Νέα

Βλέπουν οι γκόμενες πορνό?Κάνουν παρτούζες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gagarin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Τυπε ειπες μεγαλη κουβεντα, ολες οι γκομενες ξεκωλιαζονται κι ας μας το παιζουν μετα εμας παρθενοπιπιτσες. Το ποστ σου αυτο θα πρεπει να το βλεπουν διαφοροι πιρφοραγαπουληδες που νομιζουν πως το κοριτσακι τους ειναι αθωο, ενω τα πρωινα που αυτοι λειπουν στη δουλεια αυτη πηδιεται με 5 αραπαδες σε μια γκαρσονιερα στην Κυψελη.

Αλλα εδω θα μου πεις υπαρχουν μαλακες που πιρφοραγαπουλιαζουν με τις δηλωμενες πουτανες και τις πιστευουν οταν αυτες τους λενε πως θα ξεκοψουν για παρτη τους, δε θα πιρφοραγαπουλιασουν με τις μη δηλωμενες πουτανες?

Όχι απλά τύπε μου το έπαιζε στο νυν σύζυγό της παρθενοπιπίτσα, αλλά ρε συ τον έψησε κιόλας...τύπε μου, μετά από μιά πορεία συναπτών άρκετά μάχιμων ετών στην (ερωτική) ζωή και χωρίς καμμία διάθεση να το παίξω ούτε ο γαμιάς της γειτονιάς (που δεν είμαι) ούτε ο γιος του πάρτα όλα, έχω καταλήξει ότι οι γυναίκες είναι πολλλυυυυυυυ πιο πονηρές και ύπουλες από εμάς. Και το χειρότερο; αμά δεν τις πιάσεις με τα βρακιά κατεβασμένα, δεν μπορείς και να τις κατηγορήσεις κιόλας...Και μετά εμείς οι άντρες το παίζουμε και πονηρίδιδες...έ ρε κούνια που μας κούναγε. ΗΘΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: το νού σας τύποι μου...δε μιλάμε για παντελή έλλειψη εμπιστοσύνης, αλλά όπως λένε και στην Π.Α. "το ένα χέρι στο joystick" και το άλλο στο αλεξίπτωτο

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
τυπε δεν σε βλεπω να ποσταρεις τιποτα εδω ομως :S
να παρουμε και εμεις λιγο ματι
White_Eye.jpg

Ναι και μετά να μου έρθει στο κεφάλι ο μισός ποινικός κώδικας, η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, αξιώσεις από προσβολή προσωπικότητας, τα προσωπικά δεδομένα και στο site το π.δ. 131/2007 για την ευθύνη όσων παρέχουν υπηρεσίες φιλοξενίας παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο. Άσε που αντιβαίνει και στον κώδικα δεονοτλογίας του site. Προσοχή αδέλφια με αυτά που ανεβάζετε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Υ.γ. 2    gl όταν λένε βλέπουν τσόντες πιστεύεις ότι νιώθουν ή βλέπουν το κορίτσι και το άλογο?
φυσικα και βλεπουν τσοντες μαν και μαλακιζονται κιολας μονες τους αφου αντρα αληθινο εχουν να δουν καιρο στα σκελια τους οι ξινομουνες....

τωρα αν καυλωνουν με το αλογο ή με τον καθε αραπη βλεπε λεξινγκτον παλουκωτη δεν ξερω ακριβως..... :2funny:  

η τσοντα παντως ειναι η μοναδικη ευκαιρια που εχουν οι ελλεηνιδες να δουν ζωντανη πουτσα και την ανατομια/μορφολογια της εστω και στο γυαλι πλεον εκτος απο οσες ειναι στον χωρο της υγειας,ιατρικα και παραιατρικα επαγγελματα κλπ για προφανεις τεχνικης φυσεως λογους...... :grin: :grin:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.802
Πόντοι
4.895
φυσικα και βλεπουν τσοντες μαν και μαλακιζονται κιολας μονες τους αφου αντρα αληθινο εχουν να δουν καιρο στα σκελια τους οι ξινομουνες....

τωρα αν καυλωνουν με το αλογο ή με τον καθε αραπη βλεπε λεξινγκτον παλουκωτη δεν ξερω ακριβως..... :2funny:  

η τσοντα παντως ειναι η μοναδικη ευκαιρια που εχουν οι ελλεηνιδες να δουν ζωντανη πουτσα και την ανατομια/μορφολογια της εστω και στο γυαλι πλεον εκτος απο οσες ειναι στον χωρο της υγειας,ιατρικα και παραιατρικα επαγγελματα κλπ για προφανεις τεχνικης φυσεως λογους...... :grin: :grin:
Δε θα συμφωνήσω ακριβώς..... Γαμιούνται και παραγαμιούνται ορισμένες........Απλά δεν το παραδέχονται και το παίζουν παρθενόπες εκεί που θέλουν....

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Φιλοι μου καλοί, καλοί μου φίλοι,

Κάποια άλλη στιγμή που δε θα βαριέμαι τόσο αφόρητα θα σας διηγηθω μία άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία η οποία έλαβε χώρα τελείως στο ξεκούδουνο στην Αττική το 2007, με 5 (!) συμμετέχοντες. Τώρα όμως, αυτό που αρκεί και ταιριάζει σε τούτο το thread είναι το εξής:
Αφού η εν λόγω μαντάμ (τότε 30άρα) ξεμουνιάστηκε επί 2 συνεχόμενες ημέρες με 4 τροφαντά αγόρια, στη συνέχεια άθαμε ότι τα ξαναβρήκε με τον επί 5 έτη πρώην της. Μάθαμε ότι του είπε (από την ίδια) ότι επί 3 μήνες που ήταν χώρια ...ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ! Βέβαια την αλήθεια του είπε...αφού το είχε κάνει μπουρδέλο φυσικά. Αρκετά έμπειρες πληροφορίες λένε ότι η μαντάμ δε σταμάτησε να γαμιέται ούτε μία μέρα ...αλλά πάντα στο σπίτι της...Περιττό να αναφέρω ότι στο δύστυχο πρώην φίλο και νυν συζυγό της το έπαιζε μυξοπαρθένα.

