Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.515
- Πόντοι
- 3.656
Τι είναι αυτό ρε μλκ?
Wonder Boy
Τι είναι αυτό ρε μλκ?
Wonder Boy
Battle CityΕυτυχώς τα έχω όλα αυτά στο MAME32 κι έτσι ασχολούμαι καμιά φορά. Βέβαια άλλη φάση να τα'χεις στην κλασική κονσόλα αλλά τέσπα.
Ρε μάγκες ένα πολεμικό παιχνίδι με τανκς που γκρέμιζες και κάτι τοίχους πως λέγεται γιατί ψάχνω να το βρω και δε θυμάμαι καθόλου την ονομασία του;
Εχεις κανα link να τα κατεβασω για windows 10 ? Εχω κανει κανα δυο προσπαθειες αλλα αυτο που κατεβασα δεν δουλευει.
Ρε μαλάκες ... από arcades ....
Το ghosts and goblins .... τι δυσκολία γαμώ το σπίτι του .....
35 χρόνια και δεν το έχω τελειώσει !
Battle City
Τον είχα αγοράσει, επερνα κασέτες παιχνίδια από τα τότε μαγαζιά πληροφορικής στα Εξάρχεια, με ένα βύσμα συνδεόταν με κασετόφωνο και μετά από κάνα δεκάλεπτο φόρτωνε το παιχνίδι, τα γραφικά ήταν τραγικά αλλά για την εποχή κορυφαίαΈνας σύνδεσμος στο μουσείο πληροφορικής, και τον Sinclair Spectrum+
Θρύλος της εποχής για video games. Ο πρώτος φθηνός προσωπικός υπολογιστής μαζικής παραγωγής.
Sinclair ZX Spectrum + - Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής
Επεξεργαστής: Zilog Z80A@3.5MHz, Μνήμη RAM: 48ΚΒ, Λειτουργικό σύστημα: Sinclair BASIC, Έτος: 1984 Ο Sinclair ZX Spectrum + ήταν ένας οικιακός υπολογιστής που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 1984 από την εταιρεία Sinclair Research. Όσον αφορά τα ηλεκτρονικά του μέρη, ήταν ίδια με το προηγούμενο...elmp.gr
απορω πως δεν ανέφερε κανενας την τράπουλα με το στριπτιζ που ηταν κατι τεμαχια που καθως κερδαγες βγάζανε σουτιέν κυλωτες κλπ
απορω πως δεν ανέφερε κανενας την τράπουλα με το στριπτιζ που ηταν κατι τεμαχια που καθως κερδαγες βγάζανε σουτιέν κυλωτες κλπ
μιλαμε για τεράστια πιξελιασμενη αθωα γκαυλα της νιότηςτο επαιζα εγω
με το ποκερ λες , και το τελος οταν εγδυνες την γκομενα σου ελεγε να πατησεις πληκτρο συνεχεια για να χαιδευτει η καριολα
Και το αλλο ηταν που ειχε απο κατω φοντο μουναρα γυμνη και επρεπε σιγα σιγα να επιλεξεις περιοχη για να την ξεντυσεις
ΞΕΡΟΧΥΝΩ . συνδυάζες το τερπνό και το ωφέλιμο στα συν οτι ειχες εξτρα κινητρο να γινεις χαρτοπαίχτηςαυτες τις πουτανες λες
μιλαμε για τεράστια πιξελιασμενη αθωα γκαυλα της νιότης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΞΕΡΟΧΥΝΩ . συνδυάζες το τερπνό και το ωφέλιμο
To τερματισες τυπε?Μιλάμε το ξεκώλιαζα
Τι ωραίες εποχές
Διαγραφη λογαριασμου αμεσα,φιλικα στο λεωΤι είναι αυτό ρε μλκ?
Ε τότε που το παίζαμε 12χρονα είμαστανΓια 12χρονα μια χαρά.....