You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βιντεάκια από συνευρέσεις με γυναίκες με σκοπό τον εξευτελισμό τους!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sparos-gr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 57
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Ντροπή και ξεφτίλα για όποιον ανεβάζει γαμήσια για εκδίκηση.
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
μονο τετοια πουστρακια ανεβαζουν τετοια βιντεο
εχω γυρισει βιντεακια αρκετα δεν τα εχω ανεβασει εκτος απο ενα δυο που τα διεγραψα μετα γιατι δεν λεγανε και πολλα δεν φαινοντουσαν και φατσες και ηταν απο κινητο τεχνολογιας του 2008 sony erikson
τεσπα που θελω να καταληξω
η συγχρονη τεχνολογια ο συγχρονος τροπος ζωης το ευκολο χρημα οι εικονες που βομβαρδιζει η δυση τις νεολαιες των χωρων της οδηγουν σε φαινομενα συψης και παρακμης
γιατι τα παιδια και η νεολαια θα μπορουσαν να περναγανε ομορφα με μια θεατρικη παρασταση με μια συζητηση γυρ απο ενα λογοτεχνικο εργο η μια επισκεψη σε μια αιθουσα για να δουν και να συζητησουν ενα φιλμ
αλλα οχι προτιμανε να βλεπουν σκατα ριαλιτυ ελληνικα και διεθνη
ολα αυτα και αλλα πολλα οδηγουν τη γεννια μας με μαθηματικη ακριβεια στην εξαθλιωση
θα ερθει μια εποχη που ο μπετοβεν ο μοτσαρτ ο τσαικοφσκυ η λογοτεχνια ο κιουμπρικ το σινεμα η τεχνη δεν θα ενδιαφερουν κανεναν
ολοι θα εχουν μια παλαμη για οθονη και θα δουλευουν για μια δρακα μονοπωλιων
και θα τους πουλανε ευκολο σεξ ποιοτητα στο ιντερνετ
και τραβατε γαμηθητε ολο το συστημα και το οικοδομημα του
σαπιλα
εχω γυρισει βιντεακια αρκετα δεν τα εχω ανεβασει εκτος απο ενα δυο που τα διεγραψα μετα γιατι δεν λεγανε και πολλα δεν φαινοντουσαν και φατσες και ηταν απο κινητο τεχνολογιας του 2008 sony erikson
τεσπα που θελω να καταληξω
η συγχρονη τεχνολογια ο συγχρονος τροπος ζωης το ευκολο χρημα οι εικονες που βομβαρδιζει η δυση τις νεολαιες των χωρων της οδηγουν σε φαινομενα συψης και παρακμης
γιατι τα παιδια και η νεολαια θα μπορουσαν να περναγανε ομορφα με μια θεατρικη παρασταση με μια συζητηση γυρ απο ενα λογοτεχνικο εργο η μια επισκεψη σε μια αιθουσα για να δουν και να συζητησουν ενα φιλμ
αλλα οχι προτιμανε να βλεπουν σκατα ριαλιτυ ελληνικα και διεθνη
ολα αυτα και αλλα πολλα οδηγουν τη γεννια μας με μαθηματικη ακριβεια στην εξαθλιωση
θα ερθει μια εποχη που ο μπετοβεν ο μοτσαρτ ο τσαικοφσκυ η λογοτεχνια ο κιουμπρικ το σινεμα η τεχνη δεν θα ενδιαφερουν κανεναν
ολοι θα εχουν μια παλαμη για οθονη και θα δουλευουν για μια δρακα μονοπωλιων
και θα τους πουλανε ευκολο σεξ ποιοτητα στο ιντερνετ
και τραβατε γαμηθητε ολο το συστημα και το οικοδομημα του
σαπιλα
Ντροπή και ξεφτίλα για όποιον ανεβάζει γαμήσια για εκδίκηση.
Όποιος το κάνει τον εαυτό του ξεφτιλίζει.
orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.708
- Πόντοι
- 216
Αν σχεδιάζεις μια εκδίκηση είναι πολύ εύκολο να τραβήξεις ένα βιντεάκι χωρίς καν η άλλη να το ξέρει.
Από εκεί και πέρα ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα πράγματα αλλάζουν και σε λίγο τέτοια βίντεο δεν θα έχουν απολύτως καμία αξία.
Εποχές '50 αν η άλλη είχε γαμηθεί το μάθαινε όλο το χωριό και έμενε στο ράφι.
Τώρα (πολλοί από εμας) βλέπουν 20χρονών παρθένα και λένε μαλάκα αυτή δεν πάει καλά, πρέπει να έχει ψυχολογικά.
Μέσα στις επόμενες δεκαετίες τέτοια βίντεο θα είναι καθημερινότητα όπως είναι σήμερα τα stories στο Instagram.
Από εκεί και πέρα ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα πράγματα αλλάζουν και σε λίγο τέτοια βίντεο δεν θα έχουν απολύτως καμία αξία.
Εποχές '50 αν η άλλη είχε γαμηθεί το μάθαινε όλο το χωριό και έμενε στο ράφι.
Τώρα (πολλοί από εμας) βλέπουν 20χρονών παρθένα και λένε μαλάκα αυτή δεν πάει καλά, πρέπει να έχει ψυχολογικά.
Μέσα στις επόμενες δεκαετίες τέτοια βίντεο θα είναι καθημερινότητα όπως είναι σήμερα τα stories στο Instagram.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.705
- Πόντοι
- 9.931
Σήμερα αν χάσεις η σου κλέψουν το κινητο ειναι αρκετά δύσκολο να υποκλέψουν τα δεδομένα σου, παλαιοτερα ηταν πολυ εύκολο αν ήξερες δυο τρια πράγματα απο κινητά. Π.χ. Το δικο μου κινητο θελει PIN η δακτυλικο αποτύπωμα και μετα θέλει password για να μπεις στον ασφαλή φάκελο που εχω βιντεο και φωτογραφιες.
orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.708
- Πόντοι
- 216
αν ο αλλος ειναι μαλακας,και η γκομενα γαμιεται με μαλακες ας προσεχει.....
Αν πας και μπεις μονος σου μεσα στο κλουβι του λιονταριου κ σε φαει, δεν φταιει αυτο....εσυ φταις που μπηκες....
Να μην γαμιουνται με μαλακες....
Κατα τα αλλα γουσταρω τετοια βιντεο....(να βλεπω)...
πως κατάφερες να ρίξεις το φταίξιμο πάλι στη γκόμενα δε μπορώ να το καταλάβω, ρε τι μυαλά κουβαλάτε ρεεεεεεεε
Αλήθεια κατ' εμέ γιατί το φταίξιμο το έχει μόνο η γκόμενα;
Αυτές αποφασίζουν, που, πότε, με ποιον, αν και όταν θα τις τραβήξουν βίντεο κτλ κτλ κτλ...
Επίσης τα γαμήσια τους τα κάνουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, τα χύσια τους τα καταπίνουν, από τον κώλο τον παίρνουν και όλα αυτά με ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ θέληση.
Θα συμφωνούσα ότι είναι απολύτως καταδικαστέες περιπτώσεις, όπως με αυτή του gntm που δεν ήταν ξεκάθαρο για το αν ήταν αυτή και πράγματι ενδέχεται κακώς να αμαυρώθηκε το όνομα της.
Όταν όμως δεν είναι κάτι σκηνοθετημένο και πρόκειται για την απόλυτη πραγματικότητα, απλά τα άπλυτα του στη φόρα βγαίνουν.
Κάποιος ο οποίος/α δεν έχει τίποτα να κρύψει τότε δεν έχει κάτι να φοβηθεί.
------ Σημείωση-----
Περιμένω εντός των επόμενων ωρών να αρχίσουν οι ανθρωπιστές, υποστηρικτές των δικαιωμάτων, του ατόμου και των ελευθεριών έκφρασης και αυτοδιάθεσης να αρχίσουν να κράζουν
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Έχεις σκεφτεί ότι ΙΣΩΣ αυτά ισχύουν για σένα και όχι για άλλους?Αυτές αποφασίζουν, που, πότε, με ποιον, αν και όταν θα τις τραβήξουν βίντεο κτλ κτλ κτλ...
Έχεις φάει τρελή φώλα από γκόμενα, ε?Επίσης τα γαμήσια τους τα κάνουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, τα χύσια τους τα καταπίνουν, από τον κώλο τον παίρνουν και όλα αυτά με ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ θέληση.
Γιατί? Αυτή δεν τον παίρνει, δεν πίνει τα χύσια και δεν δίνει κώλο? Γιατί την εξαιρείς?Θα συμφωνούσα ότι είναι απολύτως καταδικαστέες περιπτώσεις, όπως με αυτή του gntm που δεν ήταν ξεκάθαρο για το αν ήταν αυτή και πράγματι ενδέχεται κακώς να αμαυρώθηκε το όνομα της.
Κι εσύ συμφωνείς με αυτό? ή όχι?Όταν όμως δεν είναι κάτι σκηνοθετημένο και πρόκειται για την απόλυτη πραγματικότητα, απλά τα άπλυτα του στη φόρα βγαίνουν.
Ωραία, μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις μια φωτογραφία σου που να χέζεις? Να φαίνεται κι η φάτσα σου, ΟΚ? Δεν πιστεύω να σε πειράζει έτσι? Τι να κρύψεις από το χέσιμο, μια εντελώς φυσιολογική ανάγκη είναι!Κάποιος ο οποίος/α δεν έχει τίποτα να κρύψει τότε δεν έχει κάτι να φοβηθεί.
orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.708
- Πόντοι
- 216
Αδερφέ μου περίμενα αυτές τις απόψεις εναγωνίως θα έλεγα. Το έγραψα άλλωστε και στο edit.
Θα είμαι όσο πιο σύντομος γίνεται. Λοιπόν, οι γκόμενες το αρπάζουν υπό όποιες συνθήκες γουστάρουν, αν δεν γίνει έτσι μετά κλαίγονται και καταγγέλουν βιασμό.
Κάνουν τις χυσότρυπες τους αποθετήριο σπέρματος του καθενός. Τώρα τη συγκεκριμένη που ανέφερα την ανέφερα απλά ως παράδειγμα, καθώς ακόμη δεν έχει απαντηθεί αν ήταν ή δεν ήταν αυτή.
Τέλος να σου απαντήσω ότι μπορεί να έχεις την τιμή να μου κάνεις εσύ τον φωτογράφο, καθώς κατουράω συχνά έξω.
Θα είμαι όσο πιο σύντομος γίνεται. Λοιπόν, οι γκόμενες το αρπάζουν υπό όποιες συνθήκες γουστάρουν, αν δεν γίνει έτσι μετά κλαίγονται και καταγγέλουν βιασμό.
Κάνουν τις χυσότρυπες τους αποθετήριο σπέρματος του καθενός. Τώρα τη συγκεκριμένη που ανέφερα την ανέφερα απλά ως παράδειγμα, καθώς ακόμη δεν έχει απαντηθεί αν ήταν ή δεν ήταν αυτή.
Τέλος να σου απαντήσω ότι μπορεί να έχεις την τιμή να μου κάνεις εσύ τον φωτογράφο, καθώς κατουράω συχνά έξω.
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Σοβαρά? Όλες οι γκόμενες εσένα έτσι σου κάνουν? Γιατί εξώ ξέρω και πολλές που δεν το κάνουν. Μην κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλότρια λοιπόν.Αδερφέ μου περίμενα αυτές τις απόψεις εναγωνίως θα έλεγα. Το έγραψα άλλωστε και στο edit.
Όλες? Μήπως πρέπει να δεις τι λάθος κάνεις εσύ?Κάνουν τις χυσότρυπες τους αποθετήριο σπέρματος του καθενός.
Παίζει ρόλο αν είναι ή δεν είναι? Και γιατί παίζει ρόλο? Επειδή είναι γνωστή?Τώρα τη συγκεκριμένη που ανέφερα την ανέφερα απλά ως παράδειγμα, καθώς ακόμη δεν έχει απαντηθεί αν ήταν ή δεν ήταν αυτή.
Ευχαριστώ για την πρόσκληση, αλλά δεν θα πάρω. Προτιμώ να φωτογραφίζω γκομενάκια, δεν πιστεύω να θίχτηκες πολύ έτσι?Τέλος να σου απαντήσω ότι μπορεί να έχεις την τιμή να μου κάνεις εσύ τον φωτογράφο, καθώς κατουράω συχνά έξω.
orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.708
- Πόντοι
- 216
Φίλε δεν θίγομαι, αν μπορείς να με διαψεύσεις κάνε το
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Mα μόνος μου διαψεύδεσαι για τον πολύ απλό λόγο, ακόμα και στατιστικά να το πάρεις, ΔΕΝ είναι ΟΛΕΣ έτσι!Φίλε δεν θίγομαι, αν μπορείς να με διαψεύσεις κάνε το
orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.708
- Πόντοι
- 216
Βρες μου φυσιολογική εμφανισιακά και πνευματικά παρθένα άνω των 20 και στειλε μου και τα στοιχεία σου να σου μεταβιβάσω το σπίτι μου το αμάξι μου και ότι άλλο θες.
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Eμ, είδες? Ξεκινάς λάθος!Βρες μου φυσιολογική εμφανισιακά και πνευματικά παρθένα άνω των 20 και στειλε μου και τα στοιχεία σου να σου μεταβιβάσω το σπίτι μου το αμάξι μου και ότι άλλο θες.
Ακόμη και μια τέτοια να έβρισκες, αν μου μεταβίβαζες εμένα όλα τα υπάρχοντά σου τι θα είχες μετά να της προσφέρεις?
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις το λάθος που εννοώ... Είναι σαν την διαπραγμάτευση! Αν ανοίξεις όλους τους άσους που έχεις στο μανίκι σου, μετά τι θα έχεις για να διαπραγματευτείς?
orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.708
- Πόντοι
- 216
Μα φίλε μου απλά γνωρίζω ότι δεν υπάρχει αυτό. Δεν τίθεται θέμα διαπραγμάτευσης για κάτι που δεν υφίσταται.
Άντε για χάρη συζήτησης να κάνω ότι οι υπάρχουν τέτοιες γυναίκες και είναι η συντριπτική μειοψηφία των ελλεεινίδων.
Γενικούς κανόνες συμπεριφοράς απέναντι στη μέση γκόμενα θα διαμορφώσεις με βάση των 1% ?
Η μέση ελλεεινίδα τρώει πολύ κρέας σχεδόν σαν επαγγελματίας στις μέρες μας.
Απόδειξη ---
1 σχέση με 6 - 7 φορές τη βδομάδα σεξ διάρκειας 30 λεπτών => 210λεπτά καθαρό μέσα έξω, χωρίς τις πίπες τα γλειψίματα κτλ κτλ.
1 επαγγελματίας με 10 ραντεβού τη μέρα σε μπουρδέλο 20Ε 10x10=> 100λεπτά me 3-4 μέρες δουλειάς 400 λεπτά πούτσου το ίδιο διάστημα (σημαντικό ότι το νορμάλ στο μπουρδέλο είναι να βάζεις καπότα).
*Αυτά ισχύουν κατά μέσο όρο καθώς πάλι κάνοντας χρήση στατιστικής γνωρίζουμε ότι οι καριόλες κερατώνουν.
*Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω το παράδειγμα της πιο φτηνής του επαγγέλματος, με πρωτοκλασάτες βίζιτες οι αριθμοί αλλάζουν πολύ κατά της μέσης ελλεεινίδας.
Συνυπολόγισε τώρα τα φασώματα, τα τυχαία one night stands και άλλες συνθήκες και παρακαλώ τον οποιοδήποτε να μου πει σε τι διαφέρει μια γυναίκα στις μέρες μας από τη μέση επαγγελματία ιερόδουλη;
Άντε για χάρη συζήτησης να κάνω ότι οι υπάρχουν τέτοιες γυναίκες και είναι η συντριπτική μειοψηφία των ελλεεινίδων.
Γενικούς κανόνες συμπεριφοράς απέναντι στη μέση γκόμενα θα διαμορφώσεις με βάση των 1% ?
Απόδειξη ---
1 σχέση με 6 - 7 φορές τη βδομάδα σεξ διάρκειας 30 λεπτών => 210λεπτά καθαρό μέσα έξω, χωρίς τις πίπες τα γλειψίματα κτλ κτλ.
1 επαγγελματίας με 10 ραντεβού τη μέρα σε μπουρδέλο 20Ε 10x10=> 100λεπτά me 3-4 μέρες δουλειάς 400 λεπτά πούτσου το ίδιο διάστημα (σημαντικό ότι το νορμάλ στο μπουρδέλο είναι να βάζεις καπότα).
*Αυτά ισχύουν κατά μέσο όρο καθώς πάλι κάνοντας χρήση στατιστικής γνωρίζουμε ότι οι καριόλες κερατώνουν.
*Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω το παράδειγμα της πιο φτηνής του επαγγέλματος, με πρωτοκλασάτες βίζιτες οι αριθμοί αλλάζουν πολύ κατά της μέσης ελλεεινίδας.
Συνυπολόγισε τώρα τα φασώματα, τα τυχαία one night stands και άλλες συνθήκες και παρακαλώ τον οποιοδήποτε να μου πει σε τι διαφέρει μια γυναίκα στις μέρες μας από τη μέση επαγγελματία ιερόδουλη;
iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.158
- Πόντοι
- 7.865
Όλα αυτά είναι θέμα ηλιθιότητας του καθένα.Όταν ξέρεις ότι σε τραβάνε βίντεο και συνεχίζεις ή το ζητάς πολλές φορές απο κάποιον που ενδεχομένως να σε πηδήξει και να φύγει,τότε είσαι μαλακισμένη.Μετά,επειδή εδώ είμαστε Ελλαδισταν των πόρφορων και των simps,θα βγεί το βιντεάκι και θα κλαίς.Όχι,να μην κλαίς.Ήταν εκεί,το ήξερες ότι σε τραβούσαν βίντεο και έκατσες και γαμήθηκες,Εγω λυπάμαι όσες δεν ήξεραν ότι τους τραβάνε,μέσα απο κρυφές κάμερες ίσως και έγιναν ρεζίλι.Μετά είναι και θέμα με ποιόν τραβάς βιντεάκια.Έχω τραβήξει και εγώ κάμποσα,αλλά γιατί εγώ δεν τα δημοσίευσα και δεν πρόκειται κιόλας;Γιατί δεν είναι μαλάκας.Το ίδιο ισχύει γαι πολύ κόσμο,επίσης,που έχει βιντεάκια αντίστοιχα αλλά δεν γουστάρει μαλακίες.Όταν μπλέκεις με τον τελευταίο μπίθουλα κάγκουρα,μην έχεις απαιτήσεις απο εκεί και πέρα.
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Χαχαχαχαχα καλό!!!Μα φίλε μου απλά γνωρίζω ότι δεν υπάρχει αυτό. Δεν τίθεται θέμα διαπραγμάτευσης για κάτι που δεν υφίσταται.
Απόδειξη ---
Πάντως μην τα υπολογίζεις έτσι με χαρτί κα με μολύβι, δεν πάει έτσι!
