Νέα

Βλέπουν οι γκόμενες πορνό?Κάνουν παρτούζες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gagarin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.704
Πόντοι
7.095
Αφορμή γι αυτό το θέμα πήρα από το άρθρο [URL unfurl="true"]http://tsouvali.blogspot.gr/2012/07/90.html[/url]
το οποίο πάνω κάτω λέει ότι το 90% γουστάρει το πορνό, το 20% βλέπει καθημερινά.
Οι πιο πολλές έχουν γυρίσει video και πολλές από αυτές έχουν κάνει και παρτουζίτσες!

Η αλήθεια είναι πως έχω πετύχει κι εγώ γκόμενες που γούσταραν πορνό, αλλά και έχω κάνει κάποια τριολέ. Βιντεάκια δε με πολλές...Όλες γουστάρουν πιστεύω.

Από την άλλη πιστεύω πως τα νούμερα είναι μεγάλα (της έρευνας), αλλά για να τα γράφει το glamour ίσως και όχι.

Θυμάμαι μάλιστα μια νυμφομανή γκόμενα που είχα που πραγματικά ότι κι αν της πρότεινες ήταν μέσα...  :rockon:  :s&m_1:  :s&m_2:  :s&m_3:

Βέβαια είχα και την ατυχία πριν μερικά χρόνια να πετύχω 18αρα που δεν έκανε πίπες! ΕΛΕΟΣ!

Εννοείται πως δε μιλάω για πουτάνες αλλά για καθημερινές Ελλεηνίδες.

Ποια η γνώμη σας?

Υ.γ.      Οι φιδέμπορες παρακαλώ να μην αρχίσουν τις παπαρολογίες τους!
Υ.γ. 2    gl όταν λένε βλέπουν τσόντες πιστεύεις ότι νιώθουν ή βλέπουν το κορίτσι και το άλογο?

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
414
Πόντοι
36

αμα το 90% των ελλεεινηδων βλεπανε τσοντες θα χαμε σωθει ..

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Αφορμή γι αυτό το θέμα πήρα από το άρθρο [URL unfurl="true"]http://tsouvali.blogspot.gr/2012/07/90.html[/url]
το οποίο πάνω κάτω λέει ότι το 90% γουστάρει το πορνό, το 20% βλέπει καθημερινά.
Οι πιο πολλές έχουν γυρίσει video και πολλές από αυτές έχουν κάνει και παρτουζίτσες!

Η αλήθεια είναι πως έχω πετύχει κι εγώ γκόμενες που γούσταραν πορνό, αλλά και έχω κάνει κάποια τριολέ. Βιντεάκια δε με πολλές...Όλες γουστάρουν πιστεύω.

Από την άλλη πιστεύω πως τα νούμερα είναι μεγάλα (της έρευνας), αλλά για να τα γράφει το glamour ίσως και όχι.

Θυμάμαι μάλιστα μια νυμφομανή γκόμενα που είχα που πραγματικά ότι κι αν της πρότεινες ήταν μέσα...  :rockon:  :s&m_1:  :s&m_2:  :s&m_3:

Βέβαια είχα και την ατυχία πριν μερικά χρόνια να πετύχω 18αρα που δεν έκανε πίπες! ΕΛΕΟΣ!

Εννοείται πως δε μιλάω για πουτάνες αλλά για καθημερινές Ελλεηνίδες.

Ποια η γνώμη σας?

Υ.γ.      Οι φιδέμπορες παρακαλώ να μην αρχίσουν τις παπαρολογίες τους!
Υ.γ. 2    gl όταν λένε βλέπουν τσόντες πιστεύεις ότι νιώθουν ή βλέπουν το κορίτσι και το άλογο?

εννοεις αυτο;

[tube8]]

kavliaris leme

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Kαι βλεπουν κ κανουν οι περισσοτερες! Μια πρωην που τα ειχα, μου ειχε εκμυστηρευθει οτι ειχε κανει τριο με 2 αντρες και βλεπει καθημερινα τσοντες και το επαιζε συνεχεια σεμνη. αλλα τελικα ξεκωλακι ηταν. για τρελα γαμησια...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Οι περισσότερες και βλέπουν κα επνέονται απο τις τσόντες.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ολες βλεπουν
απλα οι βρωμερες ελλεινιδες δεν το παραδεχονται

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Το αρθρο μιλαει για γυναικες ..οχι ελλεεινιδες..

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
ολες βλεπουν
απλα οι βρωμερες ελλεινιδες δεν το παραδεχονται

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Οι γκομενες οντως βλεπουν τσοντες και αρκετα συχνα μαλιστα. Σιγουρα παντως πολυ πιο συχνα απο οτι παραδεχονται και απο οτι νομιζουμε εμεις. Επισης, παρα πολλες εχουν γυρισει βιντεακια.

Οσον αφορα τις παρτουζες, αν και δεν εχω προσωπικη εμπειρια, απο αυτα που εχω ακουσει απο τους τριγυρω μου νομιζω οτι ειναι πιο ευκολες για MMF παρα για MFF.

