Νέα

Βοήθεια πριν το σοβαρέψω...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα supermarios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

supermarios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συνάδελφοι θέλω τα φώτα σας...Έχω σχέση 5 χρόνια είμαι 26 είναι 24 και σκέφτεται να κάνουμε κάτι πιο σοβαρό...Το πρόβλημα είναι ότι ενώ σαν εμφάνιση είναι αυτό που ψάχνω και μάλιστα ακόμα καλύτερο σαν χαρακτήρας είναι ζηλιάρα σε άρρωστο βαθμό.Ακόμη πιστέυω πως δε μπορώ ακόμα να είμαι μονογαμικός...Το πρόβλημα όμως είναι ότι αν δε το σοαβαρέψουμε μάλλον θα επέλθει το τέλος.Και πάνω σε αυτό με φοβίζει το γεγονός ότι 5 χρόνια τώρα δε έχω μπει στη διαδικασία να κυνηγήσω-φλερτάρω μία κοπέλα καθώς ήμουν πάντα στα σίγουρα...Δηλαδή αν μείνω κάνα 6μηνο μόνος θα αρχίζουν τα προβλήματα αγαμίας...Τί λέτε?

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
κατα τη γνώμη μου σκέφτεσαι λάθος.μην σκέφτεσαι τι θα γίνει μετά. Για την αγαμία υπάρχει η Πόπη, ο Μισέλ και τα CT. Δεν είναι εκεί το θέμα. Το θέμα είναι τι θες να κάνεις με αυτή τη σχέση. Και άντε οκ είστε 5 χρόνια μαζί και θέλει να το σοβαρέψετε. ΜΠΟΡΕΙΣ όμως να το σοβαρέψεις;Εννοω πως οι καιροί αλλάξανε. Δεν παντρευόμαστε επειδή είμαστε 5 χρόνια μαζί. Παντρευόμαστε όταν έχουμε ΚΑΙ την οικονομική δυνατότητα να το στηρίξουμε. Γενικά αξιολόγησε τη σχέση σου. Αν θες να την κρατήσεις, και θες αύριο μεθαύριο να παντρευτείτε, κράτα την αλλά εξήγησέ της ότι είστε ακόμα πολύ μικροί για να προχωρήσετε έτσι, και ότι καλό είναι να αναβαθμίσεις τα οικονομικά σου λίγο πρώτα κλπ.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Αν η κοπελα αυτη πραγματικα θεωρεις οτι αξιζει, οτι ταιριαζετε, οτι ειναι ο ανθρωπος σου μην την αφησεις γιατι μετα θα χτυπας το κεφαλι σου. Ουτε να τη παντρευτεις βεβαια. Αραβωνιασου την και την παντρευεσαι οποτε μπορεις και θες.
Αν απο την αλλη δεν ειναι ο "ερωτας τη ζωης σου" τοτε χωρις δευτερη σκεψη παρατα τη.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Αν είναι ζηλιάρα προσωπικά δεν θα την κρατούσα και πολύ γιατί μου την σπάνε κάτι τέτοιες...Τώρα όμως δεν ξέρω κάνε αυτό που θές...Δεν χρειάζεσαι και πολύ βοήθεια....

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
φιλε ιδια φαση περναω και γω.Εχω μια σχεση,την αγαπαω,με αγαπαει,αλλα κανω και τις μπαγαποντιες μου.Εδω και καιρο μου εχει πει πως θελει να σοβαρεψουμε τα πραγματα και οτι θελει να εχει παντρευτει στα 29.Εγω παλι,οντας πι μικρος της,δε γουσταρω να λογοδοθω τοσο μικρος και θελω να μαλακιστω λιγο ακομα.Χωρια που δε θα ειμαι οικονομικα σιγουρος.Συνεπως μπορεις η να αρραβωνιαστεις με την προοπτικη να σοβαρεψεις αργοτερα,η να το τρεναρεις οσο γινεται πιο πολυ.Αν δεν εχεις παει και φανταρος εχεις και μια πολυ καλη δικαιολογια...

Επισκέπτης
Η ερώτησή σου είναι : Να παντρευτώ ή να κινδυνέυω να μείνω στην αγαμία ή να γαμιέμαι με κοπέλες που δεν φτάνουν στην ομορφιά την τωρινή γκομενά μου;
Η ερώτηση σου δείχνει άκριβώς τι θέλεις απο την ζωή σου και την σχέση σου. Καλό και διαρκές σεξ.Αυτό το έχεις.(Με αυτό μόνο δεν μπορείς να κάνεις οικογένεια)
Επίσης δείχνει τι δεν θες: αγαμία - η σχέσεις με χειρότερες απο την κοπέλα σου, δέσμευση και ζήλια.
Από αυτά τα τέσσερα έχεις το ένα. Τα άλλα τρία μπορεί και να τα αποκτήσεις ανάλογα τι θα επιλέξεις.
Απο τα λεγόμενά σου λοιπόν αν το σοβαρέψεις θα έχεις : ζήλια - δέσμευση - ΄καλό σεξ με όμορφη κοπέλα.
Αν δεν το σοβαρέψεις : πιθανόν αγαμία - η σεξ με χειρότερες κοπέλες - ή ότι κατι αλλο εκτός απο τις επιλογές (αν οι φόβοι σου δεν επιβεβαιωθούν).
Ζύγισε τα.
Παρατήρηση: οι παραπάνω σκέψεις σου είναι οι πιο άκυρες για κάποιν που σκέφτεται να κάνει οικογένεια.Είναι σαν να σε πάνε ταξίδι στον άρη και εσύ να ρωτάς τι θα πάρεις μαζί σου στην βαλίτσα...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Συνοψίζω την κοσμοθεωρία μου (περί σχέσεων) στα παρακάτω βασικά points:

1. Κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να καταπιέζει τον εαυτό του για κανένα λόγο. Αν το κάνει, αργότερα θα το βρει μπροστά του με χειρότερη μορφή.
2. Αν δύο άνθρωποι είναι σε μία σχέση και ο ένας ζητάει πράγματα από τον άλλον χωρίς να αφουγκράζεται τις ανάγκες του συντρόφου του, τότε αγαπάει μόνο τον εαυτό του και αυτό στο μέλλον θα εξελιχθεί με άσχημο τρόπο.
3. Μία σχέση είναι όμορφη όταν και οι δύο γουστάρουν και περνάνε καλά. Αν ο ένας περνάει καλά και ο άλλος καταπιέζεται για τον χ ή ψ λόγο, η σχέση θα έχει άσχημη κατάληξη με μαθηματική ακρίβεια.
4. Όταν στο μυαλό μας υπάρχει αμφιβολία για κάτι - οτιδήποτε κι αν είναι αυτό - αυτό είναι σημάδι που μας στέλνει ο οργανισμός μας μέσω μηχανισμών ψυχολογίας ότι μάλλον δεν είναι αυτό που πραγματικά θέλουμε. Αν θέλουμε το ξέρουμε με χίλια.
5. Για κάθε άνθρωπο υπάρχει το άλλο του μισό. Υπάρχει περίπτωση να το συναντήσει κατά τη διάρκεια της ζωής του αλλά μπορεί και όχι. Αν το συναντήσει, πρέπει να έχει τη σπιρτάδα να το καταλάβει. Αλλιώς το χάνει ίσως για πάντα. Αν όμως το συναντήσει θα ξέρει κάθε κύτταρο του οργανισμού του ότι είναι αυτό το άλλο του μισό. Αν δεν το συναντήσει τότε ας αφήσει ως τελευταία λύση το συμβιβασμό με κάτι κατώτερο των προσδοκιών του.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πως γίνεται να γουστάρεις το χαρακτήρα της αλλά όχι το ότι είναι ζηλιάρα;

Τέλος πάντων, όποιος πέφτει θύμα του βιολογικού ρολογιού μιάς γκόμενας είναι άξιος της μοίρας του.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Α και να ξέρεις ότι η ζήλια εξελίσσεται όσο ο άλλος σου παίρνει τον αέρα...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
supermario δες το πμ σου....βγαινω μια βολτιτσα κι επανερχομαι.....

OP
OP
S

supermarios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Α και να ξέρεις ότι η ζήλια εξελίσσεται όσο ο άλλος σου παίρνει τον αέρα...
Αυτό το παρατηρώ.Έχεις απόλυτο δίκιο.Προσπαθώ εδώ και καιρό να τηρώ μία εικόνα πλήρως αφοσιωμένου σε αυτήν προκειμένου να την ηρεμήσω αλλά δε νομίζω να πολυδούλεψε εν τέλει

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Αυτό το παρατηρώ.Έχεις απόλυτο δίκιο.Προσπαθώ εδώ και καιρό να τηρώ μία εικόνα πλήρως αφοσιωμένου σε αυτήν προκειμένου να την ηρεμήσω αλλά δε νομίζω να πολυδούλεψε εν τέλει

Μην τηρείς εικόνα αφοσιωμένου αν δεν το νιώθεις. Εις βάρος σου θα είναι όπως και αν το εξετάσεις:
1) καταπιέζεις τον εαυτό σου να κάνει κάτι με το ζόρι (να δείξει κάτι εν προκειμένω)
2) δίνεις μια εικόνα που δεν είναι η αληθινή και νομίζει ότι αυτό το κατέκτησε, έτσι μπορεί να προχωρήσει στην επόμενη διεκδίκηση.

Φιλικά

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Για να αντεχεις πεντε χρονια με εναν τοσο ζηλιαρη ανθρωπο μηπως τελικα δε σε χαλαει τοσο πολυ? μιας και μιλας για παθολογικη ζηλια και οχι σε φυσιολογικα πλαισια....

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Το ερωτημα ειναι ενα αδελφε..

Εισαι ερωτευμενος μαζι της ?

Αν εισαι, τοτε η αγαπη ολα τα υπομενει..και ζηλειες και αγαμιες.
Και επειδη δεν θα ερωτευτεις πανω απο 2 φορες στην ζωη σου, κοιτα να διατηρησεις την σχεση σου.

Αν οχι..σταματα την σχεση τωρα και μην ψαχνεις για αφορμες περι μονογαμιας.

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Το ερωτημα ειναι ενα αδελφε..

Εισαι ερωτευμενος μαζι της ?

Αν εισαι, τοτε η αγαπη ολα τα υπομενει..και ζηλειες και αγαμιες.
Και επειδη δεν θα ερωτευτεις πανω απο 2 φορες στην ζωη σου, κοιτα να διατηρησεις την σχεση σου.

Αν οχι..σταματα την σχεση τωρα και μην ψαχνεις για αφορμες περι μονογαμιας.
Φίλε θα διαφωνήσω το παλληκάρι είναι μικρός για γάμο και αν σήμερα υπάρχει κάτι που τον χαλάει (ζήλια) αύριο που θα έρθουν ουσιαστικότερα προβλήματα θα είναι χειρότερα. Όσο για το αν ερωτεύεσαι μόνο μια φορά είναι μεγάλη κουβέντα. Πάντως πιστεύω ότι μπορεί σίγουρα να σου συμβεί περισσότερες από μία φορές

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Φίλε, το αν θα προχωρήσεις είσαι σε καλύτερη θέση να το απαντήσεις εσύ. Εσύ γνωρίζεις καλύτερα τον άνθρωπο που είναι δίπλα σου. Το 'είναι ζηλιάρα' δεν λέει πολλά πράγματα γιατί η ζήλια έχει πολλές διαβαθμίσεις (από απλό ενδιαφέρον μέχρι ψυχασθένεια). Προσωπικά εμένα δεν θα με πείραζε να είμαι με έναν άνθρωπο που εκφράζει λίγη ζήλια (θα το προτιμούσα από το να εκφράζει ψυχρότητα και παντελή αδιαφορία). Σχετικά με την ηλικία, άποψη μου είναι ότι 26 χρονών δεν είσαι μικρός για να σκέφτεσαι σιγά σιγά το γάμο.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Στα 26 του ενας αντρας σημερα συνηθως οχι φανταρος δεν εχει παει ακομα αλλα δεν εχει τελειωσει πολλες φορες και τις σπουδες του (ή τα μεταπτυχιακα του ) εκτος αν δουλευει απο τα 18 του....με τη νοοτροπια βεβαια οτι ΟΛΟΙ πρεπει να σπουδασουν (ακομα και στο τμημα Αξιοποιησης Ελευθερου Χρονου το οποιο υπαρχει) ειναι λιγοι αυτοι που δουλευουν απο μια μικρη ηλικια ωστε στα 26 τους να εχουν ωριμασει λιγακι και να σκεφτοναι ισως να σοβαρεψουν μια σχεση...κατα την αποψη μου οχι στα 26 αλλα στα 30 θα πρεπει να αρχισει να σκεφτεται κατι πιο σοβαρο ποσο μαλλον να το πραγαματοποιησει κι ολας....σε αυτες τις ηλικιες ειναι παιδια ακομα...που θα ανοιξουν και σπιτια?

Επισκέπτης
Στα 26 του ενας αντρας σημερα συνηθως οχι φανταρος δεν εχει παει ακομα αλλα δεν εχει τελειωσει πολλες φορες και τις σπουδες του (ή τα μεταπτυχιακα του ) εκτος αν δουλευει απο τα 18 του....με τη νοοτροπια βεβαια οτι ΟΛΟΙ πρεπει να σπουδασουν (ακομα και στο τμημα Αξιοποιησης Ελευθερου Χρονου το οποιο υπαρχει) ειναι λιγοι αυτοι που δουλευουν απο μια μικρη ηλικια ωστε στα 26 τους να εχουν ωριμασει λιγακι και να σκεφτοναι ισως να σοβαρεψουν μια σχεση...κατα την αποψη μου οχι στα 26 αλλα στα 30 θα πρεπει να αρχισει να σκεφτεται κατι πιο σοβαρο ποσο μαλλον να το πραγαματοποιησει κι ολας....σε αυτες τις ηλικιες ειναι παιδια ακομα...που θα ανοιξουν και σπιτια?

Συμφωνω και επαυξανω και μην σου πω 35 και πανω.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι γιαυτο ειπα να μην το υλοποιησουν....στα 30 ας αρχισει να το σκεφτεται....στα 35 ας παρει την αποφαση...αλλα στα 26? παμε για φουντο κανονικα δηλαδη? ε υπαρχουν και οι εξαιρεσεις βεβαια μην ειμαστε απολυτοι αλλα μιλαω για την πλειοψηφια τουλαχιστον στα ατομα που γνωριζω εγω....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom