Φιλε καλημερα,
ακου τι θα κανεις γιατι αντιμετοπησα και εγω ενα παρομοιο προβλημα, βγαλτο απο την πριζα δυο 24ωρα να κανει πληρη αποψυξη ακομα και αν ο καταψυκτης ειναι χωρις παγο βασταει πισω στην κεντρικη μοναδα παγο !!! μετα το ξαναβαζεις στην πριζα και ολα μια χαρα!!!
να ξερεις οτι το μοτερ πρωτα δινει στην καταψυξη και μετα στην ψυξη, η ψυξη ερχεται απο τον παγο της καταψυξης να στο πω λαικα.
καντο και αν δεν βρεις γιατρια τοτε φωναζεις μαστορα η αγοραζεις αλλο!!!!!!!!
Κατ' αρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που, καλοπροαίρετα, απάντησαν στην ερώτηση για το
χαλασμένο μου ψυγείο. Ξέρω πως οι περισσότεροι δεν έχουμε εξειδικευμένες γνώσεις ηλεκτρολόγου, ψυκτικού
κλπ. Πάντως και μόνο η κίνηση να βοηθήσεις κάποιον ακόμη και χωρίς να υπάρξει αποτέλεσμα είναι πολύ
σημαντική και γι αυτό ευχαριστώ και πάλι όσους ενδιαφερθήκατε!
Larousse αυτό που προτείνεις μάλλον είναι η τελευταία κίνηση την οποία θα κάνω. Θα το αφήσω δυο μέρες
εκτός σύνδεσης, εννοώ θα βγάλω και το καλώδιο από την πρίζα, μπας και γίνει κανένα θαύμα και πάρει έτσι
εμπρός. Βέβαια θα στοιχημάτιζα πως δεν πρόκειται να πάρει. Υποψιάζομαι πως μπορεί να υπάρχει πρόβλημα
σε αυτή την πλακέτα ελέγχου που προανέφερε ένα άλλο παιδί. Για να είμαι ειλικρινής, το τελευταίο διάστημα
έβαζα και έβγαζα την πρίζα συνεχώς διότι στην πρίζα που ήταν συνδεδεμένο το ψυγείο χρησιμοποιούσα και
κάποιες άλλες συσκευές οπότε από εκεί μπορεί να έχει καεί κάτι. Ο γέγονε γέγονε όμως... Σιγά μην κάτσω
πάνω από ένα χαλασμένο ψυγείο να κλαίω όλη μέρα...
Τώρα, για όλα αυτά που είπε ένα άλλο παιδί αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας της αγοράς και για το ότι
το 50% των χρημάτων που πληρώνουμε πάνε σε φόρους, κέρδος εμπόρου κλπ η άποψη μου είναι η εξής.
Φίλε συμφωνώ μαζί σου και μάλιστα ο τρόπος σκέψης σου μου αρέσει πολύ! Νομίζω όμως πως είσαι ελαφρώς
υπερβολικός και θα σου εξηγήσω τι εννοώ. Θεωρώ πως όλοι, ο χονδρέμπορος, ο καταστηματάρχης κλπ,
πρέπει να έχουν ένα κέρδος σε λογικά επίπεδα. Αν μου λες πως από τα 150€ που θα ξοδέψω για ένα καινούριο
μικρό ψυγείο, τα 70-75€ πάνε οπουδήποτε αλλού εκτός από την εταιρία παραγωγής σκέψου τι γίνεται πχ για ένα
ψυγείο που κοστίζει 3000€. Πληρώνεις 1500€ ας πούμε καπέλο αν και ο όρος καπέλο σημαίνει κάτι άλλο.
Αυτό που είπε το παιδί με τα μάρμαρα είναι πάρα πολύ σωστό, πολλές φορές σε χρεώνουν, δήθεν άδολα, πιο πολλά
χρήματα. Πάντως, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, υπάρχουν και πολλοί επαγγελματίες οικοδόμοι, ηλεκτρολόγοι ή οποιοδήποτε
άλλο επάγγελμα που σε χρεώνουν όσο ακριβώς πρέπει, ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο.
Παιδιά αναφέρω πάλι το παράδειγμα με τον καθρέφτη. Μιλάμε για έναν απλό καθρέπτη μπάνιου διαστάσεων 60χ41 εκ. Σας
μιλάω ειλικρινά, σε ένα μαγαζί μου είπε θα σου πάρω 20€ χωρίς απόδειξη και ο άλλος, ενώ αρχικά μου είχε ζητήσει
10€, τελικά ο άνθρωπος μου πήρε 7€ γιατί ο καθρέπτης ήταν πιο λεπτός από ότι αρχικά είχε υπολογίσει. Δηλαδή ο άλλος ο
τυχάρπαστος θα με είχε χρεώσει 13€ παραπάνω, για ακριβώς το ίδιο προϊόν, για να πάει το βράδυ να φάει τα σουβλάκια
του στην υγεία του κορόιδου. Μάλλον αρκετοί δεν έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει πως τα ευρώ δεν είναι δραχμές
αν και ήδη μετράμε 13 χρόνια χρήσης του νομίσματος...