη χωρις καμια σκροφα πανω απ το κεφαλι μου.....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δε ξερω βρε Μαριε.αλλα εγω το σκεφτομε εντελως διαφορετικα.αναγκαστικα να παντρευτω το 1996 οταν ημουνα 22 χρονων για να μπωρεσω να ζησω στη Ρωσσια και να παρω το Ρωσσικο διαβατηριο.της εκανα και παιδι γιατι ειναι μιση Εβραια.και τοτε ειχα σκοπο να παρω και Ισραηλινο διαβατηριο.πιστευω οτι πετυχα γιατι μενω στη Ρωσσια.εκανα τοτε μεγαλη οικονομια και αγωρασα ενα 3αρι διαμερισμα οπου μενω μαζι της 2-3 μερες την εβδομαδα.στην αρχη ειχα προβλημα γιατι ημουνα αναγκασμενος να γαμαω σε ενα δωματιο που νοικιαζα σε μια φοιτητικη εστια και εχανα παρα πολλες γκομενες που ουτε θελανε να ακουσουνε για γαμησι σε φοιτητικη εστια.μεχρι που αγωρασα και ενα μικρο διαμερισμα 40 τετραγωνικα που το χω φτιαξει ωραιο.και το παιζω ανηπαντρος και γαμαω....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
...στη Πολωνια εμενα με 2 γκομενες που δουλευουνε στο αεροδρομιο.και εκει αγωρασα διαμερισμα.και με τη μια παντρευτηκα για να παρω Πολωνικο διαβατηριο(τοτε με τα προβληματα με το στρατο δεν μου δινανε Ελληνικο διαβατηριο.τωρα πια δεν εχω προβλημα μεχρι τα 45 μου πηρα αναβολη σαν κατοικος εξωτερικου.αλλα η Βαρσοβια δεν μου αρεσει τοσο εχει και πολλους κωλογερμανους και πηγαινω περιπου 2 φορες το χρονο.για μενα το να ζω στη Ρωσσια με τα μουνακια ειναι για μενα το παν!αν εχεις οικονομικη ανεση μπορει να περασεις και καλα μαζι της.τι να πω εγω με μια γυναικα δεν μπορω να κατσω.και μαλλον θα πεθανω οπως ο θειος μου ο Πλατονας απο την Αυστραλια ηταν 76 χρονων η γυναικα του στην Αυστραλια ξαπλωσε τη νυχτα με τη γκομενα του 52 χρονων και της 2 κορες της 22 και 26 και το πρωι δεν ξυπνησε!!!!(θα ξεσκιστηκε στο γαμησι).σκεψου το καλα γιατι ο γαμος ειναι σοβαρο πραγμα.εγω εχω και ενα παιδι με μια Ουγγαρεζα και δεν την παντρευομε γιατι ειναι εξυπνη.ειναι σοφο πολλες φορες να παρεις μια χαζη για να μπωρεις να την κοροιδευεις :)

Επισκέπτης
dimitrakis...ολο παντρευεσαι εσυ!Γαμα χωρις γαμους ρε.

Επισκέπτης
...στη Πολωνια εμενα με 2 γκομενες που δουλευουνε στο αεροδρομιο.και εκει αγωρασα διαμερισμα.και με τη μια παντρευτηκα για να παρω Πολωνικο διαβατηριο(τοτε με τα προβληματα με το στρατο δεν μου δινανε Ελληνικο διαβατηριο.τωρα πια δεν εχω προβλημα μεχρι τα 45 μου πηρα αναβολη σαν κατοικος εξωτερικου.αλλα η Βαρσοβια δεν μου αρεσει τοσο εχει και πολλους κωλογερμανους και πηγαινω περιπου 2 φορες το χρονο.για μενα το να ζω στη Ρωσσια με τα μουνακια ειναι για μενα το παν!αν εχεις οικονομικη ανεση μπορει να περασεις και καλα μαζι της.τι να πω εγω με μια γυναικα δεν μπορω να κατσω.και μαλλον θα πεθανω οπως ο θειος μου ο Πλατονας απο την Αυστραλια ηταν 76 χρονων η γυναικα του στην Αυστραλια ξαπλωσε τη νυχτα με τη γκομενα του 52 χρονων και της 2 κορες της 22 και 26 και το πρωι δεν ξυπνησε!!!!(θα ξεσκιστηκε στο γαμησι).σκεψου το καλα γιατι ο γαμος ειναι σοβαρο πραγμα.εγω εχω και ενα παιδι με μια Ουγγαρεζα και δεν την παντρευομε γιατι ειναι εξυπνη.ειναι σοφο πολλες φορες να παρεις μια χαζη για να μπωρεις να την κοροιδευεις :)
ρε συ Δημητράκη με την άλλη από την φυλή των Μαόρι στην Ρουάντα τι έγινε σας πάντρεψε ο φύλαρχος?

xaotikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Εαν είναι να γράφεις αρλούμπες τουλάχιστον να τις τεκμηριώνεις! Πώς από τα 22 το 1996 πήγες στα 45 το 2008 ακόμα προσπαθώ να καταλάβω. Εκτός και αν από το πολύ το πήδημα έχεις χάσει την επαφή με το περιβάλλον και το χρόνο και νομίζεις ότι τώρα είναι το έτος 2019!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom