captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.779
- Πόντοι
- 3.506
Rockin'n'Rollin'Σε ενέπνευσαν σφόδρα....!
Rockin'n'Rollin'Σε ενέπνευσαν σφόδρα....!
...και gang bangin'!!!Rockin'n'Rollin'
Η ψήφος του @athinaios44 ήταν η πιο κρίσιμη που θα δώσει την νίκη.Βίκυ μου καψούρα μου κυκλοφορείς στα ούρα μου...Ζμπρωξτε την για πρωτιά!
Αλλη κλάση η Ράνια...Επίπεδο νεράιδας...Η ρανια εχει και φοβερο σωμα,αν και ημουν καθιστος αυτη ηταν με αθλητικα πρεπει να ναι περιπου 1,70-1,75.
Αντιθετα η Γιαμαλη ειναι θεοκοντη πιστευω οριακα στο 1,60 δεν συγκρινονται μεταξυ τους πιστευω αλλη κατηγορια.
Τις βολές του Καμπούρη που έδωσαν το χρυσό μετάλλιο ποιόν να βάλουμε να τις ρίξει?Η ψήφος του @athinaios44 ήταν η πιο κρίσιμη που θα δώσει την νίκη.
Όπως οι βολές του Ανδρίτσου το 87 που μας πήγαν στην παράταση.
εχει πολυ τυπο αυτη η γυναικα ...Δώστε ψήφο στη Ράνια...Η καλύτερη παρουσία στο δελτίο....
Τέτοια μάχη ψήφο με ψήφο μόνο Βουλευτικές 2000 είχαμε...H αλλαγή ψήφου μου, έφερε ισοπαλία μεταξύ Ράνιας Τζίμα και Αναστασίας Γιάμαλη. Τις ονειρεύομαι να παίρνουν συνέντευξη από την Έφη και μετά να καταλήγουν όλες μαζί σε μπαρότσαρκα.
Ποια είναι η Έφη;H αλλαγή ψήφου μου, έφερε ισοπαλία μεταξύ Ράνιας Τζίμα και Αναστασίας Γιάμαλη. Τις ονειρεύομαι να παίρνουν συνέντευξη από την Έφη και μετά να καταλήγουν όλες μαζί σε μπαρότσαρκα.
Λογικά η Εφη Αχτσιόγλου...Ποια είναι η Έφη;
Δημοσιογράφος είναι;Λογικά η Εφη Αχτσιόγλου...
Οχι.Αλλά λόγω κοινού κόμματος -Συριζα,θα είναι κολλητή με τις άλλες δύο κυρίες...Δημοσιογράφος είναι;
Πρόσωπο νεράιδας από τα λίγα...Ράνια Τζήμα εχει κατι εκφυλο η φατσα της
Την επιβραβεύουν που ανέχεται τον γίγαντα Γιάννη Πρετεντέρη....Μετα τα τελευταια γεγονοτα, η τζημα κλεβει ψηφους της γιαμαλη απο αντικυβερνητικους χρηστες του μπου.
ενισταμαι