loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
η άλλη είναι που πίνει (δύο μάλλον), εγώ δε χρειάζεται να πιω για να πετάξω μια μαλακία
η άλλη είναι που πίνει (δύο μάλλον), εγώ δε χρειάζεται να πιω για να πετάξω μια μαλακία
καλός ο μπονάτσος, αλλά προτιμώ σταρόβα
δε θα σχολιασω τπτ αλλο παραμονο οτι ο μπουλας ειναι η δευτερη αδυναμια μου...Πολύ καλός διασκεδαστής, αλλά όχι και αντικείμενο λατρείας !
Δεν μπορώ να καταλάβω τι παραπάνω έχει π.χ. απο τον Ζουγανέλη ή τον Μπουλά (τα ονόματα είναι ενδεικτικά, μην μου πρήξετε τον πούτσο για συγκρίσεις κτλ.)
Στην προσωπική του ζωή ψιλοζούσε παρακμιακά. Όσοι τον βλέπανε να παραπαίει στα σκαλάκια της οδού Μαρασλή που ήταν και το σπίτι του έχοντας μυρίσει μισό τόνο κολομβιανής σκόνης, καταλαβαίνουν τι εννοώ. Όταν πέθανε στην Κολομβία ήταν μεσίστιες οι σημαίες.
τι μας νοιαζει η προσωπικη του ζωη ρε παιχτη???Πολύ καλός διασκεδαστής, αλλά όχι και αντικείμενο λατρείας !
Στην προσωπική του ζωή ψιλοζούσε παρακμιακά. Όσοι τον βλέπανε να παραπαίει στα σκαλάκια της οδού Μαρασλή που ήταν και το σπίτι του έχοντας μυρίσει μισό τόνο κολομβιανής σκόνης,
Είχε μυτιάσει μπροστά σου;;
Τόσο θάρρος είχε δλδ. μαζί σου;
στους απαραδεκτους κι εμενα μου αρεσε, γενικοτερα οχι..
Πολύ καλός διασκεδαστής, αλλά όχι και αντικείμενο λατρείας !
Δεν μπορώ να καταλάβω τι παραπάνω έχει π.χ. απο τον Ζουγανέλη ή τον Μπουλά (τα ονόματα είναι ενδεικτικά, μην μου πρήξετε τον πούτσο για συγκρίσεις κτλ.)
Στην προσωπική του ζωή ψιλοζούσε παρακμιακά. Όσοι τον βλέπανε να παραπαίει στα σκαλάκια της οδού Μαρασλή που ήταν και το σπίτι του έχοντας μυρίσει μισό τόνο κολομβιανής σκόνης, καταλαβαίνουν τι εννοώ. Όταν πέθανε στην Κολομβία ήταν μεσίστιες οι σημαίες απο το πένθος των εμπόρων που έχασαν τον καλύτερο τους πελάτη.
Τόσο θάρρος είχε δλδ. μαζί σου;
Και μύτιασε έτσι στα στεγνά μπροστά σου έτσι;
Άντε παραπέρα και πες τις παπαριές σου,εδώ δεν ψωνίζουμε!