Φιλε μου αυτο το ονειρο του καθε τσοντοβιου και πουτανοkiller!Να γαμαει μουναρες και να πληρωνεται!Λοιπον επειδη και εγω ειμαι ενας τετοιος ειχα κανει πολυ καλο reasearch πριν κανα 2 χρονια.
Φυσικα θα σε απογοητευσω λιγακι!
Κατ'αρχας ναι υπαρχουν σαιτ,στο εξωτερικο,για casting ανδρων και η αιτηση ζηταγε φωτο και τετοια ξερω γω.Ομως τι γινεται,ετσι ειναι πολυ δυσκολα να μπεις.Πρεπει να εισαι ο Αδωνις ο ιδιος.Ο τροπος που χωνεσαι εκει μεσα ανετα ειναι ενας.Να εχεις μια γκομενα πορνοσταρ που θα τη γαμας,και αυτη θα σε παει εκει και θα εγγυειθει οτι εισαι γαμιας.Τοτε δεν πα να σε σαν χιμπατζης σε παιρνουν.Ξερω τι σκεφτεσαι!"Ειμαι!"Και εγω αυτο ειχα σκεφτει,ελα ομως που δεν ειναι ετσι.Οι περισσοτεροι νομιζουν πως γαμας αραχτος και λαιτ και απλα ειναι ενας τυπος με καμερα που διακριτικα τραβαει.
Καμμια σχεση.Ενα γυρισμα μπορει να κρατησει ωρες και μερες,ο σκηνοθετης να θελει αλλη ληψη,να πρεπει να κρατηθεις σωνει και καλα,
αλλα κυριως ανα πασα στιγμη να εισαι καγκελο-γι'αυτο σε θελουν αλλωστε!Εισαι ενα κομματι κρεας που απλα πρεπει να αποδοσει και δεν υπαρχει καμμια ιδιαιτερη ευχαριστηση.
Με λιγα λογια:Με λιγα λογια καυλι που να ανεβοκατεβαινει με τηλεκοντρολ εχεις?Να γαμας μπροστα σε ενα καρο ατομα μπορεις?
Να το κανεις σπαστα σε 4,5,10 ωρες μπορεις?Και σαν χιμπατζης να εισαι,βλεπε Pierre Woodman,μπηκες μεσα.θετικο ειναι οτι χωνεσαι στο κυκλωμα και γαμας εκτος "γυρισματων" μουναρες ,αλλα το υπολοιπο ειναι μανικι.
Αυτα απο ενα φιλο απο Γερμανια,που κυνηγησε το ονειρο.Και επιβεβαιωση απο ντοκιμαντερ με θεμα το πορνο,στην ΝΕΤ!
Παραθεση:Φυσικα υπαρχει και η νεα μοδα τυπου Bangbros(Cumfiesta,
8th street latinas και τα ρεστα),τα ψευτο αματερ.
Εκει στην ουσια ειναι πλουσιοπαιδα αμερικανακια που κανουν το κεφι τους.Και φυσικα παρατηρεις κατι ετσι,γαμανε οι ιδιοι και οι ιδιοι!
Αλλα εκει μιλαμε για αλλοι νομοθεσια,ελευθερη πωληση στο ιντερνετ και οι γκομενες το δινουν ανετα και δεν κολλανε να βγουνε στο "γυαλι".
Αν υπηρχε νομικη καλυψη εδω,χαλαρα μαζευομασταν 5 ατομα καναμε μια εταιρεια και με μια Handycam γυριζαμε τσοντες,απο τις οποιες θα βγαζαμε τα κερατα μας πουλοντας τες στο ιντερνετ.
Συμπερασμα:Κουραγιο!Καποια στιγμη θα το φτιαξουν κι αυτο.