Νέα

Βίκυ Τράνς η Θεά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

inno60

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
ξυπνησα για μια δουλεια που ειχα και τωρα δεν μου ξανακολαει ο υπνος

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
θαυμαστες ειμαστε,αλλα εως τωρα θεωρητικα,πρακτικα δεν ξερω τι γινεται,γιατι αλλες οι φωτο και αλλο η πραξη κι εμεις ειμαστε εδω,καποιοι τουλαχιστον για πολλες πραξεις baby!!!!

Biky_Trans

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
1.154
θαυμαστες ειμαστε,αλλα εως τωρα θεωρητικα,πρακτικα δεν ξερω τι γινεται,γιατι αλλες οι φωτο και αλλο η πραξη κι εμεις ειμαστε εδω,καποιοι τουλαχιστον για πολλες πραξεις baby!!!!

Ειμαι προθυμη σε καθε πρακτικη.και να εισαι σιγουρος πως θα γινεις απ τους φανατικους θαυμαστες μου. ;) ;) ;) ;)

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
5
Like
218
Πόντοι
1
καλησπερα πανεμορφη βικυ, και χρονια πολλα. πως μπορει να βρεθει καποιος μαζι σου?

djpapas

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
Παιδια  η Βικυ ειναι σουπερ και δεν χρειαζετε να τεσταρετε τιποτα.....εγγυηση οτι θα γινετε μονιμοι μαζι της.

Biky_Trans

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
1.154
Παιδια  η Βικυ ειναι σουπερ και δεν χρειαζετε να τεσταρετε τιποτα.....εγγυηση οτι θα γινετε μονιμοι μαζι της.

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*για σενα

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
     Στειλε προσωπικο μνμ να σου δωσω τηλεφωνο καρδια μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ
Να σου ζητησω τηλ μαλλον ακυρο ειναι μιας και ειμαι αρκετα μακρια,εαν δης στο προφιλ μου θα καταλαβης
Καλησπερα Βικυ και καλες γιορτες να εχεις

Biky_Trans

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
1.154
Να σου ζητησω τηλ μαλλον ακυρο ειναι μιας και ειμαι αρκετα μακρια,εαν δης στο προφιλ μου θα καταλαβης
Καλησπερα Βικυ και καλες γιορτες να εχεις

Καλες Γιορτες και σε σενα καρδια μου σου ευχομε τα καλυτερα  :smitten: :smitten: :smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom