You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βλάβη ψυγείου/ ηλεκτρικής οικιακής συσκεύης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stathis1981
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 47
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Eν μέρει έχεις δίκιο ,αλλά να ξέρετε τα No Frost πιάνουν πάγο εσωτερικά δεν είναι εμφανής και αν δεν κάνεις απόψυξη κάθε 3-4μηνο δεν έχεις ψυγείo.Σαν τα αμερικάνικων προδιαγραφών δεν υπάρχουν. ;)αρα μπαινεις και μεσα σουταρε το και αγορασε ενα απλο ψυγειο με νοφροστ γυρω στα 400€ και μαρκας που να ειναι και ενεργειακης κλασης Α και και μονο το πολλυ 0,5 με 1kw τη μερα μονο την αποσβεση απο το ηλεκτρικο θα την κανεις σε 2 λογαριασμους της δεη τοσο ρευμα που καις με το ψυγειο λογικα θα ανεβενεις και κλιμακα στη δεη
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Εχω ένα Sharp no frost, 8 χρόνια,δουλευει στο 2,5 το χειμώνα και 3 το καλοκαιρι(σε κλιμακα ως 8)και δεν εχω κάνει ποτε απόψυξη.Φτου του,δουλεύει σαν ελβετικό ρολόι.(Η τιμή του ηταν τότε στα 550-600 αν θυμαμαι καλά)
Τα Sharp kai Samsung oi (ψυγειοντουλάπες) τα πήγαν καλά με το ελληνικό κλίμα γιατί είναι αμερικανικών προδιαγραφών ;)Εχω ένα Sharp no frost, 8 χρόνια,δουλευει στο 2,5 το χειμώνα και 3 το καλοκαιρι(σε κλιμακα ως 8)και δεν εχω κάνει ποτε απόψυξη.Φτου του,δουλεύει σαν ελβετικό ρολόι.(Η τιμή του ηταν τότε στα 550-600 αν θυμαμαι καλά)
Πρίν πάρω αυτό που έχω τωρα (White Westinghouse) είχα ένα Ariston 4 seasons no frost kai παπαριές ιταλικές ,όλο λαμπάκια και συναγερμούς είχε, αλλά από ψύξη δεν ! καθε δίμηνο αναβόσβυναν όλοι οι συναγερμόι του, σαν χριστουγεννιάτικο δένδρο
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
Τα Sharp kai Samsung oi (ψυγειοντουλάπες) τα πήγαν καλά με το ελληνικό κλίμα γιατί είναι αμερικανικών προδιαγραφών ;)
Πρίν πάρω αυτό που έχω τωρα (White Westinghouse) είχα ένα Ariston 4 seasons no frost kai παπαριές ιταλικές ,όλο λαμπάκια και συναγερμούς είχε, αλλά από ψύξη δεν ! καθε δίμηνο αναβόσβυναν όλοι οι συναγερμόι του, σαν χριστουγεννιάτικο δένδρο
*Μα που είναι ο Baros οταν τον χρειαζόμαστε
*Μα που είναι ο Baros οταν τον χρειαζόμαστε
Τον Τρέχει ...ο boss ;)
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.518
- Πόντοι
- 42.697
ενα αμερικανικο Kelvinator που εχω απο το 1985 (29 χρόνια ) λειτουργει αδιακοπα και δεν εχει βγαλει ποτε βλαβη
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
To SHarp ειναι κανονικο κλασικο χωρις καταψυκτες και λαμπακια,αποφευγω τα ηλεκτρονικα στα ψυγεια.Τα Sharp kai Samsung oi (ψυγειοντουλάπες) τα πήγαν καλά με το ελληνικό κλίμα γιατί είναι αμερικανικών προδιαγραφών ;)