Nα ξέρεις ότι η μέση ελληνίδα ΔΕΝ τρώει τόσο κρέας όσο νομίζεις, το αντίθετο θα έλεγα. Οι σημερινές ελληνίδες ΔΕΝ πηδιούνται (ή κακοπηδιούνται) και γι' αυτό έχουν τα ψυχονευρωτικά τους! Αυτό το αποδεικνύουν έρευνες και μάλιστα πρόσφατες, δεν σου λέω μαλακίες τώρα! Ούτε έχουν σχέση οι περισσότερες. Τράβα σε ένα μπαρ/κλαμπ και μέτρα πόσες γυναικοπαρέες θα βρεις. Είναι σαν τις αντίστοιχες αντρικές μπακουροπαρέες που μεσουρανούσαν στα 80s και 90s!!! Και τώρα είναι πολύ κακομαθημένες, αλλά κι αυτό τους γυρίζει μπούμερανγκ.
Οπότε, αν μιλάς καθαρά για γαμήσι, τότε η πιο συμφέρουσα λύση είναι η πουτάνα, δεν αντιλέγω! Από εκεί και πέρα, αν θες κάτι άλλο τότε απλά ψάχνεις. Κι όταν βρεις κάτι, δεν σημαίνει ότι θα πέσεις με τα μούτρα. Ο χρόνος δείχνει πάρα πολλά!
Panos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Κάτι που δεν έχει αναφερθεί ....
Είναι και οι περιπτώσεις ...απο κολλητό σε κολλητό σε κολλητό.....
Είναι κάτι φάσεις που μπορεί να σταλεί σε κολλητό με την κλασσική έκφραση "μαλάκα μη το στείλεις πουθενά, ακούς;" "ναι ρε...εννοείται"....
Αλλά όταν για τον πρώτο, που εννοείται κάνει την μαλακία αρχικά, είναι σημαντικό 100% να μην πάει παραπέρα ....για τον δεύτερο ποτέ δεν είναι ....έστω και αν ειναι ο υπερ-κολλητός ....το ανώτερο να είναι 99% σημαντικό να μην διαρρεύσει. Έρχεται η ώρα, έστω και μετα απο καιρό που ο 2ος ....θα το στείλει σε έναν 3ο δικό του κολλητό με την ίδια σχεδόν κουβέντα "μη το στείλεις πουθενά"....αλλά για αυτόν τον 3ο πλέον η σημαντικότητα έχει πέσει ήδη στο 80% 'η και πολύ παρακάτω ....και μέτα τελείωσε το θέμα .....το βίντεο θα καταλλήξει παντού....
Θέλει αυτοσυγκράτηση γιατί οτιδήποτε φύγει απο τον γαμήσαντα .....είναι σχεδόν τελειωμένη υπόθεση. Αν πραγματικά νοιώθετε την ανάγκη να δείξετε κάτι στον κολλητό ....καλύτερα το δείχνετε απο το κινητό σας 'η τον υπολογιστή σας.
Εννοείται πως είναι μαλακία όλο αυτό, αλλα όλοι ξέρουμε ότι συμβαίνει ....και μπορεί να συμβεί μετά απο 2 χρόνια, 5, 10 .....
Είναι και οι περιπτώσεις ...απο κολλητό σε κολλητό σε κολλητό.....
Είναι κάτι φάσεις που μπορεί να σταλεί σε κολλητό με την κλασσική έκφραση "μαλάκα μη το στείλεις πουθενά, ακούς;" "ναι ρε...εννοείται"....
Αλλά όταν για τον πρώτο, που εννοείται κάνει την μαλακία αρχικά, είναι σημαντικό 100% να μην πάει παραπέρα ....για τον δεύτερο ποτέ δεν είναι ....έστω και αν ειναι ο υπερ-κολλητός ....το ανώτερο να είναι 99% σημαντικό να μην διαρρεύσει. Έρχεται η ώρα, έστω και μετα απο καιρό που ο 2ος ....θα το στείλει σε έναν 3ο δικό του κολλητό με την ίδια σχεδόν κουβέντα "μη το στείλεις πουθενά"....αλλά για αυτόν τον 3ο πλέον η σημαντικότητα έχει πέσει ήδη στο 80% 'η και πολύ παρακάτω ....και μέτα τελείωσε το θέμα .....το βίντεο θα καταλλήξει παντού....
Θέλει αυτοσυγκράτηση γιατί οτιδήποτε φύγει απο τον γαμήσαντα .....είναι σχεδόν τελειωμένη υπόθεση. Αν πραγματικά νοιώθετε την ανάγκη να δείξετε κάτι στον κολλητό ....καλύτερα το δείχνετε απο το κινητό σας 'η τον υπολογιστή σας.
Εννοείται πως είναι μαλακία όλο αυτό, αλλα όλοι ξέρουμε ότι συμβαίνει ....και μπορεί να συμβεί μετά απο 2 χρόνια, 5, 10 .....
orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.708
- Πόντοι
- 216
Χαχαχαχαχα καλό!!!Μα φίλε μου απλά γνωρίζω ότι δεν υπάρχει αυτό. Δεν τίθεται θέμα διαπραγμάτευσης για κάτι που δεν υφίσταται.
Απόδειξη ---
Πάντως μην τα υπολογίζεις έτσι με χαρτί κα με μολύβι, δεν πάει έτσι!
Nα ξέρεις ότι η μέση ελληνίδα ΔΕΝ τρώει τόσο κρέας όσο νομίζεις, το αντίθετο θα έλεγα. Οι σημερινές ελληνίδες ΔΕΝ πηδιούνται (ή κακοπηδιούνται) και γι' αυτό έχουν τα ψυχονευρωτικά τους! Αυτό το αποδεικνύουν έρευνες και μάλιστα πρόσφατες, δεν σου λέω μαλακίες τώρα! Ούτε έχουν σχέση οι περισσότερες. Τράβα σε ένα μπαρ/κλαμπ και μέτρα πόσες γυναικοπαρέες θα βρεις. Είναι σαν τις αντίστοιχες αντρικές μπακουροπαρέες που μεσουρανούσαν στα 80s και 90s!!! Και τώρα είναι πολύ κακομαθημένες, αλλά κι αυτό τους γυρίζει μπούμερανγκ.
Οπότε, αν μιλάς καθαρά για γαμήσι, τότε η πιο συμφέρουσα λύση είναι η πουτάνα, δεν αντιλέγω! Από εκεί και πέρα, αν θες κάτι άλλο τότε απλά ψάχνεις. Κι όταν βρεις κάτι, δεν σημαίνει ότι θα πέσεις με τα μούτρα. Ο χρόνος δείχνει πάρα πολλά!
Ρε φίλε θες να με στείλεις στο νοσοκομείο και μου τα λες επίτηδες;
Δεν γαμιέται η ελλεεινίδα; Θα με κάνεις να πάθω εγκεφαλικό τώρα ειλικρινά.
Έχεις πάει ποτέ σου σε φοιτητούπολή;
Έχεις βγει βράδυ; Όλες μα όλες το δίνουν.
Απλά ορίζουν αυτές όλες τις συνθήκες και τις παραμέτρους. Σε παρακαλώ μην κάνεις πάλι αντίλογο, βγες έξω απλά και κάνε μια βόλτα οπουδήποτε και αν ζεις σε όλη την Ελλάδα. Όλες οι τσόντες που υπάρχουν με ελλεεινίδες από που προκύπτουν;
Θες να κάτσεις σπίτι σου και να το υπολογίσεις; Μπες στο youporn και γράψε greek και μετά China, δες τον απόλυτο αριθμό από βίντεο που έχουν ανέβει και σύγκρινε τα με τον πληθυσμό τους. (Για να σε προλάβω μην μου πεις ότι δεν έχουν την ίδια τάση να ανεβάζουν βίντεο γιατί θα καλέσω το 166 τώρα να με πάει στο νοσοκομείο)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 10K