Επισκέπτης
τελικά τα vista δεν βγήκαν για να παρουσιάσουν κάτι νέο απλά πίσω από ένα φανταιζί περιβάλλον ο bill προσπάθησε να διασφαλίσει περισσότερα κέρδη για την τσέπη του σπάζοντας τα @@@δια των πελατών του.
Γαμησέτα!!! Τα Vista είναι μεγάλη αποτυχία προς το παρόν!!! Δεν προλάβανε να βγούνε και τα πλακώσανε στα critical updates.
Ολη η microsoft μια αποτυχια ειναι!
και που να σκάσει και το μεγάλο κανόνι το λειτουργικό που ετοιμάζουν οι Ρώσοι μετά το πρόγραμμα προστασίας που είναι πάρα πολύ καλό το kaspersky.Ναι, παράλληλα ειναι και μεγάλη βοήθεια στο Linux/Mac OS κλπ.
τελικά τα vista δεν βγήκαν για να παρουσιάσουν κάτι νέο απλά πίσω από ένα φανταιζί περιβάλλον ο bill προσπάθησε να διασφαλίσει περισσότερα κέρδη για την τσέπη του σπάζοντας τα @@@δια των πελατών του.
Φίλε μου άλλο driver και άλλο εφαρμογή. Υπάρχει διαφορά και είσαι λίγο εκτός.υπάρχον drivers σχεδόν για τα πάντα στο linux. το θέμα είναι κατά πόσο μπορεί κάποιος να τα κάνει εγκατάσταση και να τα κάνει configure.
Απο την στιγμή που έχεις σε ξεχωριστό CD όλους τους drivers, δες αν μπορείς να μεταφέρεις σε δισκέττα τους drivers για το SATA δίσκο. Κατά την διάρκεια εγκατάστασης των ΧΡ σε κάποιο σημείο μπορείς να επιλέξεις εαν θέλεις να περάσεις τους δικούς σου drivers.Εχω το πρόβλημα του καινούργιου laptop που έχει εγκατεστημένα vista και θέλω(μάλλον πρέπει, γιατί τα μισά προγράμματα που χρησιμοποιώ δεν δουλεύουν με vista), να βάλω τα win XP.Eχω σε CD τους απαιτούμενους drivers. Βάζοντας το CD των XP δεν αναγνωρίζεται ο σκληρός δίσκος, γιατί λείπουν οι SATA drivers. Σκέφτηκα λοιπόν να κάνω αντίγραφο των XP που έχω ενσωματώνοντας τους καινούργιους drivers. Είχα δεί πολλά άρθρα σε περιοδικά στο παρελθόν με οδηγίες για το θέμα, αλλά δεν θυμάμαι που να τις βρώ. Η ερώτηση είναι αν κάποιος θυμάται να πεί ένα τεύχος περιοδικού, ή ένα σχετικό link. H κύρια απορία που έχω είναι σε πιο φάκελλο του Boot CD των XP να προσθέσω τους καινούργιους drivers
disk drive λίγο χλωμό να έχει. Ας κάψει ένα cd. Επίσης είχα ρωτίσει τί μάρκα είναι. Να μπει στην εταιρεία και να ψάξει να βρει drivers για το motherboard που να είναι για xp.Απο την στιγμή που έχεις σε ξεχωριστό CD όλους τους drivers, δες αν μπορείς να μεταφέρεις σε δισκέττα τους drivers για το SATA δίσκο. Κατά την διάρκεια εγκατάστασης των ΧΡ σε κάποιο σημείο μπορείς να επιλέξεις εαν θέλεις να περάσεις τους δικούς σου drivers.
και που να σκάσει και το μεγάλο κανόνι το λειτουργικό που ετοιμάζουν οι Ρώσοι μετά το πρόγραμμα προστασίας που είναι πάρα πολύ καλό το kaspersky.
Φίλε μου άλλο driver και άλλο εφαρμογή. Υπάρχει διαφορά και είσαι λίγο εκτός.
Εχω το πρόβλημα του καινούργιου laptop που έχει εγκατεστημένα vista και θέλω(μάλλον πρέπει, γιατί τα μισά προγράμματα που χρησιμοποιώ δεν δουλεύουν με vista), να βάλω τα win XP.Eχω σε CD τους απαιτούμενους drivers. Βάζοντας το CD των XP δεν αναγνωρίζεται ο σκληρός δίσκος, γιατί λείπουν οι SATA drivers. Σκέφτηκα λοιπόν να κάνω αντίγραφο των XP που έχω ενσωματώνοντας τους καινούργιους drivers. Είχα δεί πολλά άρθρα σε περιοδικά στο παρελθόν με οδηγίες για το θέμα, αλλά δεν θυμάμαι που να τις βρώ. Η ερώτηση είναι αν κάποιος θυμάται να πεί ένα τεύχος περιοδικού, ή ένα σχετικό link. H κύρια απορία που έχω είναι σε πιο φάκελλο του Boot CD των XP να προσθέσω τους καινούργιους drivers
φιλε μου και γω το ιδιο προβλημα ειχα με ΧΡ (αλλα τα sp1)...!μου αναγνωριζε τον μισο σκληρο δισκο,με τα ΧΡ sp2 δεν θα χεις κανενα απολυτως προβλημα...!
Χαλαρά!!! Φίλος έχει μαγαζί με PC εδώ και μετά που τα αγοράσουνε, τα γυρνάνε για αλλαγή OS!!!
Περιττη η επιστροφη για εγκατασταση Xp.Πλεον εχουν βγει σχεδον τα παντα για Vista,Ενας Home user δεν θα χει κανενα προβλημα
άλλη η γλύκα των XP ... αν δεν είσαι φανατικός gamer δεν μπορώ να βρω τον λόγο να βάλεις vista
άλλη η γλύκα των XP ... αν δεν είσαι φανατικός gamer δεν μπορώ να βρω τον λόγο να βάλεις vista
Τα Vista έχουν ακόμα πολλες ασυμβατότητες με αρκετά popular games p.x pro evolution, παρόλο που η εταιρεία εβγαλε patch για Vista το game παίζει καλήτερα σε ΧΡ