Νέα

Βιντεάκια από συνευρέσεις με γυναίκες με σκοπό τον εξευτελισμό τους!!!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα sparos-gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Μηνύματα
18.641
Κριτικές
76
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μα φίλε μου απλά γνωρίζω ότι δεν υπάρχει αυτό. Δεν τίθεται θέμα διαπραγμάτευσης για κάτι που δεν υφίσταται.

Άντε για χάρη συζήτησης να κάνω ότι οι υπάρχουν τέτοιες γυναίκες και είναι η συντριπτική μειοψηφία των ελλεεινίδων.

Γενικούς κανόνες συμπεριφοράς απέναντι στη μέση γκόμενα θα διαμορφώσεις με βάση των 1% ?

Η μέση ελλεεινίδα τρώει πολύ κρέας σχεδόν σαν επαγγελματίας στις μέρες μας.

Απόδειξη ---

1 σχέση με 6 - 7 φορές τη βδομάδα σεξ διάρκειας 30 λεπτών => 210λεπτά καθαρό μέσα έξω, χωρίς τις πίπες τα γλειψίματα κτλ κτλ.

1 επαγγελματίας με 10 ραντεβού τη μέρα σε μπουρδέλο 20Ε 10x10=> 100λεπτά me 3-4 μέρες δουλειάς 400 λεπτά πούτσου το ίδιο διάστημα (σημαντικό ότι το νορμάλ στο μπουρδέλο είναι να βάζεις καπότα).

*Αυτά ισχύουν κατά μέσο όρο καθώς πάλι κάνοντας χρήση στατιστικής γνωρίζουμε ότι οι καριόλες κερατώνουν.
*Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω το παράδειγμα της πιο φτηνής του επαγγέλματος, με πρωτοκλασάτες βίζιτες οι αριθμοί αλλάζουν πολύ κατά της μέσης ελλεεινίδας.

Συνυπολόγισε τώρα τα φασώματα, τα τυχαία one night stands και άλλες συνθήκες και παρακαλώ τον οποιοδήποτε να μου πει σε τι διαφέρει μια γυναίκα στις μέρες μας από τη μέση επαγγελματία ιερόδουλη;
Χαχαχαχαχα καλό!!! :tooth:

Πάντως μην τα υπολογίζεις έτσι με χαρτί κα με μολύβι, δεν πάει έτσι!

Nα ξέρεις ότι η μέση ελληνίδα ΔΕΝ τρώει τόσο κρέας όσο νομίζεις, το αντίθετο θα έλεγα. Οι σημερινές ελληνίδες ΔΕΝ πηδιούνται (ή κακοπηδιούνται) και γι' αυτό έχουν τα ψυχονευρωτικά τους! Αυτό το αποδεικνύουν έρευνες και μάλιστα πρόσφατες, δεν σου λέω μαλακίες τώρα! Ούτε έχουν σχέση οι περισσότερες. Τράβα σε ένα μπαρ/κλαμπ και μέτρα πόσες γυναικοπαρέες θα βρεις. Είναι σαν τις αντίστοιχες αντρικές μπακουροπαρέες που μεσουρανούσαν στα 80s και 90s!!! Και τώρα είναι πολύ κακομαθημένες, αλλά κι αυτό τους γυρίζει μπούμερανγκ.

Οπότε, αν μιλάς καθαρά για γαμήσι, τότε η πιο συμφέρουσα λύση είναι η πουτάνα, δεν αντιλέγω! Από εκεί και πέρα, αν θες κάτι άλλο τότε απλά ψάχνεις. Κι όταν βρεις κάτι, δεν σημαίνει ότι θα πέσεις με τα μούτρα. Ο χρόνος δείχνει πάρα πολλά!

Ρε φίλε θες να με στείλεις στο νοσοκομείο και μου τα λες επίτηδες;

Δεν γαμιέται η ελλεεινίδα; Θα με κάνεις να πάθω εγκεφαλικό τώρα ειλικρινά.

Έχεις πάει ποτέ σου σε φοιτητούπολή;

Έχεις βγει βράδυ; Όλες μα όλες το δίνουν.

Απλά ορίζουν αυτές όλες τις συνθήκες και τις παραμέτρους. Σε παρακαλώ μην κάνεις πάλι αντίλογο, βγες έξω απλά και κάνε μια βόλτα οπουδήποτε και αν ζεις σε όλη την Ελλάδα. Όλες οι τσόντες που υπάρχουν με ελλεεινίδες από που προκύπτουν;

Θες να κάτσεις σπίτι σου και να το υπολογίσεις; Μπες στο youporn και γράψε greek και μετά China, δες τον απόλυτο αριθμό από βίντεο που έχουν ανέβει και σύγκρινε τα με τον πληθυσμό τους. (Για να σε προλάβω μην μου πεις ότι δεν έχουν την ίδια τάση να ανεβάζουν βίντεο γιατί θα καλέσω το 166 τώρα να με πάει στο νοσοκομείο)

OK, σε ΣΕΝΑ ορίζουν τις συνθήκες και τις παραμέτρους. Επειδή λοιπόν το κάνουν σε ΕΣΕΝΑ, το να το γενικεύεις είναι τουλάχιστον επιπόλαιο! Όσο για τις ελεϊνίδες, όχι δεν γαμιούνται τόσο όσο νομίζεις. Πάρα πολλές μάλιστα είναι τέρμα αγάμητες! Κι αυτό δεν το λέω εγώ, το λένε έρευνες και στατιστικές. Τώρα αν εσύ θεωρείς ότι γαμιούνται όλες σαν καριόλες, αλλά σε ΕΣΕΝΑ ειδικά βάζουν όρους και προϋποθέσεις... μάλλον κάνεις κάτι ΠΟΛΥ λάθος!

Πήγαινε στο νοσοκομείο ή όπου αλλού θες, τι να σου κάνω :grin:
 

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Μηνύματα
1.920
Like
1.706
Πόντοι
216
Ποζέρια, μπαόβιοι και παρόμοιοι τύποι γαμάνε κάργα.

Ξέρω προσωπικά γκόμενες που έχουν κάνει παρτούζες με 7 άτομα και το έχουν παραδεχτεί κιόλας.

Επίσης ξέρω γκόμενες που γαμιούνται αποκλειστικά με ένστολους μόνο και μόνο επειδή φοράνε στολή, άλλες με φραγκάτους, άλλες με γιατρούς κτλ.

Μην διαστρεβλώνεις την πραγματικότητα.

Όλες γαμιούνται, το αν δεν γαμαω εγώ δεν έχει σημασία.

Δεν συζητάμε για εμένα τώρα, συζητάμε για το πόσο εύκολα τον αρπάζουν οι ελλεεινίδες.
(Επίσης θέλω να αναφέρω πως όταν λέω ελλεεινίδες εννοώ όσες έχουν μεγαλώσει με τη ελληνική κουλτούρα των τελευταίων 30 ετών της ελευθερογαμίας)
 

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Μηνύματα
239
Like
320
Πόντοι
21
O λόγος που (φαντάζομαι) δέχονται μερικές την συναινετική βιντεοσκόπηση είναι για να το παίξουν κουλ και ίσως να φέρουν κάποιομ τρίτο/τρίτη σκοπιά στο παιχνίδι χωρίς να υπάρχει ουσιαστικά τρίτος, κσαν να βλέπεις την ερωτική πράξη που κάνεις με τον σύντροφο σου την ίδια ώρα από έναν καθρέφτη ένα πράγμα. Είναι και η υπόσχεση του κλασσικού μακάκα "μη φοβάσαι δεν θα το δείξω/στείλω πουθενά" και κάποιες το χάβουν. Μετά βέβαια συνειδητοποιούν το λάθος τους και πόσο ξεφτίλα φαίνονται οι προσωπικές τους στιγμές, ακόμα και αν το βίντεο δεν κυκλοφορήσει ευρέως. Ο κλασσικός μακάκας που λεν και οι προλαλήσαντες θα το στείλει στον κόλλητο του, ο δεύτερος σε άλλον και σε λίγες μόνο μέρες ή βδομάδες θα κυκλοφορήσει παντού. Και μετά οι ίδιοι μακάκες παραπονιούνται γιατί οι γκόμενες δεν πηδιούνται ούτε καν στέλνουν γυμνές τους φώτο από το νετ.Dish:angry::angry::angry:
 

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Μηνύματα
15.231
Like
34.721
Πόντοι
9.931
Η «πανδημία» των ροζ βίντεο: «Εκβιασμός από τον άνθρωπο που δεν το περίμενες ποτέ»

Τα νούμερα τρομάζουν: Δύο καταγγελίες καθημερινά για σεξουαλικό εκβιασμό μέσω Διαδικτύου - Ποιες οι επιπτώσεις στα θύματα

Πλέον, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., το 2020 έχουμε δύο καταγγελίες καθημερινά για σεξουαλικό εξαναγκασμό και εκβιασμό μέσω Διαδικτύου και social nets, όταν το 2019 οι καταγγελίες όλο τον χρόνο δεν ξεπέρασαν τις 275. Σχεδόν τριπλασιασμός δηλαδή μέσα σε έναν χρόνο. Ισως, λένε οι αρμόδιοι αξιωματικοί, έβαλε το χέρι του και ο κορωνοϊός, καθώς ο περιορισμός των επαφών έχει στρέψει το ενδιαφέρον των ανθρώπων στους υπολογιστές και τα smartphones μετατρέποντας την πραγματική ζωή σε εικονική.

Το θέμα έχει φουντώσει μετά τις πολλές καταγγελίες από αναγνωρίσιμα θύματα που είδαν ξαφνικά προσωπικές στιγμές τους, που είχαν αποτυπωθεί σε ερασιτεχνικά βίντεο λίγων δευτερολέπτων, να αναρτώνται είτε σε ροζ σελίδες του Διαδικτύου, είτε να κυκλοφορούν από κινητό σε κινητό και να ανεβαίνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παίκτες reality, μοντέλα και επώνυμοι, από τη μία, μαθητές, φοιτητές και άνθρωποι της διπλανής πόρτας, από την άλλη, επισκέπτονται ή τηλεφωνούν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να καταγγείλουν το συμβάν. Οι δικογραφίες που σχηματίζονται σε αυτές τις περιπτώσεις είναι εκατοντάδες, τα αδικήματα σοβαρά και οι δράστες είναι εύκολο να εντοπιστούν αφού αφήνουν πίσω τα ηλεκτρονικά τους ίχνη και οδηγούνται στη Δικαιοσύνη, τις περισσότερες φορές μετανιωμένοι για τις πράξεις τους.

«Ο έρωτας, η καψούρα και η δίψα για εκδίκηση τους θολώνουν το μυαλό», δηλώνει στο «ΘΕΜΑ» αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και τονίζει: «Εχει παρατηρηθεί ότι όσοι κάνουν το λάθος μία φορά και συλλαμβάνονται, καθώς το αδίκημα είναι αυτόφωρο, δεν το επαναλαμβάνουν». Οπως λένε οι αρμόδιοι αξιωματικοί, μεγάλο ρόλο στην αύξηση αυτού του φαινομένου παίζει το γεγονός ότι όλοι έχουν πλέον στην κατοχή τους ένα smartphone που διαθέτει κάμερα και πρόσβαση στο Διαδίκτυο, με αποτέλεσμα να δίνεται η δυνατότητα στον κάτοχο να πραγματοποιήσει λήψη και να το ανεβάσει αμέσως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να το διακινήσει μέσω των εφαρμογών WhatsApp, Messenger και Viber στις επαφές του.

Ανήλικοι

Χαρακτηριστικό στοιχείο των υποθέσεων με τα ροζ βίντεο και τις φωτογραφίες είναι ότι, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά, το 17% των θυμάτων είναι ανήλικοι, και μάλιστα κάτω των 15 ετών. Το 2019, μάλιστα, η Αστυνομία προχώρησε σε επτά συλλήψεις μαθητών με την κατηγορία «της πορνογραφίας ανηλίκων - κατοχής πορνογραφικού υλικού». Και αυτό γιατί ο νόμος δεν κάνει εξαιρέσεις όσον αφορά το ηλικιακό επίπεδο των δραστών. Είτε ο κάτοχος είναι ενήλικος, είτε ανήλικος, η κατηγορία είναι μία. Τι συμβαίνει και γιατί τα νεαρά παιδιά μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία; Ενδεικτική της κατάστασης είναι η περίπτωση της μαθήτριας οι γονείς της οποίας όχι μόνο κατέφυγαν στην Αστυνομία, αλλά και της άλλαξαν ακόμη και σχολείο.

Η μαθήτρια συνομιλούσε διαδικτυακά με έναν συμμαθητή της που την έπεισε να του στείλει μια γυμνή φωτογραφία σε μία από τις διαδικτυακές εφαρμογές. Το αγόρι, αγνοώντας τι θα ακολουθούσε, έστειλε τη φωτογραφία στους φίλους του και από εκεί κατέληξε σχεδόν σε όλα τα κινητά των συμμαθητών τους, κάποιοι εκ των οποίων το ανέβασαν σε ροζ σελίδες του Διαδικτύου. Οι γονείς έφτασαν στον 13ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, πέρασαν το κατώφλι της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και κατήγγειλαν σε έξαλλη κατάσταση τι συνέβη στο παιδί τους. Η μικρή μαθήτρια, μέσω ειδικού ψυχολόγου που υπάρχει στην υπηρεσία, περιέγραψε τι είχε συμβεί και οι «Ράμπο» της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έπιασαν δουλειά και εντόπισαν τον ανήλικο δράστη που κατείχε και διακινούσε το ροζ υλικό. Τελικά, η οικογένεια αναγκάστηκε να μετακομίσει και το παιδί να αλλάξει σχολείο, προκειμένου να ζήσουν και πάλι μια φυσιολογική ζωή.

Μια άλλη κατηγορία θυμάτων που εσχάτως βλέπει συχνά τα φώτα της δημοσιότητας είναι άτομα, κυρίως γυναίκες, που συμμετείχαν σε τηλεοπτικά reality shows, απέκτησαν μια εφήμερη δημοσιότητα και είδαν παλιές αμαρτίες τους να βγαίνουν στη φόρα. Είναι τουλάχιστον τέσσερις οι περιπτώσεις τους τελευταίους μήνες για τις οποίες ενημερώθηκε ή έγινε μήνυση στην Αστυνομία, επειδή ροζ βιντεάκια λίγων λεπτών με τους ίδιους πρωταγωνιστές ανέβηκαν σε κάποια ροζ σελίδα παγκοσμίου ενδιαφέροντος και στη συνέχεια, μέσω εφαρμογών WhatsApp, Viber και Messenger, έκαναν τον γύρο μέσω κινητών. Σήμερα παγκοσμίως υπάρχουν 10.000 ιστοσελίδες με πορνογραφικό περιεχόμενο, ενώ το 2010 ο αντίστοιχος αριθμός ήταν 3.000. Ο κάθε δράστης μπορεί με μια απλή κίνηση να κάνει upload ένα τέτοιο βίντεο σε μία από αυτές τις σελίδες, είτε δωρεάν, είτε λαμβάνοντας ως αντάλλαγμα κάποιο χρηματικό ποσό. Εφόσον υπάρχει συναίνεση των ατόμων που συμμετέχουν στο ροζ βίντεο ή στη φωτογράφηση, η διαδικασία είναι νόμιμη, διαφορετικά οι κατηγορίες, αν εντοπιστεί το άτομο που κατείχε το υλικό και το διακίνησε, είναι βαριές και κακουργηματικού χαρακτήρα.

Στις τέσσερις περιπτώσεις παικτών reality που έφτασαν στην Αστυνομία η διαδικασία είναι ίδια. Κάποια στιγμή ή πριν από χρόνια, το θύμα, χωρίς να το γνωρίζει, είτε εν γνώσει του, συμμετείχε στη λήψη της ερωτικής συνεύρεσης με τον σύντροφό του και ξαφνικά ενημερώθηκε ότι οι προσωπικές του στιγμές ήταν διαθέσιμες στην τεράστια κλειδαρότρυπα του Διαδικτύου.

H μήνυση

Η μία κοπέλα κατέθεσε μήνυση στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στη Θεσσαλονίκη για βίντεο που κυκλοφόρησε και στο οποίο φαίνεται να συνευρίσκεται με δύο άτομα. Το επίμαχο βίντεο κατέβηκε, όμως μέχρι στιγμής η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί ώστε να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη ο δράστης ή οι δράστες που το ανέβασαν. Στις άλλες περιπτώσεις, η Αστυνομία ενημερώθηκε από τους παραγωγούς των τηλεοπτικών σταθμών για το απαγορευμένο υλικό καθώς υπήρχαν ρήτρες και συμβόλαια με διαφημιστικές εταιρείες. Γι’ αυτό και όταν οι αξιωματικοί ζήτησαν από τα θύματα να καταθέσουν, αυτό δεν έγινε ποτέ, με αποτέλεσμα οι έρευνες να μην ξεκινήσουν για τον εντοπισμό των δραστών. Από τις 1.085 υποθέσεις που χειρίστηκε η αρμόδια υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. τους τελευταίους 30 μήνες, μεγάλο μέρος αφορά γυναίκες θύματα. Ωστόσο υπάρχουν και εκδικητές γένους θηλυκού. Τέτοια είναι η περίπτωση που ανέλαβε πρόσφατα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όταν μια γυναίκα που είχε στα χέρια της ένα ροζ βιντεάκι με τον πρώην φίλο της, εξοργισμένη από τον χωρισμό, προχώρησε σε μια άλογη και εξωφρενική κίνηση: έστειλε το υλικό σε όλες τις επαφές του πρώην της, οι οποίες ήταν άτομα του εργασιακού του χώρου.

Ετσι, στα κινητά των συναδέλφων του έφτασε ένα πρωί ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων που τον έδειχνε σε προσωπικές στιγμές με τη δράστιδα. Το θύμα πήγε στην Αστυνομία και μέσα σε λίγες ημέρες σχηματίστηκε δικογραφία και η γυναίκα που αποφάσισε να προβεί σε αυτή την ενέργεια πλήρωσε ακριβά το πάθος της για εκδίκηση. Παρόμοιο σκηνικό έστησε ένας άνδρας που διατηρούσε σχέσεις με μια δεσμευμένη γυναίκα, εις βάρος της οποίας, όταν τον χώρισε, κατέστρωσε ένα σατανικό σχέδιο εκδίκησης. Το ροζ βίντεο δεν έφτασε μόνο στους συναδέλφους της, αλλά και στον σύζυγό της, με αποτέλεσμα η γυναίκα να χάσει τη δουλειά της, να χωρίσει και να αναγκαστεί να επιστρέψει στη γενέτειρά της.

Τεχνικοί

Σε πολλές περιπτώσεις οι κάτοχοι των ροζ βίντεο που δεν θέλουν μόνο να εκδικηθούν, αλλά και να αποκομίσουν κέρδη απειλούν τα θύματά τους ότι, αν δεν ενδώσουν στις απαιτήσεις τους, θα στείλουν το υλικό στις επαφές τους για να τους κάνουν ρεζίλι. Είναι αρκετές οι δικογραφίες που έχουν σχηματίσει τους τελευταίους μήνες οι αστυνομικοί για τέτοιου είδους εκβιασμούς, όμως υπάρχουν και δύο περιπτώσεις που έκαναν εντύπωση στους «Ράμπο» της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Η πρώτη αφορά τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών ο οποίος κατάφερε να ανασύρει από ένα laptop που πήγε για επισκευή ένα ερωτικό βίντεο και στη συνέχεια απειλούσε τον κάτοχο ότι θα το ανεβάσει σε ροζ σελίδα του Διαδικτύου αν δεν του δώσει λεφτά. Ετσι, το θύμα αναγκάστηκε να πάει στην Ασφάλεια και να καταθέσει μήνυση. Ευτυχώς, η υπόθεση είχε αίσιο τέλος. Η δεύτερη περίπτωση αφορά άλλον τεχνικό που κατά τη διάρκεια επισκευής ηλεκτρονικού υπολογιστή ανέσυρε ένα βίντεο με ανήλικα. Σοκαρισμένος από το σκληρό υλικό όπου πρωταγωνιστούσαν μικρά παιδιά, επικοινώνησε αμέσως με την Αστυνομία και κατήγγειλε το συμβάν, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του κατόχου του υπολογιστή για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

 

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Μηνύματα
18.641
Κριτικές
76
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ποζέρια, μπαόβιοι και παρόμοιοι τύποι γαμάνε κάργα.

Ξέρω προσωπικά γκόμενες που έχουν κάνει παρτούζες με 7 άτομα και το έχουν παραδεχτεί κιόλας.

Επίσης ξέρω γκόμενες που γαμιούνται αποκλειστικά με ένστολους μόνο και μόνο επειδή φοράνε στολή, άλλες με φραγκάτους, άλλες με γιατρούς κτλ.

Μην διαστρεβλώνεις την πραγματικότητα.

Όλες γαμιούνται, το αν δεν γαμαω εγώ δεν έχει σημασία.

Δεν συζητάμε για εμένα τώρα, συζητάμε για το πόσο εύκολα τον αρπάζουν οι ελλεεινίδες.
(Επίσης θέλω να αναφέρω πως όταν λέω ελλεεινίδες εννοώ όσες έχουν μεγαλώσει με τη ελληνική κουλτούρα των τελευταίων 30 ετών της ελευθερογαμίας)
Eγώ δεν είπα το αν γαμάς εσύ ή όχι, είπα για τις γυναίκες. Κι επίσης είπα να μην νομίζεις ότι όλες κάνουν παρτούζες ή πηδιούνται αχαλίνωτα!

Τέλος πάντων, όπως και να έχει πριν κρίνεις τους άλλους και τους βάλεις όλους στο ίδιο καλούπι, κρίνε λίγο και τον εαυτό σου.
 

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Μηνύματα
9.197
Like
767
Πόντοι
146
To θεωρώ απο τα πιο ανάρχιδα πράγματα που μπορεί να κάνει ένας "άνδρας".
 

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Μηνύματα
239
Like
320
Πόντοι
21
To θεωρώ απο τα πιο ανάρχιδα πράγματα που μπορεί να κάνει ένας "άνδρας".


Εγώ νομίζω να δίνουν στην δημοσιότητα και τις φάτσες τους όπως κάνουν σε άλλα εγκλήματα, γιατί ουσιαστικά πρόκειται για εγκληματική πράξη. Για να δούμε αν θα μπορούν να το παίξουν γαμιάδες μετά όταν όλες πλέον θα ξέρουν τι μακάκας είσαι και δεν θα σου κάθεται καμιά απλήρωτη.


Στο badoo πριν λίγα χρόνια όταν είχα κάνει πειραματικό αντρικό προφίλ υπήρχαν 2 τύποι που ζητούσαν έντονα ανταλλαγή βίντεο και φωτογραφιών από κύπριες εν ώρα πράξης. Τους έκανα report και φρόντισα να ενημερώσω όσες πιο πολλές γυναίκες μπορούσα σε private ότι οι συγκεκριμένοι τύποι ζητούν και διαρρέουν βίντεο και φωτογραφίες. Ευτυχώς μετά από κάνα δήμηνο δεν τους ξαναπέτυχα online, o ένας μάλιστα είχε μπλοκαρισμένο προφιλ.
 

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Μηνύματα
1.920
Like
1.706
Πόντοι
216
Άρα με μια φράση είσαι ρουφιάνος του badoo
 

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Μηνύματα
239
Like
320
Πόντοι
21
Άρα με μια φράση είσαι ρουφιάνος του badoo

Ρουφιάνα φίλε, ή μάλλον "ερευνήτρια" υπό κάλυψη. Ευτυχώς για τους υπόλοιπους έντιμους εκεί μένα μόνο 2 τυπάδες έχω εντοπίσει που να ζητάνε επίμονα την ανταλλαγή βίντεο/φώτο και έκανα αυτό που έπρεπε να πράξω. Δεν έχω προδώσει ή ρουφιανέψει ποτέ άτομα που δεν το αξίζουν επειδή απλά έτσι μου κάτσε.
 

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Μηνύματα
3.002
Κριτικές
1
Like
710
Πόντοι
96
Ωραια τα λετε μαγκες αλλα ειστε εκτος θεματος ολοι σας!
Αντε για βαλτε κανα βιντεακι να γουσταρουμε! :cum::rockon:
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ :zfuck:
 

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Μηνύματα
1.920
Like
1.706
Πόντοι
216
Άρα με μια φράση είσαι ρουφιάνος του badoo

Ρουφιάνα φίλε, ή μάλλον "ερευνήτρια" υπό κάλυψη. Ευτυχώς για τους υπόλοιπους έντιμους εκεί μένα μόνο 2 τυπάδες έχω εντοπίσει που να ζητάνε επίμονα την ανταλλαγή βίντεο/φώτο και έκανα αυτό που έπρεπε να πράξω. Δεν έχω προδώσει ή ρουφιανέψει ποτέ άτομα που δεν το αξίζουν επειδή απλά έτσι μου κάτσε.

Μπράβο συνέχισε έτσι τις επιχειρήσεις σου.

Μυρίζομαι φεμινισμό και ταράζεται το νευρικό μου σύστημα.

Γιατί και τα δύο φύλα έχουν ίσα δικαιώματα στον έρωτα.

Γαμώ τα παθητικά υποταγμένα αρσενικά που υποστηρίζουν τις σκατοφεμινίστριες.
 

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Μηνύματα
18.641
Κριτικές
76
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μπράβο συνέχισε έτσι τις επιχειρήσεις σου.

Μυρίζομαι φεμινισμό και ταράζεται το νευρικό μου σύστημα.

Γιατί και τα δύο φύλα έχουν ίσα δικαιώματα στον έρωτα.

Γαμώ τα παθητικά υποταγμένα αρσενικά που υποστηρίζουν τις σκατοφεμινίστριες.
Χαλάρωσε κανείς δεν υποστηρίζει τις φεμινίστριες. Και για να ξέρεις, οι φεμινίστριες είναι αυτές οι αγάμητες που σου έλεγα! Κυρίως αυτές! :tooth:
 

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Μηνύματα
1.920
Like
1.706
Πόντοι
216
Πως αποκαλείς ένα άτομο που μάχεται για τα δικαιώματα των γυναικών;
 

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Μηνύματα
239
Like
320
Πόντοι
21
Άρα με μια φράση είσαι ρουφιάνος του badoo

Ρουφιάνα φίλε, ή μάλλον "ερευνήτρια" υπό κάλυψη. Ευτυχώς για τους υπόλοιπους έντιμους εκεί μένα μόνο 2 τυπάδες έχω εντοπίσει που να ζητάνε επίμονα την ανταλλαγή βίντεο/φώτο και έκανα αυτό που έπρεπε να πράξω. Δεν έχω προδώσει ή ρουφιανέψει ποτέ άτομα που δεν το αξίζουν επειδή απλά έτσι μου κάτσε.

Μπράβο συνέχισε έτσι τις επιχειρήσεις σου.

Μυρίζομαι φεμινισμό και ταράζεται το νευρικό μου σύστημα.

Γιατί και τα δύο φύλα έχουν ίσα δικαιώματα στον έρωτα.

Γαμώ τα παθητικά υποταγμένα αρσενικά που υποστηρίζουν τις σκατοφεμινίστριες.

δεν είμαι φεμινίστρια, είμαι απλώς δίκαια. Θα έκανα ακριβώς το ίδιο αν μια γυναίκα ξεφτίλιζε άνδρα με αυτόν τον τρόπο και ειδικά κάποιον δικό μου. Εδώ στην Κύπρο μάλιστα είχε ξεσπάσει μίνι σκάνδαλο πριν λίγα χρόνια με τον κύπριο τραγουδιστή Σταύρο Κωσταντίνου του οποίου μια πρωήν του είχε διαρρεύσει γυμνές του φώτο με το τέτοιο στο χέρι και την μούρη του να φαίνεται καθαρά. Και για του λόγου το αληθές:

΄Οπως υπάρχουν κάποιοι μακάκες που τα κάνουν αυτά, υπάρχουν αντίστοιχα κάργιες με όλη την σημασία της λέξεως που κάνουν κάτι αντίστοιχο.

Μην δείτε κάποια να υπερασπίζεται κάποια ανθρώπινα δικαιώματα--αμέσως να την πείτε λεσβία/κωλό-φεμινίστρια κλπ.
 

poutaniaris_anhr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Μηνύματα
249
Κριτικές
15
Like
861
Πόντοι
311
ΠΑΡΑΤΗΡΗΜΕΝΟ:
Όσοι γκρινιαζουν για τις ελλεεινιδες και για τις δηθεν και για τις ξινες και για οσες απο τη μαμα εμαθαν να το παιζουν ιστορια και να πηγαινουν πισω απο τους λεφταδες, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ που μολις δουν θηλυκο στο bou πέφτουν πανω σαν τα κορακια και πιανουν κουβεντα μαζι τους γαμώντας καθε θέμα που ανοιγει καποιος.
Κατά τα άλλα τους φταινε οι αγαπούληδες και οι μαλακοπίτουρες που κανουν τις ελλεεινιδες να αισθανονται θεες και να σηκωνουν τη μυτη ψηλα....

Σπάζομαι ρε πουστη .
 

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Μηνύματα
239
Like
320
Πόντοι
21
ΠΑΡΑΤΗΡΗΜΕΝΟ:
Όσοι γκρινιαζουν για τις ελλεεινιδες και για τις δηθεν και για τις ξινες και για οσες απο τη μαμα εμαθαν να το παιζουν ιστορια και να πηγαινουν πισω απο τους λεφταδες, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ που μολις δουν θηλυκο στο bou πέφτουν πανω σαν τα κορακια και πιανουν κουβεντα μαζι τους γαμώντας καθε θέμα που ανοιγει καποιος.
Κατά τα άλλα τους φταινε οι αγαπούληδες και οι μαλακοπίτουρες που κανουν τις ελλεεινιδες να αισθανονται θεες και να σηκωνουν τη μυτη ψηλα....

Σπάζομαι ρε πουστη .

Πέστα Χρυσόστομε, έχουν δυό μέτρα και δυό σταθμά μερικοί μερικοί εδώ μέσα. 'Ελεος...
 

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Μηνύματα
18.641
Κριτικές
76
Like
8.405
Πόντοι
2.786
ΠΑΡΑΤΗΡΗΜΕΝΟ:
Όσοι γκρινιαζουν για τις ελλεεινιδες και για τις δηθεν και για τις ξινες και για οσες απο τη μαμα εμαθαν να το παιζουν ιστορια και να πηγαινουν πισω απο τους λεφταδες, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ που μολις δουν θηλυκο στο bou πέφτουν πανω σαν τα κορακια και πιανουν κουβεντα μαζι τους γαμώντας καθε θέμα που ανοιγει καποιος.
Κατά τα άλλα τους φταινε οι αγαπούληδες και οι μαλακοπίτουρες που κανουν τις ελλεεινιδες να αισθανονται θεες και να σηκωνουν τη μυτη ψηλα....

Σπάζομαι ρε πουστη .
Εντάξει, η αλήθεια κάπου στη μέση είναι γιατί πολύ απλά αναφέρεσαι στο bou! Εδώ υπάρχουν πάρα πολλοί τέτοιοι όπως είπες, αλλά από την άλλη υπάρχουν και κάτι τρίμπαζα που έξω δεν ακούνε ούτε καλημέρα από άντρα κι εδώ βρίσκουν τον παράδεισο διότι ασχολούνται μαζί τους...!!! :tooth:
 
  • Like
Αντιδράσεις: FAN25

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom