αν μπειτε στο altsex.gr στην κατηγορια γυναικες (bi) θα βρειτε την sexwoman (καθως λεει επαγγελματιας)εχει βαλει ενα βιντεακι δικο της οπως λεει.αν το ανοιξετε θα δειτε το κατερινατσι.αρα sexwoman=κατερινατσι η το βιντεατσι το βουτηξε απο το ιντερνετ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βίντεο Κατερίνα - Ειρήνη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos32p
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 116
- Εμφανίσεις 80K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Όχι δυστηχώς καμμιά σχέση η γνωστή Κατερίνα που πρωταγωνιστεί στο video έχει βάλει δικηγόρο ο οποίος αναφέρει όπου γίνεται uploading το video ότι δημοσιοποιήθηκε χωρίς την συγκατάθεση των πρωταγωνιστών.αν μπειτε στο altsex.gr στην κατηγορια γυναικες (bi) θα βρειτε την sexwoman (καθως λεει επαγγελματιας)εχει βαλει ενα βιντεακι δικο της οπως λεει.αν το ανοιξετε θα δειτε το κατερινατσι.αρα sexwoman=κατερινατσι η το βιντεατσι το βουτηξε απο το ιντερνετ?
συγκαταθεση? το βιντεο μοιαζει για ερασιτεχνικο?φαινεται καθαρα επαγγελματικο τοσο στο παιξιμο και των τριων ,η αλλαγη των πλανων κτλ.τωρα ποια ειναι η αληθεια ?
Και όμως είναι real amateur,μάλιστα έχει χαρακτηριστεί ως το best greek real amateur video.
Αν παρατηρήσεις μάλιστα στα αρχικά πλάνα που αφήνει την τσάντα του λέει ότι αυτό μετά αυτό θα σβηστεί.
πως θα μας καβλωνε περισσοτερο ?αν ξεκιναγε με πιπα η ταινια και στο τελος παρτα στο στομα.οχι ετσι δεν ειναι?πρεπει να σε φτιαξει,στην αρχη βαζει σακιδια σχολειου,να πεις η μαθητρια η ξεκολιτσα που εχει βγαλει την ποδιτσα κτλ...μηπως δειχνει και απειρια σε αυτα που κανει η ειναι αμηχανη?το μονο που δε λεει ειναι οτι ειναι παρθενα.παντως ειναι καλο μουνι και γαμιεται τελεια ,αυτο ειναι real!!!!!!!!!!!!!!!!
Cobraverde
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Το βιντεάκι είναι άπαιχτο, τέλος!!! Μόνο το anal του λείπει.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Το βιντεάκι είναι άπαιχτο, τέλος!!! Μόνο το anal του λείπει.
κι απ αυτο εχει....δεν ειναι αυτο με την περιβοητη φραση "τι ειναι το λιπαντικο"???
πολυ μλκας αυτος παντως σταματηστε να του δινετε ευσημα
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Ρε παιδια,μια θεμελιωδης απορια!
Πως ενωνουμε τα rar αρχεια αφου τα κατεβαζουμε?
Με ποιο προγραμμα? Με τι διαδικασια? ;)
Τοσα ωραια βιντεο σε αυτο το φορουμ και δεν βλεπουμε τιποτα! :'(
αφου κατεβασεις ολα τα αρχεια οταν ανοιξεις ενα απο αυτα και κανεις Unzip τα ενωνει απο μονο του ;)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Έχει anal κανονικότατα...
αφου ρωταει παιδι μου το παλληκαρι....τι ειναι το λιπαντικο....μου χει μεινει αυτο....
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
από ότι είδα Stiff το σβήσανε το βιντεάκι γιατί πήρε λόγο ο δικηγόρος της .
αφου ρωταει παιδι μου το παλληκαρι....τι ειναι το λιπαντικο....μου χει μεινει αυτο....
Το ερώτημα είναι γιατί δεν βγάζει το βρακάκι τους τελείως μήπως είναι το φετιχ του?
από ότι είδα Stiff το σβήσανε το βιντεάκι γιατί πήρε λόγο ο δικηγόρος της .
Δες εδώ:
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
και τα δύο τα έσβησαν εγώ δεν το θέλω τα έχω απλός ρωτάω γιατί έχει μήνει το δικό μου και δεν το έχουν πειράξει ακόμα .
Αχ μεσα θα σε πανε στιφ...αλυσοδεμενο.....ετσι και σε πιασει στα χερια του ο χασοδικης....
Για να δουμε..
Τελικα ο stiff θα καταδικαστει. ειναι θεμα χρονου
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
και τα δύο τα έσβησαν εγώ δεν το θέλω τα έχω απλός ρωτάω γιατί έχει μήνει το δικό μου και δεν το έχουν πειράξει ακόμα .
μα δεν το εχεις κανει download ? απαξ και το κατεβασες τελος....αλι σε αυτους που το ψαχνουν τωρα....
Αχ μεσα θα σε πανε στιφ...αλυσοδεμενο.....ετσι και σε πιασει στα χερια του ο χασοδικης....
Τι να κάνω καλό είναι να ρισκάρουμε και λίγο.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 3K