Νέα

Βίκυ Τράνς η Θεά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
  ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ .???ΥΠΕΝΙΖΕΣΑΙ ΚΑΤΙ?

;) Θα υπενιζεται οτι καλό είναι να δείχνετε και λίγο τσουτσούνα - αν βέβαια υπάρχει- στις εικόνες για να καταλαβαίνουμε τι είναι!   :dancing:

Biky_Trans

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
1.154
Ειλικρινά δεν κατάλαβα και εγώ το σχόλιο...  :think:

:grin: :grin: :grin:

ουτε κι εγω.?????????????????????????????????????????????????????????????????.και δεν μας εξηγει κιολας.Παντος τωρα ειμαι χαρουμενη και ξερεις γιατι......... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Biky_Trans

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
1.154
;) Θα υπενιζεται οτι καλό είναι να δείχνετε και λίγο τσουτσούνα - αν βέβαια υπάρχει- στις εικόνες για να καταλαβαίνουμε τι είναι!   :dancing:

εχεις λυσσαξη με την τσουτσουνα.Ειπαμε δεν δινουμε δουλεια για το σπιτι.Δουλεια ντελιβερι ΤΕΛΟΣ.ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.Μωρο μου.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
  εχεις λυσσαξη με την τσουτσουνα.Ειπαμε δεν δινουμε δουλεια για το σπιτι.Δουλεια ντελιβερι ΤΕΛΟΣ.ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.Μωρο μου.
Κανόνας του marketing!
Τα καλά προϊόντα πάντοτε διαφημίζονται στην αγορά. Τα μαϊμουδιάρικα μόνο λόγια και μισές εικόνες.  :grin:
Δες πχ τα αμάξια , μέχρι 360 view υπάρχει στα site των εταιρειών ώστε ο ενδιαφερόμενος να δεί τα πάντα. Ασφαλώς με τις φωτογραφίες ο πελάτης δεν οδηγεί το αμάξι , απλά αισθάνεται οπτικά ,φτιάχνεται και τρέχει την άλλη μέρα στο μαγαζί για τα περαιτέρω. Άσε που υπάρχει και δωρεάν test drive! Αυτό που το πάς?  :cheesy:
Γι αυτό σου το λέω λέω δώσε πράμα μην το μισοδείχνεις κομμένο και άσε τα περυσινά ξινά σταφύλια. Μπέκα δυνατά στο παιχνίδι της αγοράς ξεπούλησε το προϊόν στις δύσκολες ημέρες που έχουμε...  ;)

enetline

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
  ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ .???ΥΠΕΝΙΖΕΣΑΙ ΚΑΤΙ?

Βικάκι, γιατί αυτό???????
Με το Μαριννάκι είμαστε "γνωστοί" και δεν μου θύμισζε το σωματίακι της η φώτο αυτή! πρός τι η ερώτηση??????? τόσο δύσκολο ήταν να το καταλάβεις?

Σε νόμιαζα για εξυπλότερη!!!!!!!!!! μου τη χάλασες τώρα! :( :( :( :( :( :(

johnnys6711

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
15
Πόντοι
1
Καλημέρα Βίκυ και σε εσένα!! Πως είσαι κούκλα?!
Είσαι αθήνα βίκυ ?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Καληνύχτα Βίκυ !! Πως είσαι ?!
Θα έλθεις στα Καλύβια βίκυ ?
Τα αγγούρια σε περιμένουν....  :cheesy:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Εσύ, εγώ και... "αυτός"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...τα καλύβια και τα αγγούρια  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

enetline

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
τετοια εισαι κι εσυ?

:huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
Φιλε, λιγα τα λογια σου για το Μαριαννάκι!!!!!!!! ετσι; μη πλακωθουμε ............................ το Μαριαννακι ειναι ΤΟ Νο 1  και μετα απο αυτήν έσπασε το καλούπι ο Θεός! εαν δεν την έχεις γνωρίσει, δεν ξερεις τι θα πει ΓΥΝΑΙΚΑ, με ολη τη σημασια της λεξης! οποτε μη μηλας! ΟΚ?

mohaa_master

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
1
:huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
Φιλε, λιγα τα λογια σου για το Μαριαννάκι!!!!!!!! ετσι; μη πλακωθουμε ............................ το Μαριαννακι ειναι ΤΟ Νο 1  και μετα απο αυτήν έσπασε το καλούπι ο Θεός! εαν δεν την έχεις γνωρίσει, δεν ξερεις τι θα πει ΓΥΝΑΙΚΑ, με ολη τη σημασια της λεξης! οποτε μη μηλας! ΟΚ?
Μια απλη ερωτηση εκανα :huh:
Γιατι ολη αυτη η μανια? Ειναι κακο να ειναι καποιος τρανς?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom