Επισκέπτης
Eίναι αν θα έχεις την ατυχία,μην αγχώνεσαι κ όπως πάει το πράγμα θα σου κάτσει.Στη σκέψη είσαι ακόμη εσύ;;;
Τη μάνα μου την έχουν ληστέψει 7 φορές.
Εμένα δεν έρχεται κανείς να με ληστέψει ...
Eίναι αν θα έχεις την ατυχία,μην αγχώνεσαι κ όπως πάει το πράγμα θα σου κάτσει.Στη σκέψη είσαι ακόμη εσύ;;;
Τη μάνα μου την έχουν ληστέψει 7 φορές.
Εμένα δεν έρχεται κανείς να με ληστέψει ...
πολυ σωστος.ετσι θελουν τα γυφταρια αυτα.Αλγερινοι πουστηδες ειχαν σπασει το αμαξι πριν εναμιση χρονο και ειχαν παρει το κινητο.Με ειχαν χρεωσει 50 ευρω κλησεις Αλγερια!Αλλα μετα αφου εμααθα τα τηλ εκει στην Αλγερια τους εσπασα τα νευρα στο κουδουνισμα σηκωμα-βρισιμο-κλεισιμο για 1 εβδομαδα οποιαδηποτε ωρα..
μαλακες μη κοροιδευετε και το περνατε στο χαβαλε αυτη η γυναικα που επεσε στα χερια αυτων των ελεεινων θα μπορουσε να ητανε η μανα μας.μονο που το σκεφτομαι με πιανει μουρλια
Ναι - αυτές είναι λύσεις. Να κάνεις αναπάντητες στην Αλγερία.
Αλγερινοι πουστηδες ειχαν σπασει το αμαξι πριν εναμιση χρονο και ειχαν παρει το κινητο.Με ειχαν χρεωσει 50 ευρω κλησεις Αλγερια!Αλλα μετα αφου εμααθα τα τηλ εκει στην Αλγερια τους εσπασα τα νευρα στο κουδουνισμα σηκωμα-βρισιμο-κλεισιμο για 1 εβδομαδα οποιαδηποτε ωρα..
καλα ρε μαλακα δεν ειχες τιποτα αλλο να κανεις στην ζωη σου?Αλγερινοι πουστηδες ειχαν σπασει το αμαξι πριν εναμιση χρονο και ειχαν παρει το κινητο.Με ειχαν χρεωσει 50 ευρω κλησεις Αλγερια!Αλλα μετα αφου εμααθα τα τηλ εκει στην Αλγερια τους εσπασα τα νευρα στο κουδουνισμα σηκωμα-βρισιμο-κλεισιμο για 1 εβδομαδα οποιαδηποτε ωρα..
Δεν είναι περίεργο. Η χώρα κατοικείται από βλήματα - μπορεί και το 90%. Χαλαρά.τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα ρεεεεεεεεεεεεεε
^^^^δεν ήταν αναπάντητες χρεωνόταν
Δεν είναι περίεργο. Η χώρα κατοικείται από βλήματα - μπορεί και το 90%. Χαλαρά.
^^^^
Κατάλαβες τώρα - πολίτες που ψηφίζουν.
Κάτσε καλά λέμε - τώρα μου έκανες τη μούρη κρέας.πάρε τώρα πρωινό λουσιματάκι γιατί το ζήτησες
Κάτσε καλά λέμε - τώρα μου έκανες τη μούρη κρέας.
τυπε ειστε κατι σαν το Sons of Silence Motorcycle Club?Εγώ και η παρέα μου που είμαστε Φυλιανοί και μένουμε δίπλα από το σημείο , περνάμε συχνά με τα μηχανάκια μεταμεσονύκτιες χώρες από το προαναφερθέν spot κλεφτεράδων και όταν εντοπίζουμε τα δηλητηριώδη αυτά ζωϋφια τα καταγαμάμε στο ξύλο.
Είναι ωραίο να περνάς με το μηχανάκι πάνω από Κούρδο κλεφταρά.
Είμαι φασίστας?
γιατι ρε τυπε?Ναι - αυτές είναι λύσεις. Να κάνεις αναπάντητες στην Αλγερία.
τυπε ειστε κατι σαν το Sons of Silence Motorcycle Club?
τυπε μην πατε καμια φορα αληθεια να κανετε καμια τετοια μαλακια,γιατι δεν θα παρετε χαμπαρι για ποτε θα σας ξεκοιλιασουν.ετσι και κανετε οτι πατε να χτυπησετε κανεναν δικο τους για ποτε θα πεταγονται σαν τις κατσαριδες με τα μαχαιρια ουτε που θα το καταλαβετε.Kαλησπέρα δικέ μου.Είσαι και της γειτονιάς αν θυμάμαι καλά?
Αν θες μπορείς να έρχεσαι μαζί μας.Πρώτα χουφτώνουμε πρεζούδες στην Βάθης και μετά καθαρίζουμε τον τόπο από Σομαλά σκουπίδια.
συναδελφε λαγε τους εκανες τετοια κολπα;στα ελληνικα τους μπινελικωνες;Αλγερινοι πουστηδες ειχαν σπασει το αμαξι πριν εναμιση χρονο και ειχαν παρει το κινητο.Με ειχαν χρεωσει 50 ευρω κλησεις Αλγερια!Αλλα μετα αφου εμααθα τα τηλ εκει στην Αλγερια τους εσπασα τα νευρα στο κουδουνισμα σηκωμα-βρισιμο-κλεισιμο για 1 εβδομαδα οποιαδηποτε ωρα..
και ο λακης μαζι με τον οπλισμο γιατι ειναι δυσκολα τα πραγματα εκειKαλησπέρα δικέ μου.Είσαι και της γειτονιάς αν θυμάμαι καλά?
Αν θες μπορείς να έρχεσαι μαζί μας.Πρώτα χουφτώνουμε πρεζούδες στην Βάθης και μετά καθαρίζουμε τον τόπο από Σομαλά σκουπίδια.