Νέα

Βοήθεια για Boot CD

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gstg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τελικά τα vista δεν βγήκαν για να παρουσιάσουν κάτι νέο απλά πίσω από ένα φανταιζί περιβάλλον ο bill προσπάθησε να διασφαλίσει περισσότερα κέρδη για την τσέπη του σπάζοντας τα @@@δια των πελατών του. 

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Γαμησέτα!!! Τα Vista είναι μεγάλη αποτυχία προς το παρόν!!! Δεν προλάβανε να βγούνε και τα πλακώσανε στα critical updates.

Ναι, παράλληλα ειναι και μεγάλη βοήθεια στο Linux/Mac OS κλπ. :)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ολη η microsoft μια αποτυχια ειναι!

εν μέρει έχεις δίκιο αλλά .. υπάρχουν project της microsoft τα οποία είναι φοβερά. ένα από αυτά είναι και τα ms office τα οποία είναι τα καλύτερα που κυκλοφορούν. τα opensource "openoffice" staroffice" είναι αρκετά καλά αλλά δεν έχουν τις δυνατότητες των ms office.
η microsoft λόγο το ότι είναι κολοσσός σήμερα και εκμεταλεύεται αυτό που είναι πολλοί την αντιπαθούν. και εγώ μαζί. αλλά σκέψου τι θα γίνει αν κάποια στιγμή καταργηθούν τα windows.... τότε το 70% του πληθυσμού της γης δν θα μπορεί να ακουμπήσει ποντίκι.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τελικά τα vista δεν βγήκαν για να παρουσιάσουν κάτι νέο απλά πίσω από ένα φανταιζί περιβάλλον ο bill προσπάθησε να διασφαλίσει περισσότερα κέρδη για την τσέπη του σπάζοντας τα @@@δια των πελατών του. 

η microsoft μετά τα windows98 για μένα κάνει μόνο marketing από πλευράς windows. είναι ξεφτίλα να ακούγεται ότι μερικές χιλιάδες έμπειροι σχεδιαστές πληρώθηκαν για να κάνουν κάτι να φαίνεται οραίο αλλά στην ουσία μέσα είναι σκατά. αλλά αν δεν υπήρχε το μονοπώλειο ο Bill τι θα έκανε τώρα... θα έβοσκε πρόβατα

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
υπάρχον drivers σχεδόν για τα πάντα  στο linux. το θέμα είναι κατά πόσο μπορεί κάποιος να τα κάνει εγκατάσταση και να τα κάνει configure.
Φίλε μου άλλο driver και άλλο εφαρμογή. Υπάρχει διαφορά και είσαι λίγο εκτός.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Εχω το πρόβλημα του καινούργιου laptop που έχει εγκατεστημένα vista και θέλω(μάλλον πρέπει, γιατί τα μισά προγράμματα που χρησιμοποιώ δεν δουλεύουν με vista), να βάλω τα win XP.Eχω σε CD τους απαιτούμενους drivers. Βάζοντας το CD των XP δεν αναγνωρίζεται ο σκληρός δίσκος, γιατί λείπουν οι SATA drivers. Σκέφτηκα λοιπόν να κάνω αντίγραφο των XP που έχω ενσωματώνοντας τους καινούργιους drivers. Είχα δεί  πολλά άρθρα σε περιοδικά στο παρελθόν με οδηγίες για το θέμα, αλλά δεν θυμάμαι που να τις βρώ. Η ερώτηση είναι αν κάποιος θυμάται να πεί ένα τεύχος περιοδικού, ή ένα σχετικό link. H κύρια απορία που έχω είναι σε πιο φάκελλο του Boot CD  των XP να προσθέσω τους καινούργιους drivers
Απο την στιγμή που έχεις σε ξεχωριστό CD όλους τους drivers, δες αν μπορείς να μεταφέρεις σε δισκέττα τους drivers για το SATA δίσκο. Κατά την διάρκεια εγκατάστασης των ΧΡ σε κάποιο σημείο μπορείς να επιλέξεις εαν θέλεις να περάσεις τους δικούς σου drivers. 

Το 2005 το είχα κάνει σε ένα μηχάνημα που έφτιαξα μόνος μου και τα ΧΡ SP2 δεν αναγνώριζαν το SATA-2. Α ρε Μπιλλάρα αθάνατε δούλεμα που μας ρίχνεις  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Απο την στιγμή που έχεις σε ξεχωριστό CD όλους τους drivers, δες αν μπορείς να μεταφέρεις σε δισκέττα τους drivers για το SATA δίσκο. Κατά την διάρκεια εγκατάστασης των ΧΡ σε κάποιο σημείο μπορείς να επιλέξεις εαν θέλεις να περάσεις τους δικούς σου drivers. 
disk drive λίγο χλωμό να έχει. Ας κάψει ένα cd. Επίσης είχα ρωτίσει τί μάρκα είναι. Να μπει στην εταιρεία και να ψάξει να βρει drivers για το motherboard που να είναι για xp.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
και που να σκάσει και το μεγάλο κανόνι το λειτουργικό που ετοιμάζουν οι Ρώσοι μετά το πρόγραμμα προστασίας που είναι πάρα πολύ καλό το kaspersky.

Οι ρωσοι μέχρι το 2010 θα καλύπτουν το 100% της υδρογείου
με το αντίστοιχο του GPS το  GLONASS.
Και με την πολιτική του πουτιν σε
θέματα άμυνας/τεχνολογίας αιχμής κλπ, έχουμε να δούμε.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Φίλε μου άλλο driver και άλλο εφαρμογή. Υπάρχει διαφορά και είσαι λίγο εκτός.

σωστά είχα αλλού τον νου μου όταν το έγραφα(στην ΑΤΙ που έχει έα μικρό πρόβλημα με drivers ) αλλά και πάλι υπάρχει και το wine το οποίο κάνει θαύματα. οπότε πολλές εφαρμογές μπορούν να εκτελεστούν στο linux. επίσης υπάρχουν οι αντίστοιχες εφαρμογές των windows στο linux και ακόμη περισσότερες

MSCA

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εχω το πρόβλημα του καινούργιου laptop που έχει εγκατεστημένα vista και θέλω(μάλλον πρέπει, γιατί τα μισά προγράμματα που χρησιμοποιώ δεν δουλεύουν με vista), να βάλω τα win XP.Eχω σε CD τους απαιτούμενους drivers. Βάζοντας το CD των XP δεν αναγνωρίζεται ο σκληρός δίσκος, γιατί λείπουν οι SATA drivers. Σκέφτηκα λοιπόν να κάνω αντίγραφο των XP που έχω ενσωματώνοντας τους καινούργιους drivers. Είχα δεί  πολλά άρθρα σε περιοδικά στο παρελθόν με οδηγίες για το θέμα, αλλά δεν θυμάμαι που να τις βρώ. Η ερώτηση είναι αν κάποιος θυμάται να πεί ένα τεύχος περιοδικού, ή ένα σχετικό link. H κύρια απορία που έχω είναι σε πιο φάκελλο του Boot CD  των XP να προσθέσω τους καινούργιους drivers

Η λυση στο προβλημα σου ειναι παρα πολυ απλη και δεν χρειαζεται σε καμια περιπτωση να φτιαξεις καποιο bootable cd.Απλα μπαινεις μεσα στο Bios και κανεις disable τον Sata controller στην συνεχεια bootareis με το cd των Xp και παιζεις κανονικα θα σου αναγνωρισει τον δισκο χωρις κανενα προβλημα

MSCA

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μου και γω το ιδιο προβλημα ειχα με ΧΡ (αλλα τα sp1)...!μου αναγνωριζε τον μισο σκληρο δισκο,με τα ΧΡ sp2 δεν θα χεις κανενα απολυτως προβλημα...!

αλλο το προβλημα το δικο σου αλλο του gtsg

MSCA

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χαλαρά!!! Φίλος έχει μαγαζί με PC εδώ και μετά που τα αγοράσουνε, τα γυρνάνε για αλλαγή OS!!!

Περιττη η επιστροφη για εγκατασταση Xp.Πλεον εχουν βγει σχεδον τα παντα για Vista,Ενας Home user δεν θα χει κανενα προβλημα

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Σορρυ αλλα ειστε όλοι άσχετοι, δεν συγκρίνονται τα ΧΡ με τα VISTA σε κανένα τομέα και κυριώς σε θέμα ασφάλειας, τουλάχιστον προς στιγμήν. Το linux είναι καθαρά για power users και σε καμία περίπτωση για home users.

Σε καμια περίπτωση το linux δεν μπορεί να αντικαταστήσει suites όπως το Active Directory/Domain Controller, Exchange και Office, αυτή είναι η κορυφή της Microsoft τελεία και παύλα. Τώρα για μικρότερα installations ναι σε linux, OBSD, FreeBSD ακόμα και σε μεγαλύτερα installations υπο προυποθέσεις πάντα.

Το οτι ακόμα υπάρχουν ασυμβατότητες κάποιων προγραμμάτων με τα βιστα δε σημαίνει οτι είναι για τον πέο...

Στο λαπτοπ μου έχω βιστα μπιζνες και στο ντεσκτοπ σπίτι μου linux.

Έχω δεί όλες τις distro απο linux/unix ομοίως  και απο Windows.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Περιττη η επιστροφη για εγκατασταση Xp.Πλεον εχουν βγει σχεδον τα παντα για Vista,Ενας Home user δεν θα χει κανενα προβλημα

άλλη η γλύκα των XP ... αν δεν είσαι φανατικός gamer δεν μπορώ να βρω τον λόγο να βάλεις vista

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Α, οσο για τα antivirus απλα να σας πω οτι κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου, καλύτερα είναι τα nod32,avast karspersky(λίγο πιο βαρύ) αλλα αν θέλει κάποιος να σας "φάει" τον υπολογιστή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ antivirus/firewall έχετε δεν πρόκειται να τον σταματήσει. :)

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Τα Vista έχουν ακόμα πολλες ασυμβατότητες με αρκετά popular games p.x pro evolution, παρόλο που η εταιρεία εβγαλε patch για Vista το game παίζει καλήτερα σε ΧΡ

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Τα Vista έχουν ακόμα πολλες ασυμβατότητες με αρκετά popular games p.x pro evolution, παρόλο που η εταιρεία εβγαλε patch για Vista το game παίζει καλήτερα σε ΧΡ

Προσωπική γνώμη....τα PC ΔΕΝ είναι για games. Πάρε κονσόλα καλύτερα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom