Viki Ukraine
Call-Girl
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2022
- Like
- 2.004
Στο brazzers συχνά βάζουν κι ένα πλυντήριο μες στην τσόντα!
Είμαι πολύ μπροστά τότε
Στο brazzers συχνά βάζουν κι ένα πλυντήριο μες στην τσόντα!
Καλό ρεπόΑγόρια μου αύριο δεν θα δουλέψω. Θα τα πούμε από Τετάρτη για όποιον θέλει
Μάρτυρας χωρίς ξύλο ρε δικιέ μου...Καλησπέρα Βίκυ. Ειμαι το ραντεβού των 21.00 πέρασα υπέροχα σε ευχαριστώ για όλα και είμαι τυχερός που σε συνάντησα. Σου υπόσχομαι να τα πούμε πολύ σύντομα ξανά αν θες φυσικά να το ξανακάνουμε .
....εδω αλλοι εχουν φτιαξει καρτελακια με το νικ τους (και μπλουζα καποιος παλιοτερα), αυτο σε πειραξε ?Μάρτυρας χωρίς ξύλο ρε δικιέ μου...
Χαχαχα....εδω αλλοι εχουν φτιαξει καρτελακια με το νικ τους (και μπλουζα καποιος παλιοτερα), αυτο σε πειραξε ?
Αν ειναι σωστος στη συμπεριφορα του πιστευω δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Ποιο είναι το πρόβλημα να πει κάποιος σε μια κοπέλα ποιος είναι??
Καλησπέρα μωρά μου. Είμαι η Βίκυ από Ουκρανία με τέλειο κώλο, στητό στήθος και σφιχτό κορμί.
Το πρόγραμμα μου περιλαμβάνει
Ελεύθερο στοματικό , όλες τις στάσεις και τελειωτικό στο στόμα. Αν θέλετε κάνω και κωλαράκι στα +30€ ανάλογα το μέγεθος!
Στείλτε μου μήνυμα στο Viber 6992944878
να κλείσουμε ραντεβού.
100€ η 1 ώρα : +20€ taxi εκτός lacoba και Πρίαμος Μοσχάτο.
180€ 2 ώρες : taxi free εκτός μεγάλων αποστάσεων.
Πολλά φιλιά
Προσωπική μου άποψηΚαλησπερα μωρο μου ατελειωτο !! πως κρινεις οτι εχεις τελειο κωλο ? Επισης για να παρω το κωλαρακι σου τι σε ενοχλει το παχος η το μηκος ? Σε ευχαριστω μωρο μου!
Ωραία φωτογραφία αυτή με τα μπλέ
Καλησπέρα μωρά μου. Είμαι η Βίκυ από Ουκρανία με τέλειο κώλο, στητό στήθος και σφιχτό κορμί.
Το πρόγραμμα μου περιλαμβάνει
Ελεύθερο στοματικό , όλες τις στάσεις και τελειωτικό στο στόμα. Αν θέλετε κάνω και κωλαράκι στα +30€ ανάλογα το μέγεθος!
Στείλτε μου μήνυμα στο Viber 6992944878
να κλείσουμε ραντεβού.
100€ η 1 ώρα : +20€ taxi εκτός lacoba και Πρίαμος Μοσχάτο.
180€ 2 ώρες : taxi free εκτός μεγάλων αποστάσεων.
Πολλά φιλιά
Καινούργιες είναι . Πριν 2 μήνες έκανα .βικυ κανε σε παρακαλω μια φωτογραφιση να δουμε καινουριο υλικο και πιο φυσικες!
ενταξει μωρο μου!Καινούργιες είναι . Πριν 2 μήνες έκανα .
Πιο φυσικές ? Εγώ είμαι