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296

Όσες έχω γνωρίσει, και μιλάμε για καθώς πρέπει, δεν αρνήθηκαν φωτογραφίες και σύντομα βιντεάκια. Εξιτάρονται φαίνεται.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Όσες έχω γνωρίσει, και μιλάμε για καθώς πρέπει, δεν αρνήθηκαν φωτογραφίες και σύντομα βιντεάκια. Εξιτάρονται φαίνεται.
τυπε δεν σε βλεπω να ποσταρεις τιποτα εδω ομως :S
να παρουμε και εμεις λιγο ματι
White_Eye.jpg

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Η δικια μου παντος(Μολδαβη)μολις δει λιγο τσοντα η καμια φωτο καυλωνει αμεσως  :grin:

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Φιλοι μου καλοί, καλοί μου φίλοι,

Κάποια άλλη στιγμή που δε θα βαριέμαι τόσο αφόρητα θα σας διηγηθω μία άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία η οποία έλαβε χώρα τελείως στο ξεκούδουνο στην Αττική το 2007, με 5 (!) συμμετέχοντες. Τώρα όμως, αυτό που αρκεί και ταιριάζει σε τούτο το thread είναι το εξής:
Αφού η εν λόγω μαντάμ (τότε 30άρα) ξεμουνιάστηκε επί 2 συνεχόμενες ημέρες με 4 τροφαντά αγόρια, στη συνέχεια άθαμε ότι τα ξαναβρήκε με τον επί 5 έτη πρώην της. Μάθαμε ότι του είπε (από την ίδια) ότι επί 3 μήνες που ήταν χώρια ...ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ! Βέβαια την αλήθεια του είπε...αφού το είχε κάνει μπουρδέλο φυσικά. Αρκετά έμπειρες πληροφορίες λένε ότι η μαντάμ δε σταμάτησε να γαμιέται ούτε μία μέρα ...αλλά πάντα στο σπίτι της...Περιττό να αναφέρω ότι στο δύστυχο πρώην φίλο και νυν συζυγό της το έπαιζε μυξοπαρθένα.

Ειρήσθω εν παρόδω ότι τότε η μαντάμ ήταν πολύ καλής οικονομικής κατάστασης με δικό της σπίτι και κάμπριο...Άμα τη βλέπατε ρε παιδιά δεν περνούσε καν από το μυαλό σας όχι ότι παρτουζονόταν με 4 άντρες, ούτε ότι τον παίρνει από τον κώλο...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Φιλοι μου καλοί, καλοί μου φίλοι,

Κάποια άλλη στιγμή που δε θα βαριέμαι τόσο αφόρητα θα σας διηγηθω μία άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία η οποία έλαβε χώρα τελείως στο ξεκούδουνο στην Αττική το 2007, με 5 (!) συμμετέχοντες. Τώρα όμως, αυτό που αρκεί και ταιριάζει σε τούτο το thread είναι το εξής:
Αφού η εν λόγω μαντάμ (τότε 30άρα) ξεμουνιάστηκε επί 2 συνεχόμενες ημέρες με 4 τροφαντά αγόρια, στη συνέχεια άθαμε ότι τα ξαναβρήκε με τον επί 5 έτη πρώην της. Μάθαμε ότι του είπε (από την ίδια) ότι επί 3 μήνες που ήταν χώρια ...ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ! Βέβαια την αλήθεια του είπε...αφού το είχε κάνει μπουρδέλο φυσικά. Αρκετά έμπειρες πληροφορίες λένε ότι η μαντάμ δε σταμάτησε να γαμιέται ούτε μία μέρα ...αλλά πάντα στο σπίτι της...Περιττό να αναφέρω ότι στο δύστυχο πρώην φίλο και νυν συζυγό της το έπαιζε μυξοπαρθένα.

Ειρήσθω εν παρόδω ότι τότε η μαντάμ ήταν πολύ καλής οικονομικής κατάστασης με δικό της σπίτι και κάμπριο...Άμα τη βλέπατε ρε παιδιά δεν περνούσε καν από το μυαλό σας όχι ότι παρτουζονόταν με 4 άντρες, ούτε ότι τον παίρνει από τον κώλο...

Τυπε ειπες μεγαλη κουβεντα, ολες οι γκομενες ξεκωλιαζονται κι ας μας το παιζουν μετα εμας παρθενοπιπιτσες. Το ποστ σου αυτο θα πρεπει να το βλεπουν διαφοροι πιρφοραγαπουληδες που νομιζουν πως το κοριτσακι τους ειναι αθωο, ενω τα πρωινα που αυτοι λειπουν στη δουλεια αυτη πηδιεται με 5 αραπαδες σε μια γκαρσονιερα στην Κυψελη.

Αλλα εδω θα μου πεις υπαρχουν μαλακες που πιρφοραγαπουλιαζουν με τις δηλωμενες πουτανες και τις πιστευουν οταν αυτες τους λενε πως θα ξεκοψουν για παρτη τους, δε θα πιρφοραγαπουλιασουν με τις μη δηλωμενες πουτανες?

Salonikos82

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
113
Πόντοι
6
Χέζουν οι αρκούδες στο δάσος; Που έλεγε και ο Μοντεχρήστος...

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Τύπε Ματαδόρ περιμένουμε την ιστορία με ανυπομονησία!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom