DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Οι μαγκες δεν εχουνε λεφτα ομως μα εχουνε καρδια ....
Οι μαγκες δεν εχουνε λεφτα ομως μα εχουνε καρδια ....
και 3 κιολας ... μη με συνχιζης .. πουλοβερ αποκλειετε να επλεκαν ... αλλα πραγματα κανουν τα πουλακια ...3 πουλάκια κάθονταν κ'έπλεκαν πουλόβερ...
για πες μου τις περιοχες να πηγαινω και εγω.... μη μου πεις Κολωνακη παλι και κανω εμετο ... Κηφισια ναι... Γλυφαδα ναι... και ωραια παιδια ....οι μάγκες πάνε παντού....
και 3 κιολας ... μη με συνχιζης .. πουλοβερ αποκλειετε να επλεκαν ... αλλα πραγματα κανουν τα πουλακια ...
Ρωτα τον Χοτ να σου πει .. φοβαμε πως αμα μεινουμε τα δυο μας θα κανης χειροτερα ...θες να σε πάρω να γίνουν 5 ή να μείνουμε τα 2 μας?
Ρωτα τον Χοτ να σου πει .. φοβαμε πως αμα μεινουμε τα δυο μας θα κανης χειροτερα ...
Οσο πιο πολλα τοσο πιο ακινδυνος εισαι ....
Λυκακη βρεχει... ηρθα σημερα και εφερα και βροχη
λοιπον καταλαβα οτι δεν σου αρεσε η απαντηση μου....από πότε με φοβάσαι?
φαντάσου πόσο καντεμόσκυλο είσαι...
θες να σε πάρω να γίνουν 5 ή να μείνουμε τα 2 μας?
αυτο απαντησα ..
αμα ειναι να βγαλω τα ματια μου μαζη σου καθε φορα να τραβαω ολη αυτη τη διαδικασια ... αγαμητη με βλεπω συνεχεια ...
Τόχεις χούϊ βρε τρελή να μπαίνεις στα σάϊτ των άλλων κοριτσιών και να γράφεις διάφορα?και αυτοι εκει πανε.... καβλα...
Βικακη συγνωμη ... παρεκτρεπην ...
Τόχεις χούϊ βρε τρελή να μπαίνεις στα σάϊτ των άλλων κοριτσιών και να γράφεις διάφορα?
Προσβάλεις ετσι τη βίκυ, αν και αυτή δεν ακολουθεί το παράδειγμά σου να δόσει βίντεο.
Κρίμα, αυτή χάνει δόξα και πελάτες.
Οκ είσαι 2-0
Τελικά Δανάη είσαι απο τα Πατχύσια δεν είσαι Κυψωλιώτισσα?
προσεξε ομως το Χ στο Προπο ειναι ισοπαλια ...μπα δεν παίζει αυτό..το Χ έχει μπει από καιρό...
ααα εγω τουλαχιστον λεω και ενα συγνωμη απο της φιλεναδες μου ... Κυρια οπως παντα ...Τόχεις χούϊ βρε τρελή να μπαίνεις στα σάϊτ των άλλων κοριτσιών και να γράφεις διάφορα?
Προσβάλεις ετσι τη βίκυ, αν και αυτή δεν ακολουθεί το παράδειγμά σου να δόσει βίντεο.
Κρίμα, αυτή χάνει δόξα και πελάτες.
Οκ είσαι 2-0
Τελικά Δανάη είσαι απο τα Πατχύσια δεν είσαι Κυψωλιώτισσα?
Ότι πείς γλύκα!Ρωτα τον Χοτ να σου πει .. φοβαμε πως αμα μεινουμε τα δυο μας θα κανης χειροτερα ...
Οσο πιο πολλα τοσο πιο ακινδυνος εισαι ....
Λυκακη βρεχει... ηρθα σημερα και εφερα και βροχη
Τώρα το είδα αυτό !!από πότε με φοβάσαι?
φαντάσου πόσο καντεμόσκυλο είσαι...
προσεξε ομως το Χ στο Προπο ειναι ισοπαλια ...
Πιπέρι κερατά που μιλάς έτσι στη θεά Δανάη!!
Μπρός πάμε στης δανάης , αφού η βίκυ απουσιαζει δεν μας τιμά με τη γραφή της εδώ.
άντε πνίξου ρε!να πας μόνος σου..την ευκαιρία να με γνωρίσει την έχασε...
αστον μην τον πιεζης... σε ξενο εδαφος γραφη καλυτερα ...Ότι πείς γλύκα!Τώρα το είδα αυτό !!
Πιπέρι κερατά που μιλάς έτσι στη θεά Δανάη!!
Μπρός πάμε στης δανάης , αφού η βίκυ απουσιαζει δεν μας τιμά με τη γραφή της εδώ.