Νέα

Βιβλία Ιατρικής πρώτου & δεύτερου έτους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tyler77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 767
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
σε άριστη κατάσταση πωλούνται σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή.
Όποιος ενδιαφέρεται παρακαλώ pm.

ευχαριστώ

polo81vw

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
τα εχεις ακομη σε τι τιμη ειναι :huh:

Κοπελιά?,αν και είναι γνωστό ότι στο site οι περισσότεροι είμαστε γιατροί,πιστεύω ότι από το μεσημέρι
που ανεβηκε η αγγελία προλαβαίνεις..

Υ.Γ.1 Θεματοθέτη αν το nickname σου υποδηλώνει το έτος γέννησής σου και μόλις τελείωσες το δεύτερο έτος ιατρικής,παρακαλώ στείλε μου με π.μ.
τα αρχικά του ονοματ/νυμου να σε καταχωρίσω στην λίστα με τους   :referee:  :helpplea:

Υ.Γ.2 Ναι,γαμάω και εγώ αγγελίες,πού και πού..

evelina2011

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Κοπελιά?,αν και είναι γνωστό ότι στο site οι περισσότεροι είμαστε γιατροί,πιστεύω ότι από το μεσημέρι
που ανεβηκε η αγγελία προλαβαίνεις..

Υ.Γ.1 Θεματοθέτη αν το nickname σου υποδηλώνει το έτος γέννησής σου και μόλις τελείωσες το δεύτερο έτος ιατρικής,παρακαλώ στείλε μου με π.μ.
τα αρχικά του ονοματ/νυμου να σε καταχωρίσω στην λίστα με τους   :referee: :priest:

Υ.Γ.2 Ναι,γαμάω και εγώ αγγελίες,πού και πού..
καταρχην δε σε γνωριζω προσωπικα αλλα που το ξερεις οτι το 77 υποδηλωνει ετος γεννησης του ιδιου;δηλαδη ληξιαρχος εισαι και ξερεις ποτε γεννηθηκε ο καθενας; :huh:

polo81vw

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
καταρχην δε σε γνωριζω προσωπικα αλλα που το ξερεις οτι το 77 υποδηλωνει ετος γεννησης του ιδιου;δηλαδη ληξιαρχος εισαι και ξερεις ποτε γεννηθηκε ο καθενας; :huh:

Όταν γύρισα από το Νοβοροσίτσκι αριστούχος καρδιολόγος,το ΔΙΚΑΤΣΑ δεν μου αναγνώρισε ποτέ το πτυχίο μου και ξέπεσα στο μητρώο αρρένων του ΙΚΑ Τούμπας...

Για αυτό σου λέω,τους μυρίζομαι εγώ τους αιώνιους φοιτητάς..

OP
OP
tyler77

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
Το 77 στο νικ όντως υποδηλώνει την ηλικία μου αλλά δεν έχει να κάνει με την ιατρική και τα βιβλία παιδία..anyway..

bamboletta....εχεις pm!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom