You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βοήθεια για Boot CD
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gstg
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 73
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Προσωπική γνώμη....τα PC ΔΕΝ είναι για games. Πάρε κονσόλα καλύτερα!!!
Καλυτερα ειναι τα γραφικα στο pc παρα σε κονσολες...
Αν και δεν παίζω games στο pc, συμφωνώ μαζί σου σονυπ900 και επαυξάνω.
Ασχολούμαι με τα PC από εποχή DOS 2......δεν έχω παίξει σχεδόν ποτέ παιχνίδια στο PC.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
το dx10 δίνει γαμάτα γραφικά αλλά σου τρων πόρους τα vista λόγο πολλών γραφικώνΔεν ηξερα οτι τα Vista ηταν gamers edition....
Ασχολούμαι με τα PC από εποχή DOS 2......δεν έχω παίξει σχεδόν ποτέ παιχνίδια στο PC.
τι ειπες τωρα...ψαρωσα
τι ειπες τωρα...ψαρωσα
Δεν το είπα να ψαρώσεις αλλά αυτή τη δουλειά κάνω πολλά χρόνια. Θυμάται κανείς τα πρώτα windows 3.1 και 3.11 for workgroups???? Έχω φάει ώρες πολλές εκεί.
Δεν το είπα να ψαρώσεις αλλά αυτή τη δουλειά κάνω πολλά χρόνια. Θυμάται κανείς τα πρώτα windows 3.1 και 3.11 for workgroups???? Έχω φάει ώρες πολλές εκεί.
επειδη ειμαι και γω αρχαιος θυμαμαι και τα windows 3.0
επειδη ειμαι και γω αρχαιος θυμαμαι και τα windows 3.0
Εγκατάσταση με 20+ δισκέττες!!!
ωραιες εποχες.Εχω παλιωσει πολυ
Άμα ρωτήσεις τα πιτσιρίκια που το παίζουνε γκουρού τι είναι αυτά θα σε κοιτάνε σαν άλιεν......
το dx10 δίνει γαμάτα γραφικά αλλά σου τρων πόρους τα vista λόγο πολλών γραφικών
Εαν εχεις καλο υπολογιστη δεν εχεις απολυτως κανενα προβλημα
Παιδιά ευχαριστώ για την ανταπόκριση, μερικές απαντήσεις:
Το laptop ειναι multirama. Τα xp που προσπαθώ να βάλω ειναι sp2, τελευταία έκδοση.Το πρόβλημα είναι οτι κάνοντας boot με cd, η μόνη θεση που μπορεί να βρεί drivers, αν δεν υπάρχουν ήδη στο boot cd είναι από floppy που φυσικά δεν έχει το λαπτοπ. η πιο σωστή λύση την οποία και συνιστώ και σε άλλους είναι να κάψεις ένα καινούρργιο δισκάκι XP, μέ οτι στοιχεία καινούργια χρειάζεσαι drivers, updates κλπ. Παίρνω κάθε μήνα ram και που και που pcmag . ειμαι σίγουρος ότι έχω δεί τουλάχιστον δύο φορές οδηγίες για την δουλειά αυτή, αλλά τώρα που τις θ'ελω δεν τις βρίσκω. να δούμε τώρα, αύριο πάλι.
Για το φίλο που λέει για linux, μακάρι φίλε το εύχομαι να πιάσει γιατί οποιοδήποτε μονοπώλιο είναι κακό, αλλά στα σαράντα μου με την δουλειά να πιέζει δεν μπορώ να το κάνω. Αν ήμουν είκοσι χρονάκια νεώτερος, φοιτητής κλπ τότε ναι
Τα xp ta έβαλα πολύ νωρίς(αρχές 2002 αν θυμάμαι καλά) και έγινα άνθρωπος. Ούτε κολλήματα, ούτε μπλέ οθόνες ο΄΄τε τίποτα σε τόσα χρόνια που τα δουλεύω σε τρία μηχανάκια, και για δουλεία όπου χρημιμοποιώ περίπου είκοσι προγραματάκια, ελληνιλά-ξένα, σπασμένα και αγορασμένα,μικρά-μέγάλα. Ακόμα και δύο σε DOS, που δεν πρόκειται να ενημερωθούν ποτέ και είναι πολύ χρήσιμα, παίζουν άψογα.παράλληλα τρέχω και πάρα πολλά για hobby, επεξεργασία φωτο και βίντεο, μουσική κλπ. μόνο παιχνίδια δεν πάιζω γιατί με τόσες ώρες στην οθόνη δεν λέει.Οταν θέλω να ξεσκάσω μπαίνω στο σάιτ.
για αυτό λοιπόν δεν θέλω να περάασω από τους πρώτους στα vista, γιατί αποκλείεται να μην έω απώλειες. Για κάποιον όμως που δεν έχει αυτά τα προβλήματα, δεν βρίσκω το λόγο να μην τα βάλει.Είναι και μονόδρομος για ορισμένα πράγματα, όπως home theater PC.
Για αυτούς που αναπολούν μήπως κανένας θυμάται commodore 64, Sinclair κλπ?
φίλε MCSA, μακάρι να σε ε΄βλεπα λίγο πρίν, λές να δουλέψει έτσι?θα σου πώ
Το laptop ειναι multirama. Τα xp που προσπαθώ να βάλω ειναι sp2, τελευταία έκδοση.Το πρόβλημα είναι οτι κάνοντας boot με cd, η μόνη θεση που μπορεί να βρεί drivers, αν δεν υπάρχουν ήδη στο boot cd είναι από floppy που φυσικά δεν έχει το λαπτοπ. η πιο σωστή λύση την οποία και συνιστώ και σε άλλους είναι να κάψεις ένα καινούρργιο δισκάκι XP, μέ οτι στοιχεία καινούργια χρειάζεσαι drivers, updates κλπ. Παίρνω κάθε μήνα ram και που και που pcmag . ειμαι σίγουρος ότι έχω δεί τουλάχιστον δύο φορές οδηγίες για την δουλειά αυτή, αλλά τώρα που τις θ'ελω δεν τις βρίσκω. να δούμε τώρα, αύριο πάλι.
Για το φίλο που λέει για linux, μακάρι φίλε το εύχομαι να πιάσει γιατί οποιοδήποτε μονοπώλιο είναι κακό, αλλά στα σαράντα μου με την δουλειά να πιέζει δεν μπορώ να το κάνω. Αν ήμουν είκοσι χρονάκια νεώτερος, φοιτητής κλπ τότε ναι
Τα xp ta έβαλα πολύ νωρίς(αρχές 2002 αν θυμάμαι καλά) και έγινα άνθρωπος. Ούτε κολλήματα, ούτε μπλέ οθόνες ο΄΄τε τίποτα σε τόσα χρόνια που τα δουλεύω σε τρία μηχανάκια, και για δουλεία όπου χρημιμοποιώ περίπου είκοσι προγραματάκια, ελληνιλά-ξένα, σπασμένα και αγορασμένα,μικρά-μέγάλα. Ακόμα και δύο σε DOS, που δεν πρόκειται να ενημερωθούν ποτέ και είναι πολύ χρήσιμα, παίζουν άψογα.παράλληλα τρέχω και πάρα πολλά για hobby, επεξεργασία φωτο και βίντεο, μουσική κλπ. μόνο παιχνίδια δεν πάιζω γιατί με τόσες ώρες στην οθόνη δεν λέει.Οταν θέλω να ξεσκάσω μπαίνω στο σάιτ.
για αυτό λοιπόν δεν θέλω να περάασω από τους πρώτους στα vista, γιατί αποκλείεται να μην έω απώλειες. Για κάποιον όμως που δεν έχει αυτά τα προβλήματα, δεν βρίσκω το λόγο να μην τα βάλει.Είναι και μονόδρομος για ορισμένα πράγματα, όπως home theater PC.
Για αυτούς που αναπολούν μήπως κανένας θυμάται commodore 64, Sinclair κλπ?
φίλε MCSA, μακάρι να σε ε΄βλεπα λίγο πρίν, λές να δουλέψει έτσι?θα σου πώ
Φυσικα και θα δουλεψει με αυτο τον τροπο.Στο λεω γιατι και γω ετσι τα στηνω την νεα σειρα φορητων HP,DELL κυριως, που δεν εχουν floppy και δεν μπορεις με καποιο τροπο να φορτωσεις τον driver του SATA .Οποτε μπαινεις στο BIOS και τον απενεργοποιεις η οτι αλλο εχει σχεση με Sata controller.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 1K