Ειρήσθω εν παρόδω ότι τότε η μαντάμ ήταν πολύ καλής οικονομικής κατάστασης με δικό της σπίτι και κάμπριο...Άμα τη βλέπατε ρε παιδιά δεν περνούσε καν από το μυαλό σας όχι ότι παρτουζονόταν με 4 άντρες, ούτε ότι τον παίρνει από τον κώλο...
θα περιμενουμε νεα σου,μας καυλωσες ασχημα ρε παλιοπαιδο

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
Φυσικα και βλεπουν. Ολες πλην απο τις δικες μου πρωην(για μελλοντικες επιφυλασσομαι).  :grin:
Και ολες κλανουν. Πλην απο τις δικες μου.  :grin:
Α....ειχα μια που γουσταρε να ρευεται.  :rockon:

Γενικα ή εγω ειμαι γκαντεμης και ετυχα σε περιπτωσεις σεμνων γυναικων ή.......δεν εχει ή.
Ειμαι γκαντεμης. Τελος.  :grin:

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1

[/quote

Μας χωρίζουν χιλιάδες και χιλιάδες ποσταρίσματα αλλά επίτρεψε μου να μην συμφωνήσω μαζί σου. Όλα τα ξέρουν και όλα τα θέλουν.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
οι περισσοτερες παντως βλεμα αγελαδας εχουν

ουτε ναζι ουτε καυλα ουτε τιποτα

τι διαολο δεν τους αρεσει κανενας ολοι τοσο ασχημοι γινανε

κ στα προξενια λυσσανε με τον καθε μπουχεσα ημικαραφλα με τα κρεμαστα βυζια

ζωα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
οι περισσοτερες παντως βλεμα αγελαδας εχουν

ουτε ναζι ουτε καυλα ουτε τιποτα

τι διαολο δεν τους αρεσει κανενας ολοι τοσο ασχημοι γινανε

κ στα προξενια λυσσανε με τον καθε μπουχεσα ημικαραφλα με τα κρεμαστα βυζια

ζωα
:grin:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Ρε Φόντα η γυναίκα μου!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
:2funny: :2funny:  Μονο που εδω ειναι πρωταγωνιστρια

ChevChelios

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
3
Πόντοι
1
Κατα τη γνωμη μου, οι περισσοτερες βλεπουν πορνο, αλλα οχι τακτικα. Οσο για τις παρτουζες ανοιξες μεγαλο θεμα. Σιγουρα τις εξιταρει η ιδεα να κανουν παρτουζα, αλλα δεν ξερω ποσες το εχουν κανει..!

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Τυπε ειπες μεγαλη κουβεντα, ολες οι γκομενες ξεκωλιαζονται κι ας μας το παιζουν μετα εμας παρθενοπιπιτσες. Το ποστ σου αυτο θα πρεπει να το βλεπουν διαφοροι πιρφοραγαπουληδες που νομιζουν πως το κοριτσακι τους ειναι αθωο, ενω τα πρωινα που αυτοι λειπουν στη δουλεια αυτη πηδιεται με 5 αραπαδες σε μια γκαρσονιερα στην Κυψελη.

Αλλα εδω θα μου πεις υπαρχουν μαλακες που πιρφοραγαπουλιαζουν με τις δηλωμενες πουτανες και τις πιστευουν οταν αυτες τους λενε πως θα ξεκοψουν για παρτη τους, δε θα πιρφοραγαπουλιασουν με τις μη δηλωμενες πουτανες?

+500

βρηκες στοχο μαγκα.αυτο ακριβως λεγαμε με κατι φιλαρακια πριν απο λιγο.ξεμουνιαζονται οι γκομενες,ρουφανε χυσια απο'δω κι απο κει,καβαλανε οτι καβλι κυκλοφορει,και μετα την ωρα του γαμου το παιζουν παρθενοπιπιτσες και κυριες.και μετα ο τυπος χαζογελαει σαν μαλακας γιατι νομιζει οτι παντρευτηκε την τελεια γυναικα,ενω οι γαμιολα εχει πιει τοσο χυσι,που ανετα θα γενναγε πενταδυμα απο το στομα.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
+500

βρηκες στοχο μαγκα.αυτο ακριβως λεγαμε με κατι φιλαρακια πριν απο λιγο.ξεμουνιαζονται οι γκομενες,ρουφανε χυσια απο'δω κι απο κει,καβαλανε οτι καβλι κυκλοφορει,και μετα την ωρα του γαμου το παιζουν παρθενοπιπιτσες και κυριες.και μετα ο τυπος χαζογελαει σαν μαλακας γιατι νομιζει οτι παντρευτηκε την τελεια γυναικα,ενω οι γαμιολα εχει πιει τοσο χυσι,που ανετα θα γενναγε πενταδυμα απο το στομα.

οι περισσοτερες αγαμητες κακογαμημενες ειναι

κ το καταλαβαινεις απο τις εκφρασεις τους

ειναι  ψυχονευρωτικες

αν ηταν χορτασμενες θα ηταν κουλ τυπισσες κ στο μουνι τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom