Τυπε ειπες μεγαλη κουβεντα, ολες οι γκομενες ξεκωλιαζονται κι ας μας το παιζουν μετα εμας παρθενοπιπιτσες. Το ποστ σου αυτο θα πρεπει να το βλεπουν διαφοροι πιρφοραγαπουληδες που νομιζουν πως το κοριτσακι τους ειναι αθωο, ενω τα πρωινα που αυτοι λειπουν στη δουλεια αυτη πηδιεται με 5 αραπαδες σε μια γκαρσονιερα στην Κυψελη.
Αλλα εδω θα μου πεις υπαρχουν μαλακες που πιρφοραγαπουλιαζουν με τις δηλωμενες πουτανες και τις πιστευουν οταν αυτες τους λενε πως θα ξεκοψουν για παρτη τους, δε θα πιρφοραγαπουλιασουν με τις μη δηλωμενες πουτανες?
Όχι απλά τύπε μου το έπαιζε στο νυν σύζυγό της παρθενοπιπίτσα, αλλά ρε συ τον έψησε κιόλας...τύπε μου, μετά από μιά πορεία συναπτών άρκετά μάχιμων ετών στην (ερωτική) ζωή και χωρίς καμμία διάθεση να το παίξω ούτε ο γαμιάς της γειτονιάς (που δεν είμαι) ούτε ο γιος του πάρτα όλα, έχω καταλήξει ότι οι γυναίκες είναι πολλλυυυυυυυ πιο πονηρές και ύπουλες από εμάς. Και το χειρότερο; αμά δεν τις πιάσεις με τα βρακιά κατεβασμένα, δεν μπορείς και να τις κατηγορήσεις κιόλας...Και μετά εμείς οι άντρες το παίζουμε και πονηρίδιδες...έ ρε κούνια που μας κούναγε. ΗΘΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: το νού σας τύποι μου...δε μιλάμε για παντελή έλλειψη εμπιστοσύνης, αλλά όπως λένε και στην Π.Α. "το ένα χέρι στο joystick" και το άλλο στο αλεξίπτωτο