γεια σου ντερτυ εναπομειναντα στρητ φαιτερ
σε χαιρομαι που επειμενεις ολντφασιον!!!
η πολυδιατυπωμενη αποψη μου
ειναι
υπαρχουν τεις παραγοντες που σε επηρεαζουν βασικα
1.το μερος κι ο ανθρωπινος παραγοντας..,ποσο μεγαλη ειναι η πολη,,για εμε 600χιλ ειναι το κατω οριο κ μυριο το επανω οριο
ειναι τι συνθεση εχει ο πληθυσμος,δηλ εχει ανεργια μεγαλη λειπουν οι αντρες οι νεεοι για δουλειες αλλου πχ,ειναι εμφανισημοι ντυνονται μοντερνα ειναι μπεκροι φουλ ?κ φυσικα το βασικο ΠΟΣΕς φοιτητριες εχει?15000 ειναι ενα ασφαλες οριο
2.γλωσσα..ποσο καλα μπορεις να επικοινωνησεις ..μπορεις πχ να κανεις ενα βασικο καμακιστηκο διαλογο?απο που πανε για που ,εισαι η κ λεγεσαι,παμε να πιουμε ,τι κανεις το βραδυ κλπ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΟΛΥΥΥΥ ΒΑΣΙΚΟ..στο μονο που συμφωνουσα με τον εκλιποντα κολοσσο δημητρακη29
3.και ηληκια κι εμφανιση δικη σου..εμφανιση σημαινει κ με τι κυκλοφορεις
αλλο βαρος ειχα εγω στο κισναου το 2005-2008 με ενα μικρο τζιπακι χιουνται κι αλλο ενας ισπανος φιλος ιδιας ηληκιας κι εμφανισης που κινιοταν με ταξι
απο τον δρομο κ μονο ειχα γνωρισει με το καμακι τυπου γαρδελη στις βιντεοταινιες του 85
πανω απο 20-30 γκομενς 6-7 απο τις οποιες μουναρες που πλεον δεν τις πιανω ουτε με κυαλια στην σημερινη μολδαβια
οι μικροτερες πολεις ,γιατι δεν ειναι μικρο πχ το ντνιπρε με 60χιλ φοιτητες κ 1,3 μυρια κοσμο,ουτε το νικολαεφ με 600χιλ κοσμο.ειναι πολυ πιο ευκολο να γνωρισεις κ να γαμησεις φοιτητριες ωραιες,κ χωρισμενες 30αρες
ειναι πιο δυσκολο ,εχει δικιο ο ρομποτ σε αυτο,ομως να γαμησεις γρηγορα μια τοπικη κοινωνιας upper class γκομενα
αλλα
who cares???
οταν υπαρχουν εκαντονταδες μουναρες φοιτητριες
κ χωρισμενες λυσαρες 30-35αρες μιλφαρες
,
εγω παντα ετσι παιζω ,μεχρι 24 κ οβερ 30,ΠΟΤΕ ενδιαμεσα μονο αν κατσει,δεν το κυνηγαω εκει σε αυτο το ταργετ γκρουπ
εκει λοιπον εινε το ΕΥΚΟΛΟ φιλετο,κι οχι στα ψοφιμια αφγγουρια κιεβου κι οδησου που απεθυνονται κατα κυριο λογο σε αγαμητους ευρωπαιους.μερος των οποιων πλεον παω ν αγινω κι εγω..
Η μερικη βασικη γνωση της γλωσσας εχει ονως πολλαπλασιαστικο αποτελεσμα στην επιτυχια σε τετοιες φασεις..με λιγα ρωσσικα απς απο το 1 στο 10 με την μια
οποτε κι εδω εχει καποιο δικιο εν μερη ο ρομποτ ,που λεει δεν παω επαρχια,γιατι δεν μιλανε αγγλικα..
to cut a long story short,εννοειται πως ειμαι υπερ της επαρχιας,τα αποτελεσματα που εχεις ειτε σε ξεκωλα φοιτητριες ,χωρισμενες κλπ δηλ στο 80% των ουκρανιδων,και σε σεμιπρο φασεις ,ειναι επι 10 η επι 20,σε σχεση με το κιεβο ,ΑΛΛΑ ,πρεπει κατι ν αμιλας.κ επισης σε πολεις κατω των 600χιλ,μπορει κ να πας κι ακλαυφτος..
κατα εξισου σοβαρο
αν ηλικιακα κ εμφανισιακα εισαι ανω των 45 κ με κακη εμφανιση,πχ χοντρος,το καραφλος κ μοντερνος δεν θεωρειται μειον στην ουκρανια ,αν εισαι πανω απο το οριο αυτο,μονο ντνιπρε κ ντονιετσκ ειχε παλια ψωμι
αν εισουν ετσι,οπω πχ ο κμαν που τον κοβω 55 πλας,τοτε το Κιεβο κι η Οντεσα ειναι μονοδρομος,αλλα imop χαλας τοσα πολλα που δεν εχει κανενα value πλεον
ελπιζω να σε καλυψα
υγ το αμαξι παντως πρεπει ναναι μεχρι 10ετειας πισω οχι πιο παλια κ κατι μεγαλουτσικο
πχ ενα τουραν σενικ τιγιοτα βερσο κλπ μεχρι 2006-8 ,οχι τα πιο παλαια,μικρα σουβακια κια σπορτατζ τουκσον,5αρες η εστω 3αρες σπορ BMW Κ E kai ανω ΜΕΣΡΕΝΤΕς.η κανα κουπε c ..paizoyn mpalla
τα πιο μεγαλα κανα τουαρεγκ χ3 λεξους RX κλπ αμαξια των 10000 δηλ ,ακομα κ 12ετιας πλεον ναναι,
δινουν ενα ακομα οπλο κ καλυπτουν ηλικιακα γκαπ κ 20-25ετιας!!!βλεπε πχ αλλαν σε τιρασπολ παλιοτερα..
οποτε σιγουρα κατι απο τα ανωτερω αμαξια δινουν κ ποντους κ βοηθουν στο καμακι,αν εχεις την ορεξη να οδηγας ωρς πολλες,καλυτερα ειναι να τα παιρνεις μαζι σου
κατι πιο μικρο ,πχ νισσαν μικρα ,φοκους,πολο,φιατακια κλπ αυτα κ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ,σε τετοιες διαδρομες κ κουραζουν,κ δεν δινουν ποντους
καλο ειναι αν χρεισιμοποιη καποιος μικρα αυτοκινητα,να μην τα κυκλοφορει εκει,εκτος αν ειναι κατι πολυ καινουριο κ τρεντυ,πχ ενα μινι 2010 κ μετα...
αλλα παλι θα το διαλυσει αν το χωσει πανω απο κισιναου η οντεσα...
οποτε δεν αξιζει...