Νέα

Βοήθεια! Κατάντησα καληνυχτάκιας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Jim
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Πλησιάζω τα 30 και τυγχάνει τους τελευταίους 3 μήνες να κάνω κουβεντούλα με μια 20χρονη Τουρκάλα στο facebook. Της έριξα τα γνωστά περί ελληνοτουρκικής φιλίας κλπ και τσίμπησε. Όμως, το πράγμα δεν προχωρεί. Ενώ έγινε στην αρχή κουβέντα για να 'επισκεφτώ την Πόλη' κλπ κλπ κάπου σταμάτησε η ιστορία. Τώρα της μιλώ λες και είμαι κάτι σαν προστάτης. Επίσης μαθαίνει Ελληνικά σε ινστιτούτο και τη βοηθώ. Γίναμε δυο καλά φιλαράκια. Τελευταία άρχισε να μου ψήνει το ψάρι στα χείλη, μου λέει 'θα βγω' κλπ κλπ.

Το πρόβλημα πού εντοπίζεται; Στο ότι εγώ τη βρίσκω με το να είμαι καληνυχτάκιας της. Μιλάμε κι εγώ μπορεί να τον παίζω και 2 και 3 φορές με τις φωτογραφίες της στο fb. Εθίστηκα σε αυτή την κατάσταση. Πλησιάζει το βράδι, φοράω ειδικό σώβρακο που κλείνει με κουμπί μπροστά ώστε να διευκολύνομαι στην εθιστική αυτή δραστηριότητα. Είμαι ίσως ο μόνος εδώ μέσα που δεν ντρέπεται να πει ότι είναι καληνυχτάκιας.    

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Τυπε με τις παπαριες περι ελληνοτουρκικης φιλιας την εκανες αθελα σου να πιστεψει οτι δεν την βλεπεις ερωτικα . :S
Την επομενη φορα που θα μιλησετε πες της οτι την παιζεις για παρτη της πρωι μεσημερι βραδυ.  :cum:
Θα συγκινηθει  :hi:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Το επόμενο στάδιο είναι να γίνεις πέρα από φίλος και χορηγός-προστάτης της και φυσικά χωρίς να γαμάς! Απλά θα την πληρώνεις θα την προστατεύεις και θα τον παίζεις με τις φωτος της.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ρε τυπε πως ειναι το ειδικο σωβρακο?

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
Πλησιάζω τα 30 και τυγχάνει τους τελευταίους 3 μήνες να κάνω κουβεντούλα με μια 20χρονη Τουρκάλα στο facebook. Της έριξα τα γνωστά περί ελληνοτουρκικής φιλίας κλπ και τσίμπησε. Όμως, το πράγμα δεν προχωρεί. Ενώ έγινε στην αρχή κουβέντα για να 'επισκεφτώ την Πόλη' κλπ κλπ κάπου σταμάτησε η ιστορία. Τώρα της μιλώ λες και είμαι κάτι σαν προστάτης. Επίσης μαθαίνει Ελληνικά σε ινστιτούτο και τη βοηθώ. Γίναμε δυο καλά φιλαράκια. Τελευταία άρχισε να μου ψήνει το ψάρι στα χείλη, μου λέει 'θα βγω' κλπ κλπ.

Το πρόβλημα πού εντοπίζεται; Στο ότι εγώ τη βρίσκω με το να είμαι καληνυχτάκιας της. Μιλάμε κι εγώ μπορεί να τον παίζω και 2 και 3 φορές με τις φωτογραφίες της στο fb. Εθίστηκα σε αυτή την κατάσταση. Πλησιάζει το βράδι, φοράω ειδικό σώβρακο που κλείνει με κουμπί μπροστά ώστε να διευκολύνομαι στην εθιστική αυτή δραστηριότητα. Είμαι ίσως ο μόνος εδώ μέσα που δεν ντρέπεται να πει ότι είναι καληνυχτάκιας.    

Τύπε είναι απλά τα πράγματα , θα πρέπει να γίνεις πιο ξεκάθαρος μαζί της και να μοιραστείς τις προθέσεις σου αλλιώς σε βλέπω να συνεχίζεις για πολύ καιρό ακόμη να τον παίζεις..
Ξηγήσου στεγνά στο Τουρκαλάκι και αν δεις ότι δεν ψήνεται στείλτη να πάει στο διάολο και κοίτα να βρεις να γαμήσεις καμιά Σουηδέζα..  :2funny:

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
ρε τυπε πως ειναι το ειδικο σωβρακο?

Κάπως έτσι τύπε

6a998750ed8fb21c71407c15bfc37ec6.jpg

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Καημένο μου παιδί έχεις κ συ τα προβλήματά σου.....Ακου εκεί "καληνυχτάκιας". Δηλαδή τι περιμένεις να βγει από μια γνωριμία στο ΦΒ? Έλεος πια !!!!

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Πες της να ερθει για διακοπές σε κανα νησί εδώ και να δεις που θα σε "ερωτευτεί" κατευθείαν.

Dragoon

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
Κυριακή είναι σήμερα; Μπερδεύτηκα..  :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Oντωs......................Εισαι ο μονοs που το ομολογει....Αν αυτο ηταν το ερωτημα

Αν σταματησειs να εισαι καληνυχτακιαs θα σημαινει οτι εχειs αυτοσεβασμο και βεβαια δεν δινειs σημασια σε...Τουρκαλα....Ειναι κι Εθνικο καθηκον  :rolleyes:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πες της χυμα αυτο που θες...Αν σε ακυροση μπλοκαρετην και τελος ξεκηνα να πας και σε καμια πουτανα να ηρεμησης τυπε μου

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
Mύστη μην ανησυχείς δεν είσαι ο μόνος  ;) ;) :grin: :grin:,στην φρεγάτα έχω πάρα πολλές παρόμοιες περιπτώσεις που καθημερινά τραβάνε μια ωραιότατη μαλακία όπως οι ίδιοι λένε  :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: μιας και τους απαξιώνουν οι ελλεινίδες και αυτοί συνεχίζουν να τις παρακαλάνε  :tickedoff: :headbang:,ενώ λένε συνέχεια την καραμέλα ότι σιχαίνονται στη Φυλής  :2funny: :2funny:.Οι περισσότεροι περνάνε μήνες έτσι ενώ κάποιοι πολύ σκληροί πιρφόροι έχουν κλείσει πάνω από έναν χρόνο και συνεχίζουν μέχρι να βρουν την ελλεινίδα της ζωής τους  :effemine: :gay:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16

που μενει τυπε ;

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

τυπε εχω κατι προβατα που δεν θελω,να στα πουλησω αν ειναι,φαινεσαι καλος γκομενοβοσκος 

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• image1102.jpg
    image1102.jpg
    221,1 KB · Εμφανίσεις: 22

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom