Νέα

Βιομηχανία Πορνό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jiraiya
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ΤΘα ήθελες να κολλήσεις ένα ωραιότατο HIV γιατί παρά τους μηνιαίους ελέγχους(15θήμερους τώρα) δεν ξέρεις ο άλλος που το δίνει (όπως και έγινε στο valley όπου και κόλλησαν κάπου 50 άτομα από έναν και έκλεισε η βιομηχανία για 1 χρόνο)

Αν η γκόμενα κάνει έλεγχο κάθε 15, δεν μπορεί να κολλήσει κανέναν. Ακόμη κι αν την ώρα που δίνει αίμα τη γαμάει ο γαμιάς ο οροθετικός, μέσα στις επόμενες 15 δεν κολλά κανέναν.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ύστερα από το περιστατικό που περιγράφω, έγινε ο έλεγχος 15θήμερος στην Αμερική τουλάχιστον. Πάθανε και μάθανε. Όπως επίσης σε μεγάλο βαθμό έσωσε ζωές το Βιάγκρα σύμφωνα με τα λεγόμενα της jenna και την jill kelly μιας και ελαττώθηκαν οι θάνατοι από υπερβολικές δόσεις της αγγελόσκονης... Είναι ο χώρος για die hard, δεν είναι παίξε γέλασε.

geia sas

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
και κάθε 15 να γίνεται έλεγχος πάλι μπορεί να κολλήσεις επειδή υπάρχει το διαγνωστικό παράθυρο. Που τη βρίσκετε τέτοια σιγουριά μερικοί δεν μπορώ  να καταλάβω...

Επισκέπτης
και κάθε 15 να γίνεται έλεγχος πάλι μπορεί να κολλήσεις επειδή υπάρχει το διαγνωστικό παράθυρο. Που τη βρίσκετε τέτοια σιγουριά μερικοί δεν μπορώ  να καταλάβω...

Σιγουριά δεν υπάρχει για κανενός είδους σεξουλική επαφή. Σίγουρη είναι μόνο η μαλακία και το πήδημα πλαστικής κούκλας. Από επαφές με ζωντανά όντα πιο σίγουρος είναι ο γάμος με παρθένα που την ξεπαρθένιασες ο ίδιος αρκεί να την παρακολουθούσες στην προηγούμενη ζωή της για να είσαι απολύτως βέβαιος ότι παρόλο που διατηρούσε παρθενικό υμένα δεν έπαιρνε πίπες ή δεν ακολουθούσε την τακτική "από μπρος είμαι παρθένα κι από πίσω μπαίνουν τρένα".

Όλα τα άλλα έχουν ρίσκο ...

Οι περιπτώσεις πορνοστάρ που κόλλησαν AIDS είναι τόσο λίγες που είναι γνωστές και είναι γνωστά και το ονόματα ανδρών-γυναικών και το ποιός κόλλησε ποιά.

Πιστεύεις το ίδιο για όσους κόλλησαν από γκόμενες που γνώρισαν στη Μύκονο-Ιο ή τις ψάρεψαν σε μπαρ-ξενυχτάδικα-σκυλάδικα;

Θεωρείς ότι από την τελευταία κατηγορία δεν έχεις σοβαρότατες πιθανότητες να κολλήσεις ολόκληρη τη Μικροβιολογία;

Γνωστός μου είχε κολλήσει αφροδίσιο από πιτσιρίκα μαθήτρια 16χρονη Ελληνίδα η οποία πριν από αυτόν είχε επαφή μόνο με έναν , Έλληνα επίσης ...

Αφότου κόλλησε έμαθε ότι αυτός ο ένας ήταν 55άρης Ναυτικός που δούλευε Καραιβική χρόνια ...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Γνωστός μου είχε κολλήσει αφροδίσιο από πιτσιρίκα μαθήτρια 16χρονη Ελληνίδα η οποία πριν από αυτόν είχε επαφή μόνο με έναν , Έλληνα επίσης ...
Αφότου κόλλησε έμαθε ότι αυτός ο ένας ήταν 55άρης Ναυτικός που δούλευε Καραιβική χρόνια ...

αχχχ θυμήθηκα τις ιστορίες που μου'λεγε ο Θείος μου ο Καπετάνιος (καλή του ώρα)... "ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΣ ΚΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΕΙΣ" !!!

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Αν η γκόμενα κάνει έλεγχο κάθε 15, δεν μπορεί να κολλήσει κανέναν. Ακόμη κι αν την ώρα που δίνει αίμα τη γαμάει ο γαμιάς ο οροθετικός, μέσα στις επόμενες 15 δεν κολλά κανέναν.

ποιος σου το ειπε αυτο που λες εδω?εισαι γιατρος?
μηπως μπερδευεσαι με το γεγονος οτι τις πρωτες 15,περιπου, μερες ο HIV δεν ανιχνευεται στο αιμα χωρις αυτο να σημαινει οτι ο φορεας δεν  μπορει να τον μεταδωσει?

johnkayliaris

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
επειδη εχω φιλο που εχει παει σε γυρισματα τσοντας,οταν εγω του ελεγα για πλακα περισοτερο οτι θα ηθελα να εχω παιξει μου ελεγε οτι εβλεπα θα ξενερωνα με αυτα που γινονται και αυτα που παιρνουν.
(ειναι πανω) απο μια 10ετια και επαιρναν πολλα και διαφορα χαπια  τα χτυπαγαν με αυγα και τετοια και τα επιναν και παλι δεν τους σηκωναταν και ερχοντουσαν τα πιπινια και τους επαιρναν πιπα να σηκωθει και παλι δεν ........ ευκολα.σε ποιον αρεσει εκει που γαμαει να του λενε σταματα ξεκινα???εισαστε robot???εκτος απο αυτα που μου ειπε ο φιλος μου,καποτε ειχα κατεβασει ενα video απο δοκιμαστικο για τσοντα.μια μεγαλη ουρα απο αντρες γυμνους με τον πουτ.. εξω με μια γκομενα στημενη και να περναει ενας ενας να γαμαει για λιγο για να σε δουν πως γαμας.και εξαλου δεν σιχενεστε καθολου?να την χυνουν ολοι και ενω εχει τα χυσια απο αλλον να γλιφει και τον δικο σας?αν καποιος το εχει βιτσιο αν γυρισει ενα ερασιτεχνικο και ας το δωσει οπου θελει να το δουν.ελπιζω μην εγινα βαρετος.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Αυτό που είδες προφανώς ήταν ένα από τα gang bang videos όπου σπάνε ρεκόρ. Το τελευταίο που ήξερα ήταν 500 άντρες σε ένα session και το κατείχε η Houston. Όντως περιμένεις στη σειρά, κάτι τελειωμένες σε ζεσταίνουν καθώς πλησιάζεις για να μην αργήσεις και καταθέτεις στην επίδοξη ρέκορντγούμαν εν ριπή οφθαλμού. Δεν νομίζω να είναι δοκιμαστικό. Από τα πολλά ξεφτιλοπορνό της Αμερικής(όπου σε αντίθεση με τα ιταλογαλλικά που εκτιμώ, η γυναίκα ξεφτιλίζεται με τον χειρότερο τρόπο)

sougias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Βασικα ολο το γεγονος ειναι ξενερα. Οσον αφορα την μεταδοση ιων ποτε δεν μπορει να ειμαστε σιγουροι .

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Λοιπόν, να σας καταθέσω την γνώμη μου.

Εύκολα βρίσκεις γκόμενες να παίξουν σε τσόντα.

Δύσκολα βρίσκεις άντρες να παίξουν , γιατί πρέπει να είσαι συνέχεια καυλομένος, γι' αυτό και οι άντρες πληρώνονται παραπάνω!!!

Είναι πολύ ποιό δύσκολο απο ότι φαντάζεστε, κουραστικό, αλλά με καλά λεφτα.

Και φυσικά δεν χρειάζεσαι κανένα μέσο....

Επισκέπτης

Δύσκολα βρίσκεις άντρες να παίξουν , γιατί πρέπει να είσαι συνέχεια καυλομένος, γι' αυτό και οι άντρες πληρώνονται παραπάνω!!!

Είναι πολύ ποιό δύσκολο απο ότι φαντάζεστε, κουραστικό, αλλά με καλά λεφτα.

Και φυσικά δεν χρειάζεσαι κανένα μέσο....
ξερεις πολλους πορνοσταρ που εγιναν διασημοι + φραγκατοι ???
Σιγουρα υπαρχουν αρκετοι αλλα μη μου τους αναφερεις....ΟΜΩΣ το οτι πληρωνονται παραπανω δν ισχυει...
Οσο για το μεσον (επειδη εγω το ανεφερα..)...θα ηθελα να μου προτεινεις ενα-δυο γραφεια να με παρουν (λεμε τωρα..)...αφου κ καλα θα πληρω τις προυποθεσεις....(δλδ εστω να με δοκιμασουν...κ να κοπω λογω προσωντων...δλδ το ιδιο που ζητα κ το παληκαρι στο τοπικ που μιλαμε..)!!!

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Αν θέλετε να συμμετέχετε τόσο πολύ σε τσόντα John Thompson productions ή GGG. Οι άντρες καταβάλουν ένα ποσό (250? αν δεν κάνω λάθος) μαζί με τις εξετάσεις HIV.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Εγω ειχα δει σε μια εκπομπη σε δορυφορικο , που εκαναν δοκιμαστικα για την γερμανικη "MANGA" και οι ενδιαφερομενοι πληρωναν 50Ε και εφερναν και εξετασεις...

Επισης εχω ακουσει οτι στην αρχη σου ζητανε να παιξεις σε gay πορνο.Οταν το ειχα ακουσει μου φανηκε για ραδιο αρβυλλα , μεχρι που πετυχα gay τσοντα με τον Peter North...!

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
συγγνώμη κανεις λάθος με την ggg John Thompson έχω σημεταξύ σε 2 ταινίες και δεν πληρώνεις τίποτα έχει και μπουφέ με φαγητό και ποτά (όχι alkol). σου μιλάω σοβαρά

Επισκέπτης

Πρόσεξε μια μικρή λεπτομέρεια. Οι άνδρες συνολικά βγάζουν περισσότερα λεφτά, γιατί είναι λιγότεροι οπότε ο κάθε άνδρας θα γυρίσει περισσότερες σκηνές και άρα θα πάρει μεγαλύτερη αμοιβή αφού θα κάνει περισσότερες δουλειές. Αν έχεις προσέξει οι άνδρες δεν είναι πολλοί και τους βλέπεις πολύ πιο συχνά ενώ οι γκόμενες είναι άπειρες.

Για ΜΙΑ σκηνή όμως, για ένα γαμήσι, ο άνδρας παίρνει λιγότερα λεφτά από τη γκόμενα. Η αμοιβή ανά γαμήσι δηλαδή είναι μικρότερη για τους άνδρες.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16

Δύσκολα βρίσκεις άντρες να παίξουν

Θυμήθηκα το ανέκδοτο τώρα "...Κώλοι υπάρχουνε, λεφτά δεν υπάρχουν..."

Βασικά φιλαράκι νομίζω ότι οι γυναίκες παίρνουν πολλά περισσότερα, τουλάχιστον στην ευρωπαίκή βιομηχανία(όπου ευρωπαϊκή βάλε βαλκανική) μιας και οι άντρες είναι απλά κοκόρια που ούτε τις φάτσες τους δεν ξέρουμε. Επιβήτορες και τπτ άλλο. Οι γυναίκες είναι οι stars της ιστορίας αν και ο μάγκας είναι πάντα ο παραγωγός και αυτός που κονομάει τα περισσότερα. Εγώ αν παίξω σε σοβαρή τσόντα με καλές γκόμενες, το πολύ πολύ να πάρω 2000 την ταινία. Και στην Αμερική αν εξαιρέσω π.χ. τον Peter North ή τον Rocco Siffredi (που και αυτοί δεν έχουν ούτε το 1/10 της περιουσίας π.χ. της ιέρειας(κάτι σαν τον ΛεΠα της τσόντας) Jill Kelly που είναι πλέον multi millionaire) δεν νομίζω ότι οι άντρες παίρνουν περισσότερα. ʼλλωστε το ότι οι άντρες είναι εργαλεία φαίνεται και από τα ποσοστά θνησιμότητας τους που είναι υπερδιπλάσια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom