Νέα

Βιομηχανία Πορνό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jiraiya
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jiraiya

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Παιδιά, η μέγιστη απορία που έχω εδώ και καιρό,
Και όντας ένας πολύ μεγάλος συλλέκτης πορνογραφικού υλικού (νόμιμου!!!),
είναι αν υπάρχουν πορνογραφικές εταιρίες στην ελλάδα και αν ναι πού?

Αν πάλι δεν υπάρχουν, γνωρίζει κανείς πως μπορεί κάποιος να έρθει σε επαφή με εξωτερικό?
Είναι τρομερά ενδιαφέρον και με ενδιαφέρει πραγματικά πολύ το θέμα, καθώς θέλω να παίξω.

Επισκέπτης
Θέλεις να παίξεις;Σίγουρα όλες οι εταιρείες στις ιστοσελίδες τους θα έχουν στοιχεία επικοινωνίας για να έρθεις σε επαφή και να κλείσεις συνάντηση.Αλλά δεν ξέρω πόσα περιμένεις να κερδίσεις.Μόνο οι γκόμενες κερδίζουν πολλά.Εκτός αν είσαι γκόμενα,διότι το nick σου δε φανερώνει φύλλο.

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Θέλεις να παίξεις;Σίγουρα όλες οι εταιρείες στις ιστοσελίδες τους θα έχουν στοιχεία επικοινωνίας για να έρθεις σε επαφή και να κλείσεις συνάντηση.Αλλά δεν ξέρω πόσα περιμένεις να κερδίσεις.Μόνο οι γκόμενες κερδίζουν πολλά.Εκτός αν είσαι γκόμενα,διότι το nick σου δε φανερώνει φύλλο.

Ένας γνωστός πήγε στην Ιταλία παρακαλώ (ποιός θα το πίστευε;) και γύρισε δοκιμαστικό για ταινία πορνό. Από ότι μου είπε σε περίπτωση που τον πάρουνε θα κερδίσει 2.500 ?. Δεν τον ρώτησα όμως σε πόσες σκηνές θα συμμετέχει και αν κάτι τέτοιο βέβαια παίζει ρόλο!

OP
OP
J

jiraiya

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Παιδια με ενδιαφερει πολυ.
Πιστευω πως ειναι ο τομεας μου.
Αν καποιοσ μάθει, ας μου στείλε μήνυμα.

Επισκέπτης
Παιδια με ενδιαφερει πολυ.
Πιστευω πως ειναι ο τομεας μου.
Αν καποιοσ μάθει, ας μου στείλε μήνυμα.
φιλε μου,συνηθως οι μπιζνες σ'αυτον τον τομεα γινονται μεσα απο αλλες μπιζνες...δλδ δν πας κ λες -> ηρθα να παιξω σε τσοντα...εχω 2 μετρα πουτσο κ γαμαω ακαταπαυστα 2 μερες...
Τι θελω να πω...τα προσοντα ειναι παντοτε αποδεκτα..(μηκος τουλαχιστον κανονικο...απολυτα υγειης κλπ...)...ομως χρειαζεσαι αυτο που λεμε στην ελλαδα μεσον...
Για παραδειγμα...προτασεις γινονται κυριως σε μοντελα (νυν κ πρωην) κυριως αγνωστα στο ευρυ κοινο...
Επισης,ενα μπονους ειναι αν καποιος ειναι ''ηθοποιος'' στα σκαρια...(δλδ ψιλοαταλαντος ή διψασμενος για χρημα κλπ κλπ..)
Ακομη...μερικες φωτογραφιες σου σε καποιες εταιριες κατοπιν συννενοησεως θα βοηθουσαν (vivid κλπ...δν ειναι αναγκη να πας στης jenna το γραφειο...μπορεις κ σε ανερχομενες δυναμεις..)...
Τελος...θα μπορουσες να αυτοπροταθεις να παιξεις δοκιμαστικα / τσαμπα...(παλι σε καποια ανερχομενη δυναμη..)
Τα παραπανω ειναι απο προσωπικη εμπειρια (οχι φυσικα εγω...αλλα συγγενης μου εκανε καποτε την προσπαθεια...αλλα δν αξιζε γι αυτον...λογω του οτι θα ρισκαρε εν μερη την υγεια του...)!!!!
Ελπιζω να βοηθησα...

remoulas

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
0
Για την Ελλάδα, έχω την εντύπωση (90%) ότι υπάρχει νόμος που απαγορεύει την παραγωγή και διακίνηση ταινιών πορνό.

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Φιλε μου αυτο το ονειρο του καθε τσοντοβιου και πουτανοkiller!Να γαμαει μουναρες και να πληρωνεται!Λοιπον επειδη και εγω ειμαι ενας τετοιος ειχα κανει πολυ καλο reasearch πριν κανα 2 χρονια.
Φυσικα θα σε απογοητευσω λιγακι!
Κατ'αρχας ναι υπαρχουν σαιτ,στο εξωτερικο,για casting ανδρων και η αιτηση ζηταγε φωτο και τετοια ξερω γω.Ομως τι γινεται,ετσι ειναι πολυ δυσκολα να μπεις.Πρεπει να εισαι ο Αδωνις ο ιδιος.Ο τροπος που χωνεσαι εκει μεσα ανετα ειναι ενας.Να εχεις μια γκομενα πορνοσταρ που θα τη γαμας,και αυτη θα σε παει εκει και θα εγγυειθει οτι εισαι γαμιας.Τοτε δεν πα να σε σαν χιμπατζης σε παιρνουν.Ξερω τι σκεφτεσαι!"Ειμαι!"Και εγω αυτο ειχα σκεφτει,ελα ομως που δεν ειναι ετσι.Οι περισσοτεροι νομιζουν πως γαμας αραχτος και λαιτ και απλα ειναι ενας τυπος με καμερα που διακριτικα τραβαει.
Καμμια σχεση.Ενα γυρισμα μπορει να κρατησει ωρες και μερες,ο σκηνοθετης να θελει αλλη ληψη,να πρεπει να κρατηθεις σωνει και καλα,
αλλα κυριως ανα πασα στιγμη να εισαι καγκελο-γι'αυτο σε θελουν αλλωστε!Εισαι ενα κομματι κρεας που απλα πρεπει να αποδοσει και δεν υπαρχει καμμια ιδιαιτερη ευχαριστηση.
Με λιγα λογια:Με λιγα λογια καυλι που να ανεβοκατεβαινει με τηλεκοντρολ εχεις?Να γαμας μπροστα σε ενα καρο ατομα μπορεις?
Να το κανεις σπαστα σε 4,5,10 ωρες μπορεις?Και σαν χιμπατζης να εισαι,βλεπε Pierre Woodman,μπηκες μεσα.θετικο ειναι οτι χωνεσαι στο κυκλωμα και γαμας εκτος "γυρισματων" μουναρες ,αλλα το υπολοιπο ειναι μανικι.
Αυτα απο ενα φιλο απο Γερμανια,που κυνηγησε το ονειρο.Και επιβεβαιωση απο ντοκιμαντερ με θεμα το πορνο,στην ΝΕΤ!

Παραθεση:Φυσικα υπαρχει και η νεα μοδα τυπου Bangbros(Cumfiesta,
8th street latinas και τα ρεστα),τα ψευτο αματερ.
Εκει στην ουσια ειναι πλουσιοπαιδα αμερικανακια που κανουν το κεφι τους.Και φυσικα παρατηρεις κατι ετσι,γαμανε οι ιδιοι και οι ιδιοι!
Αλλα εκει μιλαμε για αλλοι νομοθεσια,ελευθερη πωληση στο ιντερνετ και οι γκομενες το δινουν ανετα και δεν κολλανε να βγουνε στο "γυαλι".
Αν υπηρχε νομικη καλυψη εδω,χαλαρα μαζευομασταν 5 ατομα καναμε μια εταιρεια και  με μια Handycam γυριζαμε τσοντες,απο τις οποιες θα βγαζαμε τα κερατα μας πουλοντας τες στο ιντερνετ.

Συμπερασμα:Κουραγιο!Καποια στιγμη θα το φτιαξουν κι αυτο.

anal240

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Like
122
Πόντοι
0
συναδελφοι ψηνεστε να μαζευτουμε μια ομαδα τσοντακιδων για φραπεδιασμα??? 

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Παιδεια σορρυ για την ερωτηση,νεοπας ειμαι,εχω μπει στο κλιμα,
αλλα τι ειναι το φραπεδιασμα????? :idiot:

anal240

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Like
122
Πόντοι
0
ναι πες μας οτι με τους φιλους σου δεν το χεις κανει ποτε...παπαριες ειναι αυτα φιλε. εγω το χω κανει κ ολα οκ.

