argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.166
- Πόντοι
- 9.297
Η ψήφος από το αντίπαλο στρατόπεδο μετράει για διπλή ...Ευ γέ!Αν κ προτιμω μελαχρινες,η Καβουρα ειναι πολυ εντυπωσιακη γκομενα.
Η ψήφος από το αντίπαλο στρατόπεδο μετράει για διπλή ...Ευ γέ!Αν κ προτιμω μελαχρινες,η Καβουρα ειναι πολυ εντυπωσιακη γκομενα.
Φυσικό κατά πάσα πιθανότητα....Πολύ όμορφο ξανθομουνο η κοπέλα!
Ψωνισε και αυτη από σβέρκο.Βίκυ Κάβουρα - Γιώργος Τζαβέλλας: Σε «αθόρυβη» σχέση εδώ και 3 μήνες
Ολοένα και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Βίκυ Κάβουρα και τον Γιώργο Τζαβέλλα να είναι το νέο ζευγάρι της showbiz, χωρίς ωστόσο, να έχει τοποθετηθείwww.tlife.gr
Οικονομική καταστροφή για Βίκυ Κάβουρα: «Μου έφαγε τα λεφτά και μετά κρεμάστηκε, η αστυνομία μου πήρε το αμάξι»
Θύμα του λογιστή που βρέθηκε απαγχονισμένος στο Μοσχάτο πριν από λίγες εβδομάδες, φαίνεται πως στάθηκε και η Βίκυ Κάβουρα. Η ηθοποιός μίλησε στο Happy Daywww.enimerotiko.gr
Λετε να βγει στην βίζιτα για να βγάλει τα σπασμένα;;
Μπορώ να βοηθήσω το κορίτσι εάν έχει πρόβλημαΟικονομική καταστροφή για Βίκυ Κάβουρα: «Μου έφαγε τα λεφτά και μετά κρεμάστηκε, η αστυνομία μου πήρε το αμάξι»
Θύμα του λογιστή που βρέθηκε απαγχονισμένος στο Μοσχάτο πριν από λίγες εβδομάδες, φαίνεται πως στάθηκε και η Βίκυ Κάβουρα. Η ηθοποιός μίλησε στο Happy Daywww.enimerotiko.gr
Λετε να βγει στην βίζιτα για να βγάλει τα σπασμένα;;
έτσι λένε...Σοβαρά;
Ο αμπαλος μπάρμπας;