Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
Πλησιάζω τα 30 και τυγχάνει τους τελευταίους 3 μήνες να κάνω κουβεντούλα με μια 20χρονη Τουρκάλα στο facebook. Της έριξα τα γνωστά περί ελληνοτουρκικής φιλίας κλπ και τσίμπησε. Όμως, το πράγμα δεν προχωρεί. Ενώ έγινε στην αρχή κουβέντα για να 'επισκεφτώ την Πόλη' κλπ κλπ κάπου σταμάτησε η ιστορία. Τώρα της μιλώ λες και είμαι κάτι σαν προστάτης. Επίσης μαθαίνει Ελληνικά σε ινστιτούτο και τη βοηθώ. Γίναμε δυο καλά φιλαράκια. Τελευταία άρχισε να μου ψήνει το ψάρι στα χείλη, μου λέει 'θα βγω' κλπ κλπ.
Το πρόβλημα πού εντοπίζεται; Στο ότι εγώ τη βρίσκω με το να είμαι καληνυχτάκιας της. Μιλάμε κι εγώ μπορεί να τον παίζω και 2 και 3 φορές με τις φωτογραφίες της στο fb. Εθίστηκα σε αυτή την κατάσταση. Πλησιάζει το βράδι, φοράω ειδικό σώβρακο που κλείνει με κουμπί μπροστά ώστε να διευκολύνομαι στην εθιστική αυτή δραστηριότητα. Είμαι ίσως ο μόνος εδώ μέσα που δεν ντρέπεται να πει ότι είναι καληνυχτάκιας.
Το πρόβλημα πού εντοπίζεται; Στο ότι εγώ τη βρίσκω με το να είμαι καληνυχτάκιας της. Μιλάμε κι εγώ μπορεί να τον παίζω και 2 και 3 φορές με τις φωτογραφίες της στο fb. Εθίστηκα σε αυτή την κατάσταση. Πλησιάζει το βράδι, φοράω ειδικό σώβρακο που κλείνει με κουμπί μπροστά ώστε να διευκολύνομαι στην εθιστική αυτή δραστηριότητα. Είμαι ίσως ο μόνος εδώ μέσα που δεν ντρέπεται να πει ότι είναι καληνυχτάκιας.