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Φιλε αυτα τα εκανα με το ξαδερφο μου οταν πρωτοεβλεπα τσοντες στα...15!Στα 25 η' γαμαω γκομενα,η' παιρνω βιζιτα,η΄βαραω μια μαλακια στα γρηγορα να φυγουν τα χοντρα και μετα πεφτω για υπνο.
Αυτα που λες ειναι περιεργα πραγματα. :)

Sprout

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μ'αρέσει πάντως που δεν κοιτάμε την καμπούρα μας αλλά κοιτάμε να κρίνουμε τον άλλο.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
ΨιλοGay μου ακουγεται  :jerking:

Kαλημέρα.

Το φραπέδιασμα/φραπεδούρα είναι να στον παίξει η γκόμενα. Κυρίως στα στριπτηζάδικα. Όπως αναφέρεται και στα σχετικά θρεντάκια του σάιτ, μπορεί (όχι πολύ συνηθησμένο) να στο κάνει και με τα πόδια.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Τσόντες ε? Σου αρέσουν τα κάθε λογής ναρκωτικά? Και κυρίως η κοκό σανέλ? Σου αρέσουν οι ενέσεις με ξυλοκαϊνες και τα βιάγκρα? Θα ήθελες πρώτα(γιατί μην νομίζεις ότι άντε και σε πήραν, θα πηδήξεις την Σίλβια Saint) να πηδήξεις καμιά πατσουρόγρια, ή να σε πηδήξουν με κανά strappon? Να έχεις τους φωτιστές, τους μακιγιέρ, τον σκηνοθέτη, τον μπούμαν, τον καμεραμάν να σε κοιτάνε και να σου λένε σταμάτα ξεκίνα, πρώτα το χύσι για να βγει πολύ και μετά πάμε πάλι στα γρήγορα και σταμάτα τώρα, και να ξερνάει η γκόμενα π.χ. ή να βρωμάει ή να έχει κλάσει πάνω της από την ντόπα και να μην στήνεται? Θα ήθελες να κολλήσεις ένα ωραιότατο HIV γιατί παρά τους μηνιαίους ελέγχους(15θήμερους τώρα) δεν ξέρεις ο άλλος που το δίνει (όπως και έγινε στο valley όπου και κόλλησαν κάπου 50 άτομα από έναν και έκλεισε η βιομηχανία για 1 χρόνο)
Είναι λούμπα φίλε μου και θέλει κότσια η δουλειά αυτή. Αλλά αν τα έχεις, όρμα! Και όχι Ελλάδα βέβαια, κοίτα προς Bellochio, Ranieri μεριά (οι οποίοι είναι και μαφιόζοι βέβαια)

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Τσόντες ε? Σου αρέσουν τα κάθε λογής ναρκωτικά? Και κυρίως η κοκό σανέλ? Σου αρέσουν οι ενέσεις με ξυλοκαϊνες και τα βιάγκρα? Θα ήθελες πρώτα(γιατί μην νομίζεις ότι άντε και σε πήραν, θα πηδήξεις την Σίλβια Saint) να πηδήξεις καμιά πατσουρόγρια, ή να σε πηδήξουν με κανά strappon? Να έχεις τους φωτιστές, τους μακιγιέρ, τον σκηνοθέτη, τον μπούμαν, τον καμεραμάν να σε κοιτάνε και να σου λένε σταμάτα ξεκίνα, πρώτα το χύσι για να βγει πολύ και μετά πάμε πάλι στα γρήγορα και σταμάτα τώρα, και να ξερνάει η γκόμενα π.χ. ή να βρωμάει ή να έχει κλάσει πάνω της από την ντόπα και να μην στήνεται? Θα ήθελες να κολλήσεις ένα ωραιότατο HIV γιατί παρά τους μηνιαίους ελέγχους(15θήμερους τώρα) δεν ξέρεις ο άλλος που το δίνει (όπως και έγινε στο valley όπου και κόλλησαν κάπου 50 άτομα από έναν και έκλεισε η βιομηχανία για 1 χρόνο)
Είναι λούμπα φίλε μου και θέλει κότσια η δουλειά αυτή. Αλλά αν τα έχεις, όρμα! Και όχι Ελλάδα βέβαια, κοίτα προς Bellochio, Ranieri μεριά (οι οποίοι είναι και μαφιόζοι βέβαια)

Νομίζω ότι ο φίλος  peloponisios  σε μεγαλο βαθμό έχει δίκιο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom