Νέα

Βίντεο Κατερίνα - Ειρήνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos32p
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 80K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
ναι,εχεις δικιο...Θα μας χωσουν στη φυλακα επειδη κατεβασαμε ενα βιντεο απ'το internet που δεν υποκειται σε πνευματικα δικαιωματα..
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Εξυπνάκια... αν το στειλεις με p2p σε άλλον και είναι στημένο ή υπάρχει απόφαση που φυσικά δεν την ξέρεις για απαγορευση διακίνησης ΑΝΕΤΑ σε τσιμπάνε για διακήνηση ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ... (ανοιξε δρομο ο Ζαχόπουλος)

ΑΝΕΤΑ...ομως

ΓΓΚΕΓΚΕ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ;;;;

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
γιατι ειναι ελληνικο και ειναι amateur υλικο

Εχουμε γαμηθει με αυτα τα amateur ελληνικα..παντως για εμενα ειναι μεγαλη μαλακια να βαζεις στο ιντερνετ προσωπικες σου στιγμες η με την κοπελα σου εστω και αν αυτη ειναι μονο για να την πηδας.Προσωπικη μου αποψη ξεφτιλιζεις τον αλλον/η...Αποψη μου ειναι αυτη και δεν θιγω κανεναν.

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Για φαντασου λεω... λεω ο βλακας εγω.... νε δεις καμμια φορα την αφεντια σου να πηδαει εντος ρδελου την οποια τανα.... τι ωραια θα ειναι εεεεε ??????

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Για φαντασου λεω... λεω ο βλακας εγω.... νε δεις καμμια φορα την αφεντια σου να πηδαει εντος ρδελου την οποια τανα.... τι ωραια θα ειναι εεεεε ??????

Και να το δεις εσυ στα αρχίδια σου..Να σε έχουν απο κινητο σε κινητο να δεις τι καλα που θαναι ε;

Μετα κανεις ότι και ο BOB που του τον ειχε κοψει η γυναικα του.....

ΚΑΡΙΕΡΑ

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16

Ειχαμε και εχουμε τις αρρωστιες που "φοβασαι" να πηδηξεις τωρα θα εχουμε και τις κρυφες καμερες!!

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
Εξυπνάκια... αν το στειλεις με p2p σε άλλον και είναι στημένο ή υπάρχει απόφαση που φυσικά δεν την ξέρεις για απαγορευση διακίνησης ΑΝΕΤΑ σε τσιμπάνε για διακήνηση ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ... (ανοιξε δρομο ο Ζαχόπουλος)

ΑΝΕΤΑ...ομως

ΓΓΚΕΓΚΕ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ;;;;
φιλαρακο,αυτον που προσπαθουν να τσιμπησουν παντα ειναι τον αρχικο uploader κι αν δεν τον βρουν κινουνται εναντιον του tracker(π.χ.mininova,torrentreactor).Κανεις downloader δεν εχει καταδικαστει ποτε πουθενα και ουδεποτε φυσικα στον ελλαδικο χωρο.Και μην μου συγκρινεις ενα απλο τσοντοβιντεο με την περιπτωση ζαχοπουλου γιατι προκειται για 2 περιπτωσεις εντελως διαφορετικες μεταξυ τους,ok? :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
...Το αγαπημενο μου ειναι αυτο με τις νοσοκομες :grin:.Εχει γινει διασημο το συγκεκριμενο μαλλον γιατι εχει την καλυτερη αναλυση απο τα υπολοιπα greek amateur που κυκλοφορουν

δεν το εχω δει :(

υπαρχει μονο σε τορεντ η εχει ανεβει κ σε καποιο σαιτ :huh:

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Το ποιο μεγαλο σοκ...να δεις την γυναικα σου η την κοπελα σου ρε αδελφε να παιζει σε βιντεο στο κινητο με καποιον ξεμπαρκο!Τι κανεις τοτε???? :think:

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
είναι μεγάλος αλητίριος ο τύπος που τις έβγαλε στη φόρα και κατά τη γνώμη μου είναι απαράδεκτος και εγώ δεν θα το έκανα ποτέ.
αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι βιντεάκια είναι σούπερ...

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Επομενως μην κανετε αυτα που δεν θελετε να σας κανουν...

ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
φιλαρακο,αυτον που προσπαθουν να τσιμπησουν παντα ειναι τον αρχικο uploader κι αν δεν τον βρουν κινουνται εναντιον του tracker(π.χ.mininova,torrentreactor).Κανεις downloader δεν εχει καταδικαστει ποτε πουθενα και ουδεποτε φυσικα στον ελλαδικο χωρο.Και μην μου συγκρινεις ενα απλο τσοντοβιντεο με την περιπτωση ζαχοπουλου γιατι προκειται για 2 περιπτωσεις εντελως διαφορετικες μεταξυ τους,ok? :uglystupid: :uglystupid:

100% ΛΑΘΟΣ ο uploader παει ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΑ (Ζαχοπουλοςgate) ο διακινητης για διακίνηση παράνομου υλικού(ασχετα αν δεν διώκετε λογικά ελειψη κινήτρου)

Τεσπα...οποιος θλει βρίσκει τελικα΄...

Το τελειωνουμε εδω λοιπόν. Απλα εφαγα ενα κόλλημα γιατι πηζουμε στα πμ;

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
είναι μεγάλος αλητίριος ο τύπος που τις έβγαλε στη φόρα και κατά τη γνώμη μου είναι απαράδεκτος και εγώ δεν θα το έκανα ποτέ.
αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι βιντεάκια είναι σούπερ...
:2funny: :2funny: :2funny: Σωστος, στο μυαλο μου εισαι

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Δηλαδη εμεις που το κατεβασαμε να παρουμε ματακι θα μας φαει το καγκελο το σιδεροτο???? :think: :S

mike35

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
αυτος ο τυπος ρε παιδια πριν 2-3 χρονια ειχε και αλλα βιντεακια με πιο καλλες μουνιτσες. απο οτι ειχα μαθει ειναι πιτσαδωρος απο καλλιθεα καπου τα εχω δει τωρα  μαλλον  καπου μεσα στα
amateur

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
κινουμενη καταστροφη ο μητσακος δηλαδη εεεε???
να τον βλεπουμε και να αλλαζουμε πεζοδρομιο.....ουτε καλημερα να μην του χουμε :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εγώ φοβάμαι μην τελειώσει με τις γυναίκες κι αρχίσει με τους άντρες. πρέπει να βελτιώσω επειγόντως την επίδοσή μου στα 100μ.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
δινω 5 ευρω την κοπια λεμεεεεεεεε!!!!!

tsapgeo

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
6
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom