gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
κινκυ Αυτιας.......50 € Αυτιάς χωρίς γυαλιά,60 € Αυτιάς με γυαλιά!!!![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
κινκυ Αυτιας.......50 € Αυτιάς χωρίς γυαλιά,60 € Αυτιάς με γυαλιά!!!![]()
Εχει πει και το εξής απίθανο
«Μια γυναίκα, για να είναι σε φόρμα, πρέπει να κάνει sex δυο φορές την εβδομάδα».
Αλλά μόνο δύο, λίγες μου φαίνονται
Εδώ λέει πως αρνήθηκε να κάνει γυμνή φωτογράφιση
Και σε κάποια συνέντευξή της είχα κράξει την Τρέμη νομίζω. Δεν θυμάμαι τι ακριβώς είχε πει (και βαριέμαι να το ψάξω στο google τώρα).
Το αν είναι δικαίως ή όχι ψώνιο δεν το σχολιάζω. Αλλά όταν κάνεις τέτοιες δηλώσεις, είναι λογικό να "προκαλείς". Ακου δεν κυκλοφορεί στην Θεσσαλονίκη επειδή την πειράζουν τα σχόλια τον ανδρών![]()
Πές μας παίχτη μου και πως ξεκίνησε σε ραδιόφωνο και τηλεόραση στη Θεσσαλονίκη(αφού ξέρεις τόσο καλά το βιογραφικό της)και σε μας τους άσχετους.Το κεφάλι της σε ποιο μικρόφωνο μιλούσε?Εν τω μεταξύ για όσους δε γνωρίζουν η Βικάρα μπήκε απ' τους πρώτους στη Νομική Α.Π.Θ. με υποτροφία (πρώτη δεκάδα), αποφοίτησε επίσης απ' τους πρώτους (ξανά με υποτροφία), έκανε μεταπτυχιακά, παίζει beach volley σε υψηλό επίπεδο, είναι πολύ καλή σ' αυτό που κάνει στην TV άσχετα απ' το αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί με το ύφος των εκπομπών της (που εδώ που τα λέμε δεν έχουν & καμία σχέση με το ρεζίλι των εκπομπών του Μικρούτσικου, συγκίνηση προβάλλουν & όχι πόνο) & τέλος είναι & γυναικάρα. Αν τώρα κάποιος θεωρεί ότι αυτό το άτομο δεν είναι χαρισματικό να πάει να γαμηθεί. Και εγώ που τα λέω αυτά ούτε συγγένεια έχω με τη Βικάρα, ούτε στην εκπομπή της δουλεύω ούτε την ξέρω καν, απλά θεωρώ ότι είναι γαμώ τα άτομα...
+1000Ακριβως, και το γαμημενο το ΕΣΡ δεν κανει τπτ γι αυτο, δε σταματαει την κωλο εκμπομπη οπως ειχε κανει και παλαιοτερα με το "επιτελους μαζι" την οποια παρουσιαζε ο αρχοντας των αρχιδιων και απανταχου μουλων ανδρεας μικρουστικος
Πές μας παίχτη μου και πως ξεκίνησε σε ραδιόφωνο και τηλεόραση στη Θεσσαλονίκη(αφού ξέρεις τόσο καλά το βιογραφικό της)και σε μας τους άσχετους.Το κεφάλι της σε ποιο μικρόφωνο μιλούσε?
19 χρονων υπευθυνος προγραμματος με την αξια του?Ο κανακης??ΣΤΗΝ TV 100???ΚΟψε κατι...Εγώ μιλάω με στοιχεία. Γι' αυτά που λες δεν ξέρω. Αν εσύ ξέρεις σε ποιο "μικρόφωνο" κολλούσε το κεφάλι της πες μας κι εμάς. Αλλά με στοιχεία... Εγώ δε μιλάω για πράγματα που δεν ξέρω. Ο Κανάκης ας πούμε σε ηλικία 19 χρονών ήταν υπεύθυνος προγράμματος στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης. Μήπως τον έπαιρνε κι αυτός από κάποιον παραγωγό; Αποκλείεται δηλαδή κάποιος να κάνει πράγματα με την αξία του;