Νέα

Βικτώρια - Baby Gold

• Μέλος που άνοιξε το νήμα smiler
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

smiler

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Ανοίγω ένα καινούργιο θέμα σχετικά με το αστέρι του BABY - GOLD στη πάντειο που ακούει στο όνομα Βικτώρια και έχει ένα ζευγάρι απίστευτους βύζους. Αυτή η κοπέλλα είναι όλα "τα λεφτά" και κρατάει την πελατεία του συγκεκριμένου μαγαζιού ! Σερβίρει και φραπέ κατηγορίας σελέκτ Φωκίωνος Νέγρη. Όποιος συναγωνιστής χαρεί τα κάλλη της Βικτώριας, ας καταθέσει τις εμπειρίες του! 

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
φραπα με τα ποδια κανει?

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Στη Βικτώρια ήμουν τακτικος πελατης πριν καμμια 6ετια που ηταν στο πρώτο baby-o.Με τα πολλα μου ειχε δωσει το κινητο της αλλα οταν την πηρα τηλ μου τα μασαγε,μου ελεγε οτι ταχα κανει κρυοθ σημερα για να βγουμε και τετοια,και βεβαια ξενερωσα.Τον τελευταιο καιρο ειχε παχυνει καπως.Τωρα δεν ξερω σε τι φαση ειναι.Εχω να τη δω κανα 3αρι χρονια

OP
OP
smiler

smiler

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Η Βικτώρια όντως πάχυνε αλλά τον τελευταίο καιρό έχει κάπως επανέλθει. Πάντως μαζί με το υπόλοιπο σώμα πάχυναν και τα βυζιά !! Ανέβηκαν κατηγορία τουλάχιστον ένα ή δύο νούμερα. Μου έχει πεί ότι έχει μία κόρη 7 χρονών και ότι είναι από την Ουκρανία.

bojos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Μπορείτε να με πληροφορήσετε πότε έχει ρεπό η Βικτώρια, μην τύχει να πάω από εκεί και δεν την πετύχω ?
Άλλα βυζιά, έστω και σιλικονάτα του μεγέθους της κυκλοφορούν στο Gold ? Αλλού ?

OP
OP
smiler

smiler

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Όχι, φίλε δυστυχώς προς το παρόν δεν έχω τύχει να βρώ κάτι παρόμοιο. Ανά καιρούς εμφανίζονται κάποιες με πλούσια προσόντα αλλά συνήθως εξαφανίζονται γρήγορα. Μόνο η Βικτώρια παραμένει σταθερή αξία! Συνήθως δουλεύει Πε-Πα-Σαβ.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Βικτόρια ζει και βασιλεύει και τον κόσμο φραπεδιάζει στο Gold. Μελαχρινή κυρία ανάλογου εκτοπίσματος και μπαλκονιών εθεάθη αλλά δεν εδοκιμάσθη στο Lolita.

Επισκέπτης
Μπορείτε να με πληροφορήσετε πότε έχει ρεπό η Βικτώρια, μην τύχει να πάω από εκεί και δεν την πετύχω ?
Άλλα βυζιά, έστω και σιλικονάτα του μεγέθους της κυκλοφορούν στο Gold ? Αλλού ?

καθε κεντρο αναξιοπαθουντων βυζολατρων παρεχει και την εκαστοτε κυρια με τις αναλογιες τις πρεπουσες......

Επισκέπτης
Βικτόρια ζει και βασιλεύει και τον κόσμο φραπεδιάζει στο Gold. Μελαχρινή κυρία ανάλογου εκτοπίσματος και μπαλκονιών εθεάθη αλλά δεν εδοκιμάσθη στο Lolita.

Ελα ρε αρχηγε , ηρθα και εγω από την αραπια .Τι ειναι αυτό στο Lolita ? Ειναι στα μεγέθη που ψάχνω

kailas

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
είναι...αλλά κάπως παχιά

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Ελα ρε αρχηγε , ηρθα και εγω από την αραπια .Τι ειναι αυτό στο Lolita ? Ειναι στα μεγέθη που ψάχνω

Καλώς όρισες αγαπητέ και νομίζω οτι ναι είναι στο μεγεθός σου, πέρνα από Lolita να αποκτήσεις προσωπική άποψη!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Λέτε για την Βικτώρια που δούλευε πριν στο Erotica? Με το smartακι το κόκκινο?

donsanto

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μια Βικτορια ειχα γνωρισει παλια κι εγω αλλα μου το επαιζε αμερικανα ηξερε και πολυ καλα αγγλικα με προφορα κιολας... μου ειχε κανει μια φραπα μεσα στο μαγαζι και μου ειχε δωσει και το τηλ αλλα δεν καταφεραμε να βρεθουμε... Δεν πρεπει να ειναι η ιδια μαλλον ....
Την θυματε κανενας αυτη που λεω???

Επισκέπτης
Μια Βικτορια ειχα γνωρισει παλια κι εγω αλλα μου το επαιζε αμερικανα ηξερε και πολυ καλα αγγλικα με προφορα κιολας... μου ειχε κανει μια φραπα μεσα στο μαγαζι και μου ειχε δωσει και το τηλ αλλα δεν καταφεραμε να βρεθουμε... Δεν πρεπει να ειναι η ιδια μαλλον ....
Την θυματε κανενας αυτη που λεω???

Mηπως εννοεις μια μικροκαμωμενη μινιον ξανθια ? Εαν ναι, μιλας για 3/4 χρονια πισω. Ηταν Ουαλλεζα και μετα πηγε στο Βabes.

OP
OP
smiler

smiler

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Έχει κανείς κανένα νέο από την Βικτώρια την απίστευτη βυζαρού απο το Βaby gold ; θα επιστρέψει στο άθλημα; Τι θα απογίνουμε εμείς οι λάτρεις του μεγάλου φυσικού στήθους; Που σε ποιό μαγαζί της επικράτειας μπουρούμε να βρούμε κάτι αντίστοιχο, ή τουλάχιστον που να πλησιάζει σε αυτό το μέγεθος;

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Έχει κανείς κανένα νέο από την Βικτώρια την απίστευτη βυζαρού απο το Βaby gold ; θα επιστρέψει στο άθλημα; Τι θα απογίνουμε εμείς οι λάτρεις του μεγάλου φυσικού στήθους; Που σε ποιό μαγαζί της επικράτειας μπουρούμε να βρούμε κάτι αντίστοιχο, ή τουλάχιστον που να πλησιάζει σε αυτό το μέγεθος;

καπτεν για πληροφορησε το παιδι για να μην ψαχνει σε ολη την επικρατεια....εκει διπλα δεν εχει κατι τεραστια φυσικα μπαλονια...επι της λαγουμτζη?

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
καπτεν για πληροφορησε το παιδι για να μην ψαχνει σε ολη την επικρατεια....εκει διπλα δεν εχει κατι τεραστια φυσικα μπαλονια...επι της λαγουμτζη?

Παρών! Στο ίδρυμα Λολίτα μπορεί κανείς να γευτεί τα πλούσια ελέη της Ντόρας εκ Πολωνίας! Συνίσταται για βυζολάτρες συνοδοιπόρους!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom