Διαγραμμένο μέλος 157756
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 340
- Πόντοι
- 26
Και νόμιζα ότι εμείς οι καμμένοι θα τριγυρνούσαμε το ΜΠΟΥ αλλά τελικά ή καίγονται ακόμα σε αυτά(καλά κάνουν) ή το γυρίσαν στις ελλεϊνήδες και το WOW/FIFA.
Και νόμιζα ότι εμείς οι καμμένοι θα τριγυρνούσαμε το ΜΠΟΥ αλλά τελικά ή καίγονται ακόμα σε αυτά(καλά κάνουν) ή το γυρίσαν στις ελλεϊνήδες και το WOW/FIFA.
εγώ προσωπικά και καμένος με αυτά είμαι ακόμα και κολλημένος με το wow! προσπαθώ να μοιράσω τον χρόνο, αλλά μου πέφτει λίγο το 24ωρο ρε γαμώ το!!! :S :S
εγώ προσωπικά και καμένος με αυτά είμαι ακόμα και κολλημένος με το wow! προσπαθώ να μοιράσω τον χρόνο, αλλά μου πέφτει λίγο το 24ωρο ρε γαμώ το!!! :S :S
εγω προλαβα και ταλιρακι για credit 79 με 80Παίδες όταν άρχισα να παίζω ηλεκτρονικά ξεκίνησα με ένα 10ρικο, μετά πήγε 20ρικο, 50ρικο, 100ρικο μετά 2 x 100.
Κάπου στο 50ρικο τα παράτησα γιατί είχα αγοράσει μια Amiga 500 μέχρι που την έκαψα στην κυριολεξία από το πολύ παιχνίδι? ;)
υπηρχε και ενα κολπο με πετονια που εβαζες...Α ρε εποχες την δεκαετια του 80 και μεχρι τα μεσα του 90 αξεχαστες πραγματικα μεσα στης αιθουσες και της καφετεριες με τα ηλεκτρονικα αμα ξεκινησω να γραφω σταματημο δεν θα χω.Θα πως μονο για την πετονια που αναφερθηκε σε προηγουμενες σελιδες πως την ιδια αλλα και καλητερη δουλεια εκαναν τα καλωδια που υπηρχαν σε πρασινο κυριως χρωμα στα μεγαλα μεταλικα κουτια του ΟΤΕ και φυσικα ολα αυτα λειτουργουσαν κυριως στα παλια ηλεκτρονικα στης παλιες καμπινες που ειχαν μεταλικο συστημα με κερματοδεκτη κλπ οταν αρχισαν να εμφανιζονται οι πλαστικες βρωμα η δουλεια και το συστημα δεν λειτουργουσε.Αλλος τροπος για αμακα παιχνιδια ηταν και παλι στης παλιες καμπινες να κρατας πατημενο το κουμπι που επεστρεφε το κερμα οταν κολουσε και απο την κατω θυρα που εγβαινε με τον αντιχοιρα και με πολυ δυναμη να βαζουμε προς τα μεσα ταλιρα και δεκαρικα οποτε αν γινοταν σωστα ολο αυτο ακουμπουσε την βελονα και επαιζες τζαμπα με λιγοτερα λεφτα απο το κανονικο.Αλλος extreme καπως τροπος ηταν σε παλιες καμπινες παλι της ελληνικης κατασκευης πολλες δεν ειχαν το προστατευτικο τζαμι μπροστα ειχε σπασει δηλαδη απο κανενα μπουνιδι κλπ και πολλοι δεν το αλαζαν αφου η οθονη μεσα ηταν μια χαρα οποτε μπροστα απο την οθονη αναμεσα σε οθονη και ξυλο της καμπινας δηλαδη υπηρχε ενα κενο που αν ηξερες που να βαλεις το χερι σου επιανες την βελονα και την ξεσκιζες στο ανεβοκατεβασμα με αποτελεσμα να βαζεις δεκαδες παιχνιδια.Φυσικα ηθελε μεγαλη προσχη γιατι αμα εβαζες σε λαθος μερος το χερι θα επαιζες ηλεκτρονικα στον αλλον κοσμο απο καμια ηλεκτροπληξια.
Τωρα για τα παιχνιδια τι να πουμε ολα οσα αναφερθηκαν και ειναι στην λιστα ειναι απιστευτα διαχρονικα και παιχνιδαρες.Ολα τα τερματιζα και τα τερματιζω ημουνα μεγαλο ταλεντο και παραμενω στα 36 μου ας ειναι καλα το mame και αγαπημενο το Pac-Man που επαιζα με ενα 20αρικο γυρω στης 5 ωρες μεχρι να φτασω στην τελευταια πιστα την 256 την επονομαζομενη και kill screen οπως μαθαμε το ονομα της και την ιστορια της οταν εμφανιστηκε το ιντερνετ.
Aξεχαστες εποχες πραγματικα που μονο οσοι της εζησαν μπορουν να της καταλαβουν.
Ναι αυτο εγραψα στο post μου απλα αναφερα πως την ιδια δουλεια εκανε και το καλωδιο του OTE που αναφερω και μαλιστα καλητερη γιατι ηταν πολυ πιο σκληρο και δεν λυγιζε.Εκτος φυσικα και αν εννοοις κατι αλλο που γινοταν με πετονια το οποιο ηταν τρυπημα νομισματος και δεσιμο με πετονια και μολις ριχναμε το νομισμα και ακουγοταν ο ηχος οτι πηρε το παιχνιδι επρεπε αποτομα να τραβηξουμε το νομισμα για να μην το παρει.Γιαυτο και η πετονια επειδη δεν κοβοταν ευκολα ομως αυτο το κολπο ηταν πολυ δυσκολο επιανε ελαχιστες φορες και της περισσοτερες φορες επερνε κανονικα το νομισμα και η πετονια κρεμοταν απεξω με αποτελεσμα να καρφωθουμε στον ιδιοκτητη του μαγαζιου και μετα τρεχατε ποδαρακια μουυπηρχε και ενα κολπο με πετονια που εβαζες...
Α ρε εποχες την δεκαετια του 80 και μεχρι τα μεσα του 90 αξεχαστες πραγματικα μεσα στης αιθουσες και της καφετεριες με τα ηλεκτρονικα αμα ξεκινησω να γραφω σταματημο δεν θα χω.Θα πως μονο για την πετονια που αναφερθηκε σε προηγουμενες σελιδες πως την ιδια αλλα και καλητερη δουλεια εκαναν τα καλωδια που υπηρχαν σε πρασινο κυριως χρωμα στα μεγαλα μεταλικα κουτια του ΟΤΕ και φυσικα ολα αυτα λειτουργουσαν κυριως στα παλια ηλεκτρονικα στης παλιες καμπινες που ειχαν μεταλικο συστημα με κερματοδεκτη κλπ οταν αρχισαν να εμφανιζονται οι πλαστικες βρωμα η δουλεια και το συστημα δεν λειτουργουσε.Αλλος τροπος για αμακα παιχνιδια ηταν και παλι στης παλιες καμπινες να κρατας πατημενο το κουμπι που επεστρεφε το κερμα οταν κολουσε και απο την κατω θυρα που εγβαινε με τον αντιχοιρα και με πολυ δυναμη να βαζουμε προς τα μεσα ταλιρα και δεκαρικα οποτε αν γινοταν σωστα ολο αυτο ακουμπουσε την βελονα και επαιζες τζαμπα με λιγοτερα λεφτα απο το κανονικο.Αλλος extreme καπως τροπος ηταν σε παλιες καμπινες παλι της ελληνικης κατασκευης πολλες δεν ειχαν το προστατευτικο τζαμι μπροστα ειχε σπασει δηλαδη απο κανενα μπουνιδι κλπ και πολλοι δεν το αλαζαν αφου η οθονη μεσα ηταν μια χαρα οποτε μπροστα απο την οθονη αναμεσα σε οθονη και ξυλο της καμπινας δηλαδη υπηρχε ενα κενο που αν ηξερες που να βαλεις το χερι σου επιανες την βελονα και την ξεσκιζες στο ανεβοκατεβασμα με αποτελεσμα να βαζεις δεκαδες παιχνιδια.Φυσικα ηθελε μεγαλη προσχη γιατι αμα εβαζες σε λαθος μερος το χερι θα επαιζες ηλεκτρονικα στον αλλον κοσμο απο καμια ηλεκτροπληξια.
Τωρα για τα παιχνιδια τι να πουμε ολα οσα αναφερθηκαν και ειναι στην λιστα ειναι απιστευτα διαχρονικα και παιχνιδαρες.Ολα τα τερματιζα και τα τερματιζω ημουνα μεγαλο ταλεντο και παραμενω στα 36 μου ας ειναι καλα το mame και αγαπημενο το Pac-Man που επαιζα με ενα 20αρικο γυρω στης 5 ωρες μεχρι να φτασω στην τελευταια πιστα την 256 την επονομαζομενη και kill screen οπως μαθαμε το ονομα της και την ιστορια της οταν εμφανιστηκε το ιντερνετ.
Aξεχαστες εποχες πραγματικα που μονο οσοι της εζησαν μπορουν να της καταλαβουν.
Το mame το εχετε ολοι?
Μεγαλη μαγκια πια και ανεση να παιζεις οσο θες...τζαμπα, ε?