Νέα

Βίντεο-σοκ: Ληστεία ηλικιωμένης Ελληνίδας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
με τετοιους μπατσους που εχουμε
και λιγα μας κανουν

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
περιμενετε κανα χρονο ακομα να τους ζωσει η πεινα για τα καλα..
μερα μεσημερι θα μπουκαρουν σε σπιτια..
και δεν μιλαω για σπιτια στο κεντρο..μεχρι βπ θα φτασουν
εγω δεν μενω Αθηνα...αν τυχει ομως κ κανει το λαθος να μπει κανα βρομερο υποκειμενο για να αρπαξει κατι θα το μετανιωσει πικρα...εχω καιρο τωρα ενα τοξο καινουργιο (απο αυτα που κυνηγας ελαφια),οποτε ειναι ευκαιρια να το δοκιμασω... :grin: :grin: :grin:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
καλα ρε εχει περασει μιση ωρα και 2 σελιδες και δεν εσκασε ο πρωτος υποστηρικτης των φουκαραδων μεταναστων;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εγω δεν μενω Αθηνα...αν τυχει ομως κ κανει το λαθος να μπει κανα βρομερο υποκειμενο για να αρπαξει κατι θα το μετανιωσει πικρα...εχω καιρο τωρα ενα τοξο καινουργιο (απο αυτα που κυνηγας ελαφια),οποτε ειναι ευκαιρια να το δοκιμασω... :grin: :grin: :grin:
:2funny: :2funny: :2funny:
ωραιος τυπος :2funny:
εγω δικε μου εχω ενα τετοιο εργαλειο
URL]] :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
απολυτε μου αρεσεις γιατι εχεις οργανωση,τα εχεις ολα σε ταξη στον σκληρο σου και αναλογα την περιπτωση ανεβαζεις και το και το σωστο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
:2funny: :2funny: :2funny:
ωραιος τυπος :2funny:
εγω δικε μου εχω ενα τετοιο εργαλειο
http://[URL unfurl="true"]www.knightsedge.com/images/Product/medium/medieval-flail-2605.jpg[/img[/URL]] :2funny:
[/quote]
:headbang3: :headbang3:
προσκυνω ταπεινα...το συγκεκριμενο ονομαζεται morning star...εχω κ γω ενα,μαλιστα το αγορασα απο την Ομονοια ,απο ενα μαγαζι...μαζευω χρονια οπλα...καλα ελεγε η μανα μου οτι δεν παταω καλα... :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
...μαζευω χρονια οπλα...
ετοιμαζεσε για την επανασταση τυπε?
σωστος ρε μαγκα
ετσι στηνονται οι μεγαλες δουλειες
τσιτα τα γκαζια και βουρ για επανασταση γιατι γουσταρω δικε μου :rockon:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
καλα ρε εχει περασει μιση ωρα και 2 σελιδες και δεν εσκασε ο πρωτος υποστηρικτης των φουκαραδων μεταναστων;
λειπουν..ειναι συνταγμα να χαλασουν ην συγκεντρωση

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

inaCcessiBle

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16

Δύο λαθρομετανάστες αλγερινής καταγωγής επιτίθενται σε ηλικιωμένη γυναίκα, την πετούν στο έδαφος και την ποδοπατούν με σκοπό να της αρπάξουν την τσάντα. Αφού ολοκληρώνουν το ληστρικό τους έργο, παρατούν το θύμα τους αβοήθητο και εξαφανίζονται με χαρακτηριστική ψυχραιμία, σαν να μην έχει συμβεί απολύτως τίποτα. Το συμβάν διαδραματίζεται στην οδό Μάρνη, πολύ κοντά στην πλατεία Βάθη, πρωινές ώρες και ενώ περνούν από το σημείο αρκετά αυτοκίνητα… Το συγκεκριμένο τηλεοπτικό υλικό είναι η απτή απόδειξη όσων φωνάζουμε εδώ και χρόνια.

Οι λαθρομετανάστες έχουν μετατρέψει σε ζούγκλα το κέντρο της Αθήνας και χρειάζεται να ληφθούν άμεσα, επιθετικά μέτρα για την καταστολή αυτής της λαίλαπας που απειλεί τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων.

Το συγκεκριμενο σημειο ειναι γαμησετα :tickedoff:

3 φορες εχω περασει και τις 3 φορες πηγαν να μου ανοιξουν το αμαξι αλλα ειχα κλειδωμενα.

ΖΩΑ,ΓΑΜΗΜΕΝΑ  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Εγγρ.
10 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
:offtopic: αλλά το βρήκα εκεί γύρω στο βίντεο με την ληστεία και έχει πλάκα :grin:

σε καποια φαση ενας του σκαει εναν πυροσβεστηρα κ ενω ανοιγει το πορτακι μπροστα κοτεψε να παει να του την πεσει κ γυρισε απο την αλλη κ εφυγε  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1

kolovi8ometro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Απιστευτο το βιντεο με το χρυσαυγιτη!

Δεν ξερω αν τα μαθατε σημερα στην Πατρα δειρανε ενα φανταρο που διεσχισε τον δρομο της ωρα της πορειας επειδη ειχε εθνοσημο πανω του.

Φαινεται η ελληνικη σημαια εχει καταντησει για αυτους οπως ο σταυρος στον Δρακουλα. Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως ανεχεται ο καθε μαλακας να παει σε αυτες τις ασχημα καπελωμενες πορειες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom