You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Video Show... το καλύτερο για μαλακία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vadimit
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 326K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
michaliscrete
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
Όποτε έρθω Αθήνα με κυνηγάει γκαντεμια. Ακόμα κι εδώ έσκασε ζευγάρι.
Horny_36
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2021
- Like
- 102
- Πόντοι
- 1
Ρε παιδιά υπάρχει κάποιος σοβαρός να ξέρει τι θέλει?θέλω συνάντηση με κάποιον να τον τσιμπουκωσω και να με χυσει στο πρόσωπο.Παω στα τσοντοσινεμα που όλοι πάνε γι'αυτό το σκοπό....κάθονται κοιτάνε πιάνουν το πουτσο τους και μόλις κανείς κίνηση σου λένε όχι τώρα...Σε άλλες εφαρμογές σου δίνουν ραντεβού δεν εμφανίζονται ποτέ.Τι γίνεται???????
Sagkaflias
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 104
- Πόντοι
- 0
Δεν θέλουν όλη το ίδιο, μπορεί να θέλει να κάνει σεξ ο άλλος όχι μόνο πίπα ...Ρε παιδιά υπάρχει κάποιος σοβαρός να ξέρει τι θέλει?θέλω συνάντηση με κάποιον να τον τσιμπουκωσω και να με χυσει στο πρόσωπο.Παω στα τσοντοσινεμα που όλοι πάνε γι'αυτό το σκοπό....κάθονται κοιτάνε πιάνουν το πουτσο τους και μόλις κανείς κίνηση σου λένε όχι τώρα...Σε άλλες εφαρμογές σου δίνουν ραντεβού δεν εμφανίζονται ποτέ.Τι γίνεται???????
Τη ώρα πηγές και είχε ζευγάρι;Όποτε έρθω Αθήνα με κυνηγάει γκαντεμια. Ακόμα κι εδώ έσκασε ζευγάρι.
nickos_20
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 121
- Πόντοι
- 0
Αν θες μόνο πίπα δύσκολα. Αυτοί που έχω πετύχει να θέλουν μόνο πίπα, θέλουν χωρίς προφυλακτικό. Άρα άκυρο από εμένα. Αν βλέπεις ότι δεν κάνουν κίνηση πάνω, θα σου έλεγα να δοκιμάσεις τις καμπίνες με τα glory hole κατω. Εγώ πάω γδύνομαι και ολο και καποιος ερχεταιΡε παιδιά υπάρχει κάποιος σοβαρός να ξέρει τι θέλει?θέλω συνάντηση με κάποιον να τον τσιμπουκωσω και να με χυσει στο πρόσωπο.Παω στα τσοντοσινεμα που όλοι πάνε γι'αυτό το σκοπό....κάθονται κοιτάνε πιάνουν το πουτσο τους και μόλις κανείς κίνηση σου λένε όχι τώρα...Σε άλλες εφαρμογές σου δίνουν ραντεβού δεν εμφανίζονται ποτέ.Τι γίνεται???????
sex_is_my_favorite_sport
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2023
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
ποσο απελπισμενος εισαι ρε φιλε καθε μερα ψαχνεις καποιον να σε πιπωσει;Κανείς για σήμερα το απογευματάκι?γουστάρω να πιπωσω σήμερα.
Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
Και εδω μεσα και απο οτι λες και εξω τα ιδια συνβαινουν.Κανεις δεν εχει τα αρχηδια να προσπαθηση να βρουμε μια μεση λυση για να βρεθουμαι να γηνει φαση.Ρε παιδιά υπάρχει κάποιος σοβαρός να ξέρει τι θέλει?θέλω συνάντηση με κάποιον να τον τσιμπουκωσω και να με χυσει στο πρόσωπο.Παω στα τσοντοσινεμα που όλοι πάνε γι'αυτό το σκοπό....κάθονται κοιτάνε πιάνουν το πουτσο τους και μόλις κανείς κίνηση σου λένε όχι τώρα...Σε άλλες εφαρμογές σου δίνουν ραντεβού δεν εμφανίζονται ποτέ.Τι γίνεται???????
Και εγω εδω και πολυ καιρο το ιδιο προβλημα αντυμετοπηζω.
Πολυ με απορηπτουν χωρης καν να εχουμαι βρεθη απο κοντα.Ολοι στην Ελλαδα ειναι κομπλεξηκη πραγμα που δεν υπαρχει εξω...
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.223
- Πόντοι
- 206
πιπα με καποτα ρε φιλε?παρε ενα παριζακι απτον σκλαβενιτη και θα ειναι το ιδιοΑν θες μόνο πίπα δύσκολα. Αυτοί που έχω πετύχει να θέλουν μόνο πίπα, θέλουν χωρίς προφυλακτικό. Άρα άκυρο από εμένα. Αν βλέπεις ότι δεν κάνουν κίνηση πάνω, θα σου έλεγα να δοκιμάσεις τις καμπίνες με τα glory hole κατω. Εγώ πάω γδύνομαι και ολο και καποιος ερχεται
PoustisGilf
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2022
- Like
- 106
- Πόντοι
- 0
Το Αθηναικον δουλευει ακομα;
Andriana
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2019
- Like
- 90
- Πόντοι
- 0
Δουλεύει ακόμη!Το Αθηναικον δουλευει ακομα;
Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 390
- Πόντοι
- 21
Απλα φοβουνται και δεν ασχολουνται πολυ με εμας για να μας συναντησουν και μετα οτι προκυψη ,ακομα και εδω μεσα σε γραφουναι και δεν απαντουν ασε που πολυ πρεπει να εχουν πολλα προφυλ!Καλημέρα στην ομάδα.Ξερει κανείς που μπορώ να γλύψω κανέναν μαύρο?γτ από Έλληνες άστα να πάνε.
nickos_20
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 121
- Πόντοι
- 0
video show και αθηναικο εχει αρκετες φορες.Καλημέρα στην ομάδα.Ξερει κανείς που μπορώ να γλύψω κανέναν μαύρο?γτ από Έλληνες άστα να πάνε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 4K