giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ξερω τη γατουλες να προτιμω ;) ;) ;) ;)Περσικος στη φωτο στη προτιμηση εσυ ξερεις? :-* :-* :-* :-*
Ξερω τη γατουλες να προτιμω ;) ;) ;) ;)Περσικος στη φωτο στη προτιμηση εσυ ξερεις? :-* :-* :-* :-*
Καλησπέρα όμορφη Κολοκοτρώναινα!!! Ελπιζω να είσαι καλά!!
ρε φιλε εκτος το οτι υπαρχουν θεματα σχετικα με την πολη μας δεν παιζει να σου πει καποιος με το πρωτο σου ποστ εδω μεσα.χαλαρωσκ ολα θα ερθουν στην ωρα τουςΣορρυ για το οφτοπικ. μηπως θα μπορουσε κανεις να με βοηθησει για κατι καλο απο Θεσ/νικη? Ας μου στειλει καποιο π.μ οποιος ξερει και δε βαριεται. Ευχαριστω
Τωρα ειναι μμ οταν γινη πμ θα το εχειςΑς μου στειλει καποιο π.μ οποιος ξερει και δε βαριεται. Ευχαριστω
Τωρα ειναι μμ οταν γινη πμ θα το εχεις
Καλα καρκινακι. Πως τα περασες?? :-* :-*
ήσυχα, εσύ?
εδο κριβοσαστε καθικια ολι σασ........
εδο κριβοσαστε καθικια ολι σασ........
Κρυβομαστε ναιεδο κριβοσαστε καθικια ολι σασ........
καλά έκανες! πολύ ωραία και η φώτο σου ;)Εγω ξεσαλωμα μεχρι πρωιας
εγο ιμε μια βαζελι τρελι καψουρισ με ταΠρόσεχε τα λόγια σου βρωμοτουρκαλά!! Μου πήρες αέρα βλέπω από χθες επειδή σας υποστηρίζει ο "δημοκράτης" Ομπάμα!!!
κ μονο που απαντασ κοκινιζουνε ολα γιρο μουΕ που αλλου λατρεμενε γειτονα???????????????? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
giorgos58 πρεπι να ερθισ να σε ξεναγισο στουσ μπαξεδεςΚρυβομαστε ναι
Μαριαννα αλαγες βλεπω συνεχως στο αβαταρ,και εσβησες τα υπολοιπα
Α δεν τομαθες κανω αλαγες γιατι εγινα καλο παιδι. Επειτα ψαχνω και τους καταλληλους υποτιτλους για να μην θιγω κανεναν
μιν ισε χαζοΑ δεν τομαθες κανω αλαγες γιατι εγινα καλο παιδι. Επειτα ψαχνω και τους καταλληλους υποτιτλους για να μην θιγω κανεναν