Κατεβαστε βιντεο από την Μυκονο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βίντεο ΧΧΧ από τη Μύκονο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα allen221
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 20
- Εμφανίσεις 19K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Πεστε και κανενα σχολιο?
Μούρη τα βιντεακια είναι σε flv..Με τι πρόγραμμα παίζουν??
τα βιντεακια είναι σε flv..Με τι πρόγραμμα παίζουν??
Κατέβασε ΑΥΤΟ!
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
ολα τα λεφτά η χοντρή από το 2ο βίντεο του 1ου λινκ
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
2ο λίνκ, πόσοι της βάζουν χέρι;
Επισκέπτης
το συγκεκριμένο βίντεο είναι 3 ετών το ανέβασε αυτός που το γύρισε στο emule και στην συνέχεια πολλοί το ανεβάσαν στο rapidshare.com/2ο λίνκ, πόσοι της βάζουν χέρι;
2ο λίνκ, πόσοι της βάζουν χέρι;
Προβλημα της...αφου εχει κατεβασει ολο το νιαγαρα και να την μαμουσαν χαμπαρι δε θα επαιρνε....Καλα κανουν τα παιδια και τη χουφτωνουν...χαχαχα!!Ελληνιδα ειναι??
Προβλημα της...αφου εχει κατεβασει ολο το νιαγαρα και να την μαμουσαν χαμπαρι δε θα επαιρνε....Καλα κανουν τα παιδια και τη χουφτωνουν...χαχαχα!!Ελληνιδα ειναι??
Η πλάκα είναι ότι κάτι τέτοιες σαν αυτήν, όταν τις γνωρίζεις μετά κανονικά κάπου έξω στην Αθήνα π.χ. το παίζουν θεούσες... έχω βαρεθεί ν' ακούω ότι "είμαι ο τρίτος τους" π.χ. προημερών δεν κρατήθηκα με μια που την πηδούσα στο αμάξι ενώ είχαμε γνωριστεί πριν 2 ώρες σ' ενα bar και μόλις μου το είπε της απαντάω "ο τρίτος που σε γαμάει σήμερα" ;;; κ σταματάω το γαμήσι κι άρχισα να την χύνω στη μάπα και παντού... άρχισε να φωνάζει για τα ρούχα της... χαμός !!!
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Η πλάκα είναι ότι κάτι τέτοιες σαν αυτήν, όταν τις γνωρίζεις μετά κανονικά κάπου έξω στην Αθήνα π.χ. το παίζουν θεούσες... έχω βαρεθεί ν' ακούω ότι "είμαι ο τρίτος τους" π.χ. προημερών δεν κρατήθηκα με μια που την πηδούσα στο αμάξι ενώ είχαμε γνωριστεί πριν 2 ώρες σ' ενα bar και μόλις μου το είπε της απαντάω "ο τρίτος που σε γαμάει σήμερα" ;;; κ σταματάω το γαμήσι κι άρχισα να την χύνω στη μάπα και παντού... άρχισε να φωνάζει για τα ρούχα της... χαμός !!!
Φαίνεται πως όλοι οι "τρίτοι" είναι μαλάκες
Αυτά και χειρότερα ρε μάγκες συμβαίνουν κάθε Σάββατο βράδυ σε club του Λονδίνου όλο το χρόνο γιατί εκεί τα μουνιά βγαίνουν και θέλουν να γαμηθούν όχι σαν τις Ελληνίδες....που βγαίνουν για να πουν απλά οτι βγήκαν....και περιμένουν την Μύκονο για να κανουν τρέλλες!
Πάντως πιστεύω οτι αν δεν ήταν 50 ατομα απο κάτω με φοτο κάθε φορά που γίνεται ένα τέτοιο σκηνικό και οι γκόμενες θα ήταν πιο ελεύθερες γενικότερα να κάνουν τρελλά σκηνικά σε beach bar,club,παραλίες κτλ κτλ
Πάντως πιστεύω οτι αν δεν ήταν 50 ατομα απο κάτω με φοτο κάθε φορά που γίνεται ένα τέτοιο σκηνικό και οι γκόμενες θα ήταν πιο ελεύθερες γενικότερα να κάνουν τρελλά σκηνικά σε beach bar,club,παραλίες κτλ κτλ
afenths71
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Like
- 6.337
- Πόντοι
- 1.046
Φαίνεται πως όλοι οι "τρίτοι" είναι μαλάκες
pacha_1977
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.