Το επιχείρημα που μου έβγαλε το yahoo είναι ότι μου ζητάει ερώτηση ασφαλείας γιατί νομίζει ότι μπαίνω από διαφορετικό υπολογιστή ή ότι έχουν διαγραφεί κάποια cookies ή ότι χρησιμοποιώ security browsing και έχω κλειδώσει τον mozila. Και ισχυρίζεται ότι κάποιες φορές που παρατηρεί κάτι τέτοιο ή ύποπτο ζητάει και ερώτηση ασφαλείας.
Άρα αν μου το χακαραν το email θα άλλαζαν απλά το password και εγώ δεν θα μπορούσα να μπω ποτέ μέσα.
Μου έχει ξάνα τύχει αλλά μετά από μία μέρα έφυγε η ερώτηση ασφαλείας.
Πραγματικά δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό γιατί ποτέ μα ποτέ δεν έκανα κάτι από τα επιχειρήματα που ισχυρίζεται η yahoo.
Επίσης έψαξα με δύο διαφορετικά antivirus και δεν βρήκα τίποτε από ιό αλλά και ιός πάλι κουφό μου φαίνεται.
Περισσότερο ιδιοτροπία της yahoo μου φαίνεται.
Αν θυμόμουν τι είχα βάλει πριν από χρόνια για απάντηση ασφαλείας τώρα δεν θα είχα πρόβλημα απλά πριν από χρόνια όταν έκανα το email επέλεξα μία τυχαία ερώτηση ασφαλείας και μία τυχαία απάντηση γιατί ήξερα ότι δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω το password (το οποίο είναι μεγάλο και δύσκολο) ώστε να χρiaστώ την ερώτηση ασφαλείας .
Σήμερα έβαλα 3 λάθος απαντήσεις στην ερώτηση ασφαλείας και η yahoo κλείδωσε το email για 12 ώρες. Αύριο θα δοκιμάσω να μπω που θα ξεκλειδώσει μέσο messenger.
Kαι αν καταφέρω να μπω θα κοιτάξω στις επιλογές τι έβαλα ερώτηση ασφαλείας για να μην χρειαστεί άλλη φορά .
Αν πάλι δεν τα καταφέρω…. Θα πρέπει να ξεχάσω το email μου και να πάω σε ένα νέο στην google αυτή την φορά.