You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βίκυ Χατζηβασιλείου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 935
- Εμφανίσεις 362K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Μια μέρα όπως χάζευα τα περιοδικά στα περίπτερα, την είχε ένα φάτσα κάρτα (νομίζω ότι ήταν για fitness ). Σκάλωσα για λίγο είναι η αλήθεια, γιατί είχε κορμάρα.
Είναι έτσι όντως? Δεν την έχω δει ποτέ στην τηλεόραση - κατά 99% βλέπω ΕΡΤ. :S
και επλίζω ΕΤ3 γαμώ τα κανάλιαΜια μέρα όπως χάζευα τα περιοδικά στα περίπτερα, την είχε ένα φάτσα κάρτα (νομίζω ότι ήταν για fitness ). Σκάλωσα για λίγο είναι η αλήθεια, γιατί είχε κορμάρα.
Επισκέπτης
νταξει παραδεχομαι οτι την εσκιζα αλλα θα προτιμουσα να της σβηνω τσιγαρα στη μαπα
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
πρεπει να ειναι για πολλα εκφυλα γαμησια και στανταρ δινει κουλουρι......νταξει παραδεχομαι οτι την εσκιζα αλλα θα προτιμουσα να της σβηνω τσιγαρα στη μαπα
φανταστείτε πουτάνα την βίκυ κια τσάτσο τον αυτιά ωραίο δίδυμο θα κάνουνπρεπει να ειναι για πολλα εκφυλα γαμησια και στανταρ δινει κουλουρι......
Στάνταρ - παλιότερα ο Δερμετζόγλου προλόγιζε πολύ καλύτερες ταινίες απ' ότι σήμερα. Έχει τραβήξει τη δικιά της πορεία η ΕΤ3 με εκπομπές για την περιφέρεια κλπ - χρήσιμα πράγματα. Μαλακία-ξεμαλακία ελάχιστα πράγματα βλέπω απ' τα ιδιωτικά - Πρετεντέρη Δευτέρα βράδυ κυρίως που γίνεται τζέρτζελο...και επλίζω ΕΤ3 γαμώ τα κανάλια
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
και να λεει ο αυτιας...τσιμπουκακι πισοκολλητο ελευθερα πιασιματα 40 ευρω....φανταστείτε πουτάνα την βίκυ κια τσάτσο τον αυτιά ωραίο δίδυμο θα κάνουν
καλή η εκπομπή του Σαββίδη με το μουστακι και του ΑσλανίδηΣτάνταρ - παλιότερα ο Δερμετζόγλου προλόγιζε πολύ καλύτερες ταινίες απ' ότι σήμερα. Έχει τραβήξει τη δικιά της πορεία η ΕΤ3 με εκπομπές για την περιφέρεια κλπ - χρήσιμα πράγματα. Μαλακία-ξεμαλακία ελάχιστα πράγματα βλέπω απ' τα ιδιωτικά - Πρετεντέρη Δευτέρα βράδυ κυρίως που γίνεται τζέρτζελο...
σου αρεσει τυπε μου?
Ναι λέμε!
Έχετε καμιά photo,που είναι στην παραλία;
και να λεει ο αυτιας...τσιμπουκακι πισοκολλητο ελευθερα πιασιματα 40 ευρω....
Τσατσά η Βίκυ και πουτάνα ο Αυτιάς...πως θα σου φαινόταν;
καλή η εκπομπή του Σαββίδη με το μουστακι και του Ασλανίδη
Ανιχνεύσεις - δεν τη χάνω ποτέ. Σε σχέση με την υπόλοιπη τηλεόραση είναι όαση. Νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε άλλη χώρα - όλες οι εκπομπές λόγου πχ στη Γαλλία έτσι είναι. ;)
Επισκέπτης
παιζειπρεπει να ειναι για πολλα εκφυλα γαμησια και στανταρ δινει κουλουρι......
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
δεν μπορω να σκεφτω προγραμματα για τον αυτια.....Ναι λέμε!
Έχετε καμιά photo,που είναι στην παραλία;
μία εκπομπή που οι ομλητές ολοκληρώνουν το λόγο τους ούτε μιλάει ό ένας πάνω στο άλλο και ο μαμαλάκης με τις ιστορικές του εκπομπές είνια ωραίος
Ανιχνεύσεις - δεν τη χάνω ποτέ. Σε σχέση με την υπόλοιπη τηλεόραση είναι όαση. Νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε άλλη χώρα - όλες οι εκπομπές λόγου πχ στη Γαλλία έτσι είναι. ;)
δεν μπορω να σκεφτω προγραμματα για τον αυτια.....
50 € Αυτιάς χωρίς γυαλιά,60 € Αυτιάς με γυαλιά!!!
μώρε αυτός είνια ικάνος να κάνει όλα τα προγράμματα, αν του υπόσχονταν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης αυτός πηδιόταν και με κατσίκα50 € Αυτιάς χωρίς γυαλιά,60 € Αυτιάς με γυαλιά!!!
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62