alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.941
- Πόντοι
- 606
γιατι ειναι ελληνικο και ειναι amateur υλικοEγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται τοσος ντορος για αυτες??
γιατι ειναι ελληνικο και ειναι amateur υλικοEγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται τοσος ντορος για αυτες??
ναι,εχεις δικιο...Θα μας χωσουν στη φυλακα επειδη κατεβασαμε ενα βιντεο απ'το internet που δεν υποκειται σε πνευματικα δικαιωματα..
γιατι ειναι ελληνικο και ειναι amateur υλικο
Για φαντασου λεω... λεω ο βλακας εγω.... νε δεις καμμια φορα την αφεντια σου να πηδαει εντος ρδελου την οποια τανα.... τι ωραια θα ειναι εεεεε ??????
Για φαντασου λεω... λεω ο βλακας εγω.... νε δεις καμμια φορα την αφεντια σου να πηδαει εντος ρδελου την οποια τανα.... τι ωραια θα ειναι εεεεε ??????
φιλαρακο,αυτον που προσπαθουν να τσιμπησουν παντα ειναι τον αρχικο uploader κι αν δεν τον βρουν κινουνται εναντιον του tracker(π.χ.mininova,torrentreactor).Κανεις downloader δεν εχει καταδικαστει ποτε πουθενα και ουδεποτε φυσικα στον ελλαδικο χωρο.Και μην μου συγκρινεις ενα απλο τσοντοβιντεο με την περιπτωση ζαχοπουλου γιατι προκειται για 2 περιπτωσεις εντελως διαφορετικες μεταξυ τους,ok?Εξυπνάκια... αν το στειλεις με p2p σε άλλον και είναι στημένο ή υπάρχει απόφαση που φυσικά δεν την ξέρεις για απαγορευση διακίνησης ΑΝΕΤΑ σε τσιμπάνε για διακήνηση ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ... (ανοιξε δρομο ο Ζαχόπουλος)
ΑΝΕΤΑ...ομως
ΓΓΚΕΓΚΕ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ;;;;
...Το αγαπημενο μου ειναι αυτο με τις νοσοκομες .Εχει γινει διασημο το συγκεκριμενο μαλλον γιατι εχει την καλυτερη αναλυση απο τα υπολοιπα greek amateur που κυκλοφορουν
φιλαρακο,αυτον που προσπαθουν να τσιμπησουν παντα ειναι τον αρχικο uploader κι αν δεν τον βρουν κινουνται εναντιον του tracker(π.χ.mininova,torrentreactor).Κανεις downloader δεν εχει καταδικαστει ποτε πουθενα και ουδεποτε φυσικα στον ελλαδικο χωρο.Και μην μου συγκρινεις ενα απλο τσοντοβιντεο με την περιπτωση ζαχοπουλου γιατι προκειται για 2 περιπτωσεις εντελως διαφορετικες μεταξυ τους,ok?
Σωστος, στο μυαλο μου εισαιείναι μεγάλος αλητίριος ο τύπος που τις έβγαλε στη φόρα και κατά τη γνώμη μου είναι απαράδεκτος και εγώ δεν θα το έκανα ποτέ.
αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι βιντεάκια είναι σούπερ...
εγώ φοβάμαι μην τελειώσει με τις γυναίκες κι αρχίσει με τους άντρες. πρέπει να βελτιώσω επειγόντως την επίδοσή μου στα 100μ.
Psaxneis gia "EIRINI" eite se Kad, eite se Global(servers).
Megethos 921,274 Kb.
Telos.
Den yparxistei logos na synexistei to thread.
Mh zhtate pm. Yparxei tropos na to vreite. O parapanw. Telos.
Kai xwris na niwthei kaneis avola gia an tha kanei upload kati paranomo.
Ayta.