loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ο μπονατσος στον δογκανο!!!
γεια σας μεσιε...καλως την την δεσποινιδα λουκρητια
ο μπονατσος στον δογκανο!!!
προτιμω το Herrγεια σας μεσιε...
Το ξέρω ότι είμαι αλλά δράττομαι της ευκαιρίας:
Εάν π.χ. εγώ έμπαινα στο φόρουμ του Cosmopolitan ή σε ένα οποιοδήποτε γυναικείο φόρουμ και έπαιρνα μέρος σε συζητήσεις με τις γκομενίτσες εκεί μέσα, πώς θα φαινόταν αυτό?
Όταν π.χ. η loukritia παίρνει μέρος σε ένα ανδρικό σάιτ όπως αυτό, αυτό πώς φαίνεται?
Στο Cosmopolitan , στις συζητήσεις , παίρνουν μέρος και άντρες ...
Γιατί χαρακτηρίζεις το σάιτ καθαρά ανδρική υπόθεση ? Αυτή τη στιγμή , για παράδειγμα , παίζουν διάφορα θέματα - μόλις έγραψα σε ένα θέμα με τράπεζες ...
στο κοσμοπολιταν υπαρχουν πανω απο 25 αντρες...χωρια αυτοι που μπαινοβγαινουν και μενουν μια δυο μερες..Το ξέρω ότι είμαι αλλά δράττομαι της ευκαιρίας:
Εάν π.χ. εγώ έμπαινα στο φόρουμ του Cosmopolitan ή σε ένα οποιοδήποτε γυναικείο φόρουμ και έπαιρνα μέρος σε συζητήσεις με τις γκομενίτσες εκεί μέσα, πώς θα φαινόταν αυτό?
Όταν π.χ. η loukritia παίρνει μέρος σε ένα ανδρικό σάιτ όπως αυτό, αυτό πώς φαίνεται?
στο κοσμοπολιταν υπαρχουν πανω απο 25 αντρες...χωρια αυτοι που μπαινοβγαινουν και μενουν μια δυο μερες..
στο κοσμο δεν εχει μονο θεματα γ παπουτσια και μανο και εδω δεν εχει θεματα μονο γ πουτανες.
ποιο ειναι το ποιντ σου;
τπτ δε παιρνω προσωπικα βρε και συ...κουβεντα κανουμε...απάντησα παραπάνω, ξέχνα το και μην το παίρνεις προσωπικά
τπτ δε παιρνω προσωπικα βρε και συ...κουβεντα κανουμε...
διαφωνω παντως με αυτα που λες...
απο την στιγμη που το σαιτ εχει ΚΑΙ γενικη θεματολογια θα εχει και "αλλους"επισκεπτες...
Πρίν τήν δεκαετία του 90 ή μετά?Ειδικα η Μυκονος ειναι ταμαμ προορισμος για μποεμ τυπους.