Εχω το πρόβλημα του καινούργιου laptop που έχει εγκατεστημένα vista και θέλω(μάλλον πρέπει, γιατί τα μισά προγράμματα που χρησιμοποιώ δεν δουλεύουν με vista), να βάλω τα win XP.Eχω σε CD τους απαιτούμενους drivers. Βάζοντας το CD των XP δεν αναγνωρίζεται ο σκληρός δίσκος, γιατί λείπουν οι SATA drivers. Σκέφτηκα λοιπόν να κάνω αντίγραφο των XP που έχω ενσωματώνοντας τους καινούργιους drivers. Είχα δεί πολλά άρθρα σε περιοδικά στο παρελθόν με οδηγίες για το θέμα, αλλά δεν θυμάμαι που να τις βρώ. Η ερώτηση είναι αν κάποιος θυμάται να πεί ένα τεύχος περιοδικού, ή ένα σχετικό link. H κύρια απορία που έχω είναι σε πιο φάκελλο του Boot CD των XP να προσθέσω τους καινούργιους drivers
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βοήθεια για Boot CD
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gstg
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 73
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
υπαρχουν πολλοι ελληνικοι τρακερς με ebooks με τετοια θεματα. δεν ξερω αν μπορω να δωσω δηλοσια τις σελιδες αυτεςΕχω το πρόβλημα του καινούργιου laptop που έχει εγκατεστημένα vista και θέλω(μάλλον πρέπει, γιατί τα μισά προγράμματα που χρησιμοποιώ δεν δουλεύουν με vista), να βάλω τα win XP.Eχω σε CD τους απαιτούμενους drivers. Βάζοντας το CD των XP δεν αναγνωρίζεται ο σκληρός δίσκος, γιατί λείπουν οι SATA drivers. Σκέφτηκα λοιπόν να κάνω αντίγραφο των XP που έχω ενσωματώνοντας τους καινούργιους drivers. Είχα δεί πολλά άρθρα σε περιοδικά στο παρελθόν με οδηγίες για το θέμα, αλλά δεν θυμάμαι που να τις βρώ. Η ερώτηση είναι αν κάποιος θυμάται να πεί ένα τεύχος περιοδικού, ή ένα σχετικό link. H κύρια απορία που έχω είναι σε πιο φάκελλο του Boot CD των XP να προσθέσω τους καινούργιους drivers
ασχετο:επειδη θελω να παρω νεο υπολογιστη και τα βιστα στανταρ θα μου σπασουν τα νευρα με τη συμβατοτητα τους...προτεινετε γενικα να βαλω xp για να μην εχω καθε μερα προβληματα?
Χαλαρά!!! Φίλος έχει μαγαζί με PC εδώ και μετά που τα αγοράσουνε, τα γυρνάνε για αλλαγή OS!!!
καλα το σκεφτηκα βρομοχανουμη....Χαλαρά!!! Φίλος έχει μαγαζί με PC εδώ και μετά που τα αγοράσουνε, τα γυρνάνε για αλλαγή OS!!!
σκεφτομαι βεβαια οτι σε 2-3 χρονια τιποτα για xp δεν θα βγενει κι ετσι σκεφτομαι και τα βιστα λιγο...αλλα θα μου πεις,τα βαζω τοτε...
απ οτι ξερω μερικα απο τα καινουρια laptop πχ acer δεν δεχονται αλλαγη λειτουργικου συστηματος..και ετσι θα τρεχουν μονο Vista..= σβήστα.
πριν αγορασετε Laptop ρωτηστε αν μπορει να αλλαχθει το Λειτουργικο για να εχετε το κεφαλι σας ησυχο...
πριν αγορασετε Laptop ρωτηστε αν μπορει να αλλαχθει το Λειτουργικο για να εχετε το κεφαλι σας ησυχο...
καλα το σκεφτηκα βρομοχανουμη....
σκεφτομαι βεβαια οτι σε 2-3 χρονια τιποτα για xp δεν θα βγενει κι ετσι σκεφτομαι και τα βιστα λιγο...αλλα θα μου πεις,τα βαζω τοτε...
Το τώρα σε νοιάζει να κάνεις τη δουλειά σου..........
Επισκέπτης
πάντως συναγωνιστές κυκλοφορούν κάτι εκδόσεις xp πολύ σπέσιαλ και ενημερωμένες με όλες της ενημερώσεις που έχουν γίνει μέχρι πρόσφατα αλλά και δεν αναγνωρίζονται και συνεχίζουν να κατεβάζουν ενημερώσεις και είναι και sp2.
πάντως συναγωνιστές κυκλοφορούν κάτι εκδόσεις xp πολύ σπέσιαλ και ενημερωμένες με όλες της ενημερώσεις που έχουν γίνει μέχρι πρόσφατα αλλά και δεν αναγνωρίζονται και συνεχίζουν να κατεβάζουν ενημερώσεις και είναι και sp2.
Τα ΧΡ που δουλεύω τώρα είναι cracked και κατεβάζουν κανονικά updates/patches.
Για του λόγου το αληθές όλα τα καινούργια pc(dekstop & laptop) έχουν πλέον σ-vista . Οπότε πακέτο γιατί εάν αλλάξεις λειτουργικό και σου πάθει κάτι αμμέσως να ξέρεις ότι δε θα στο φτιάξουν τουλάχιστον εντός εγγύησης . Δεύτερο μου κάνει εντύπωση που λες πως δεν αναγνωρίζει δίσκο . Ερώτηση: με service pack 2; Τώρα να βάλεις μέσα σε cd τους drivers, δεν νομίζω να γίνεται γιατί σχεδόν όλα τα αρχεία είναι συμπιεσμένα στο cd των win και κατά την εγκατάσταση γίνεται αποσυμπίεση Τί μάρκα είναι το εργαλείο;
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
φιλε μου και γω το ιδιο προβλημα ειχα με ΧΡ (αλλα τα sp1)...!μου αναγνωριζε τον μισο σκληρο δισκο,με τα ΧΡ sp2 δεν θα χεις κανενα απολυτως προβλημα...!
όσο αναφορά το sp1 και sp2 στο 1ο δν αναγνωρίζονται ολόκληροι οι σκληροί από 160GB και πάνω ενώ στο 2ο όλα είναι οκ.
Χαλαρά!!! Φίλος έχει μαγαζί με PC εδώ και μετά που τα αγοράσουνε, τα γυρνάνε για αλλαγή OS!!!
γίνεται επίσης (αν θυμάμαι καλα) να πάρεις το pc και μετά να επιστρέψεις το λειτουργικό. παίρνεις τα λεφτά σου πίσω , κατεβάζεις ένα αντίγραφο απο torrent και κάνεις την δουλειά σου. αλλιώς βάζεις linux και ξεγνιασες ακόμι καλύτερα.
Εκτός αυτού το παλικάρι λέει πως θέλει να βάλει XP γιατί έχει πρόβλημα συμβατότητας με τα vista με κάποιες εφαρμογές που θέλει. Άρα και να ήξερε να χρησιμοποιήσει linux, θε έπεφτε πιο μέσα στα σκατά της ασυμβατότητας. Νομιζω;Το θέμα είναι ότι δεν ξέρουν όλοι το linux ;)
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 244
- Πόντοι
- 86
Εχω το πρόβλημα του καινούργιου laptop που έχει εγκατεστημένα vista και θέλω(μάλλον πρέπει, γιατί τα μισά προγράμματα που χρησιμοποιώ δεν δουλεύουν με vista), να βάλω τα win XP.Eχω σε CD τους απαιτούμενους drivers. Βάζοντας το CD των XP δεν αναγνωρίζεται ο σκληρός δίσκος, γιατί λείπουν οι SATA drivers. Σκέφτηκα λοιπόν να κάνω αντίγραφο των XP που έχω ενσωματώνοντας τους καινούργιους drivers. Είχα δεί πολλά άρθρα σε περιοδικά στο παρελθόν με οδηγίες για το θέμα, αλλά δεν θυμάμαι που να τις βρώ. Η ερώτηση είναι αν κάποιος θυμάται να πεί ένα τεύχος περιοδικού, ή ένα σχετικό link. H κύρια απορία που έχω είναι σε πιο φάκελλο του Boot CD των XP να προσθέσω τους καινούργιους drivers
Εχει τη μεγαλυτερη Software/Hardware/How to Database στην ελλαδα.
Κανε ενα Search και θα βρεις μπολικο πραμα.
Edit: η βαλε στο Ελληνικο Google για Search key: Vista Downgrade
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
Εκτός αυτού το παλικάρι λέει πως θέλει να βάλει XP γιατί έχει πρόβλημα συμβατότητας με τα vista με κάποιες εφαρμογές που θέλει. Άρα και να ήξερε να χρησιμοποιήσει linux, θε έπεφτε πιο μέσα στα σκατά της ασυμβατότητας. Νομιζω;
υπάρχον drivers σχεδόν για τα πάντα στο linux. το θέμα είναι κατά πόσο μπορεί κάποιος να τα κάνει εγκατάσταση και να τα κάνει configure.
Επισκέπτης
Γαμησέτα!!! Τα Vista είναι μεγάλη αποτυχία προς το παρόν!!! Δεν προλάβανε να βγούνε και τα πλακώσανε στα critical updates.
Ολη η microsoft μια αποτυχια ειναι!
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
Γαμησέτα!!! Τα Vista είναι μεγάλη αποτυχία προς το παρόν!!! Δεν προλάβανε να βγούνε και τα πλακώσανε στα critical updates.
εδώ ξέραμε πότε θα βγει το SP1 για τα vista πριν κυκλοφορήσουν. xp πλέον και ξερό ψωμί.και πάνω απ' όλα linux
(πλάκα είχε τότε που έτρεξαν όλοι να πάρουν κάρτες γραφικών με dx10 για να παίζουν με καλά γραφικά στα vista ενώ δεν υποστηρίζουν dx10.1 που βγαίνει τώρα.)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 1K