Χρόνια πολλά φίλε.
Βγαίνουμε off topic !! Ας μας συγχωρήσουν οι φίλοι του thread τη συζήτηση στα θέματα που βάζεις.
Η επιτομή οποιασδήποτε αναζήτησης έγκειται στο τρόπο που απο το γενικό και το αόριστο πας στο ειδικό και στο συγκεκριμένο. Αν θέλεις να το ψάξεις περισσότερο ψάξε τον Ντεριντά ( αποδόμηση ) η τον Μπέρτραντ Ράσελ. Χοντρικά συντείνουν ότι τοπολογικά το ιδανικό σχήμα είναι αυτό της κλεψύδρας ( γενικό - ειδικό - γενικό ).
Πάμε σε κάτι ποιο βατό !!
Το ότι για παράδειγμα οι Ρώσοι πίνουν πάρα πολύ και είναι σε μεγάλο βαθμό μεθύστακες είναι μια αλήθεια με βάση τα ποσοστά αλκοολισμού σε αυτή τη χώρα ( Γενικό ). Αυτό όμως τι σημαίνει ?? Οτι δεν αξίζει να συναναστρέφεσαι Ρώσους ?? Οχι βέβαια !! Προσωπικά έχω πολλούς φίλους που είναι εξαιρετικοί άνθρωποι.
Το ότι οι Σλαβες είναι γενικά σε μεγάλα ποσοστά όμορφες και επιπλέον αποδεικνύονται καλές σύζυγοι και Μάνες είναι πάλι μια γενικότητα που έχει ένα μεγάλο βαθμό αληθείας. Σου εγγυάται όμως αυτή η γενικότητα το ότι αν επιλέξεις εσύ μια Σλάβα για σύντριφο θα σε δικαιώσει ??? Προσωπικά πιστεύω κατηγορηματικά πως οχι.
Πρέπει να μπορείς να φεύγεις απο το γενικό και αόριστο και να εστιάζεις στο συγκεκριμένο και στο χειροπιαστό. Κάθε άνθρωπος έχει το χαρακτήρα του τα στοιχεία του οποίου πρέπει να μπορείς να αποκρυπτογραφείς. Επιπλέον ο χαρακτήρας είναι κάτι καθαρά ατομικό. Η συμπεριφορά όμως δεν είναι !! Η συμπεριφορά κάποιας απέναντί σου εξαρτάται εκτός απο το χαρακτήρα της και απο τη δική σου συμπεριφορά. Και αυτό πρέπει να το θυμόμαστε όλοι.
Καταλήγοντας κάπου εν συντομία. Η συμβίωση και η αλληλεπίδραση μεταξύ ανθρώπων είναι ένα ιδιαίτερα πολύπλοκο πολυπαραμετρικό σύστημα. Η εθνικότητα κάποιας γυναίκας ίσως να αποτελεί σε γενικές γραμμές κάποιο είδος καλής βάσης αλλά δεν παύει να είναι μια γενικότητα. Αρα εστίασε στον συγκεκριμένο άνθρωπο που έχεις απέναντί σου, στον τρόπο που μεταξυ σας κουμπώνετε ( και δεν εννοώ μόνο σεξουαλικά ) και άφησε την εθνικότητα σαν ένα μάλλον δευτερεύον στοιχείο.
Για να σου δώσω και κάποιο προσωπικό στοιχείο εμπειρίας. Ενας πολύ καλός τρόπος για να καταλάβεις αν μια γυναίκα ''κουμπώνει'' μαζί σου είναι να της δώσεις ( εστω και προσποιούμενος ) βάσιμο λόγο και αφορμή ώστε να σε αμφισβητήσει η να σε επικρίνει. Το πως θα το χειριστεί προσωπικά πιστεύω πως παίζει τεραστιο ρόλο σε αυτό το πολύπλοκο παιχνίδι που λέγεται συντροφικότητα.
Οσον αφορά τώρα το σχόλιο σου για τις μαύρες.
Αντιθέτως με αυτό που έγραψε ο φίλος Kman2 παραπάνω δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμιση στις Μαύρες.
Είμαι μεγάλος σε ηλικία και επι πολλά χρόνια ( πάνω απο 25 ) λόγω του επαγγέλματός μου γύριζα στο κόσμο. Πρόλαβα στα νειάτα μου τη Ρουμανία του Τσαουσέκου όταν έκανα στην Μποιάνα σκί το πρωί και ξεσκί το βράδυ. Με αφορμή κάποιους φίλους που με ρώτησαν κάθησα και μέτρησα και βρήκα ότι έχω ταξιδέψει για επαγγελματικούς κυρίως και τουριστικούς δευτερευόντως λόγους σε 73 χώρες. Και σε όλες αυτές τις χώρες ήμουν αρκετά δραστήριος στο ''άθλημα'' που το site υπαινίσεται.
Με λίγα λόγια γνώρισα λίγο πολύ όλες τις γυναικείες φυλές του κόσμου. Και έχοντας τες γνωρίσει έχω καταλάβει τρία πράγματα.
Πρώτον, Κάθε γυναικεία φυλή είναι σαν διαφορετικό φρούτο. Εχει άλλο χρώμα άλλη γευση αλλο άρωμα !!
Δεύτερον, Προσωπικά μου αρέσει πολύ η φρουτοσαλάτα !!
Τρίτον, Ο μόνος τρόπος να νικήσω αυτό το θηρίο που λέγεται κορεσμός και κατατρώει κορεσμένους βαρεμένους γέρους όπως η αφεντιά μου είναι να αλλάζω περιοδικά ''φρούτα΄΄.
Αυτός είναι και ο λόγος που, ακόμη και σήμερα που έχω γυρίσει μόνιμα στην Ελλάδα, στις διακοπές μου βολοδέρνω στις εσχατιές του κόσμου όπως η Μαδαγσκάρη η η Καμπότζη για παράδειγμα.
Ελπίζω να σου απάντησα
Για άλλη μια φορά συγνώμη για tο off topic.