Νέα

Βοήθεια! Κατάντησα καληνυχτάκιας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Jim
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mikroula*

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Κάπως έτσι τύπε

6a998750ed8fb21c71407c15bfc37ec6.jpg
:2funny: :2funny:

Εκει με το ειδικο σωβρακο εκλαψα :2funny:

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
Ο Jimmy Jim πέταξε την ρουκέτα και μετά καπάκια εξαφανίστηκε  :think: :think: :think:

mihla

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Κριτικές
194
Like
7.178
Πόντοι
30.298
η τουρκαλα που μένει εδώ η στην τουρκια??

OP
OP
Jimmy Jim

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.oneman.gr/keimena/style/dress_code/article2020531.ece/BINARY/w540/topman.jpg[/img[/URL]]

Τέτοιο σώβρακο.  :erection:

OP
OP
Jimmy Jim

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Ρε 'σεις αυτή έγραψε έκθεση στο μάθημα των Ελληνικών που κάνει σε ένα ινστιτούτο για το πώς θα περάσει το καλοκαίρι και μου έστειλε να της πω τη γνώμη μου, δηλαδή να της τη διορθώσω. Εννοείται δωρεάν, αφού είμαστε φιλαράκια. Να της γράψω πως πρέπει να συμπληρώσει και το γεγονός ότι 'υπάρχει και μια ελληνική πούτσα που εκκρεμεί να τη φάω;'  :2funny: :2funny: 

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Πλησιάζω τα 30 και τυγχάνει τους τελευταίους 3 μήνες να κάνω κουβεντούλα με μια 20χρονη Τουρκάλα στο facebook. Της έριξα τα γνωστά περί ελληνοτουρκικής φιλίας κλπ και τσίμπησε. Όμως, το πράγμα δεν προχωρεί. Ενώ έγινε στην αρχή κουβέντα για να 'επισκεφτώ την Πόλη' κλπ κλπ κάπου σταμάτησε η ιστορία. Τώρα της μιλώ λες και είμαι κάτι σαν προστάτης. Επίσης μαθαίνει Ελληνικά σε ινστιτούτο και τη βοηθώ. Γίναμε δυο καλά φιλαράκια. Τελευταία άρχισε να μου ψήνει το ψάρι στα χείλη, μου λέει 'θα βγω' κλπ κλπ.

Το πρόβλημα πού εντοπίζεται; Στο ότι εγώ τη βρίσκω με το να είμαι καληνυχτάκιας της. Μιλάμε κι εγώ μπορεί να τον παίζω και 2 και 3 φορές με τις φωτογραφίες της στο fb. Εθίστηκα σε αυτή την κατάσταση. Πλησιάζει το βράδι, φοράω ειδικό σώβρακο που κλείνει με κουμπί μπροστά ώστε να διευκολύνομαι στην εθιστική αυτή δραστηριότητα. Είμαι ίσως ο μόνος εδώ μέσα που δεν ντρέπεται να πει ότι είναι καληνυχτάκιας.    
βρες κατι καλυτερο να κανεις στη ζωη σου απο το να τρολλαρεις στο σαιτ :erection:

rotakis1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
8
Like
12
Πόντοι
1
Αρχηγέ ζήτησε της να κάνετε βίντεο κλήση μέσω SKYPE
Όπλισε και ρίχτα όλα στην κάμερα!!!
Μετά από αυτό πιστεύω ότι δεν θα είσαι καληνυχτάκιας

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
Jimmy Jim

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
βρες κατι καλυτερο να κανεις στη ζωη σου απο το να τρολλαρεις στο σαιτ :erection:

Ποιος είναι τρολλάς ευνουχισμένο βρωμόσκυλο;;; Εκμεταλλεύεσαι το γεγονός ότι δεν μπαίνω συχνά στο σάιτ για να λες τις μαλακίες σου για μένα γαμώ το σ***ι σου γαμώ; Βρωμισμένο εμετικό σκυλί!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ποιος είναι τρολλάς ευνουχισμένο βρωμόσκυλο;;; Εκμεταλλεύεσαι το γεγονός ότι δεν μπαίνω συχνά στο σάιτ για να λες τις μαλακίες σου για μένα γαμώ το σ***ι σου γαμώ; Βρωμισμένο εμετικό σκυλί!
εχεις καταλαβει οτι εκανα πλακιτσ?.σε πειραζω :jerking:.ελπιζω η αντιδραση σου να ειναι τρολαρισμα :think:

OP
OP
Jimmy Jim

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Της έστειλα cd δώρο της κοπελιάς. Με ταχυδρομείο. Επισφράγισα τον ορισμό του καληνυχτάκια. Κάνω δωράκια αλλά από μουνί τίποτα. Μας έδωσε τη ψωλή στο χέρι το Τουρκάκι. Άλλη μια ήττα για την πατρίδα μας.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Της έστειλα cd δώρο της κοπελιάς. Με ταχυδρομείο. Επισφράγισα τον ορισμό του καληνυχτάκια. Κάνω δωράκια αλλά από μουνί τίποτα. Μας έδωσε τη ψωλή στο χέρι το Τουρκάκι. Άλλη μια ήττα για την πατρίδα μας.
Δε πειραζει τυπε θα μεγαλωσεις και θα το ξεχασεις

OP
OP
Jimmy Jim

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Ελπίζω αύριο που θα τρέχετε να κρεμάσετε τον Βαρουφάκη να μην κατηγορήσετε και μένα για εθνική προδοσία κωλοέλληνες.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom