Νέα

Video Show... το καλύτερο για μαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vadimit
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Horny_36

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2021
Like
102
Πόντοι
1
Καλησπέρα.θα πάει κανείς σήμερα????

Horny_36

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2021
Like
102
Πόντοι
1
Καλησπέρα και πάλι.οποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μνμ.
Γουστάρω να γλύψω πουτσο σήμερα και να με χύσουν.και δύο μαζί ακόμα καλύτερα.περιμενω μνμ.....

Giwrgoss1

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2021
Like
192
Πόντοι
1
Εγω προτείνω ατραξ! Και φθηνό (10€) και κόσμο έχει και κρος μαζεύει και παρτουζες γίνονται και καθαρά είναι και μια χαρά κοσμο σε όλες τις ηλικίες

Jannman

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2021
Like
261
Πόντοι
21
Εγω προτείνω ατραξ! Και φθηνό (10€) και κόσμο έχει και κρος μαζεύει και παρτουζες γίνονται και καθαρά είναι και μια χαρά κοσμο σε όλες τις ηλικίες
εχω χρονια να παω στο συγκεκριμενο. τι μερες και ωρες ειναι καλα? ποτε μαζευει περισσοτερο κοσμο?

Giwrgoss1

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2021
Like
192
Πόντοι
1
εχω χρονια να παω στο συγκεκριμενο. τι μερες και ωρες ειναι καλα? ποτε μαζευει περισσοτερο κοσμο?
Δευτέρα Πέμπτη Παρασκευή έχω πάει ώρα 4 περίπου με 7 8 έχει κόσμο

Andriana

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2019
Like
90
Πόντοι
0
Η τιμή ανέβηκε και στο αθηναϊκόν και στο video show?

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Η τιμή ανέβηκε και στο αθηναϊκόν και στο video show?
Η ενέργειακη κρίση βλέπεις, μύστη ο πόλεμος, με τον αποκλεισμό της Ρωσίας από την ενέργειακη αγορά φυσικού αερίου, έφερε τής υπηρεσίες ηδονής να κάνουν αύξησης στις παροχές ηδονής, εγώ πάντως πάνω από 7 ευρω εισιτήριο εισόδου απετο και μια πίπα, όχι από το μύστη που θα βρεθούμε στο ίδρυμα, αλλά από των ιδιοκτήτη του υδρηματος, να καυλοσω περισσότερο

Andriana

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2019
Like
90
Πόντοι
0
Η ενέργειακη κρίση βλέπεις, μύστη ο πόλεμος, με τον αποκλεισμό της Ρωσίας από την ενέργειακη αγορά φυσικού αερίου, έφερε τής υπηρεσίες ηδονής να κάνουν αύξησης στις παροχές ηδονής, εγώ πάντως πάνω από 7 ευρω εισιτήριο εισόδου απετο και μια πίπα, όχι από το μύστη που θα βρεθούμε στο ίδρυμα, αλλά από των ιδιοκτήτη του υδρηματος, να καυλοσω περισσότερο
Μια φορά να απαντούσες πάνω στο θέμα χωρίς πολλά πολλά και τι στον κόσμο. Με όλα αυτά έδωσες 0 πληροφορίες

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Μια φορά να απαντούσες πάνω στο θέμα χωρίς πολλά πολλά και τι στον κόσμο. Με όλα αυτά έδωσες 0 πληροφορίες
Όχι έδωσα απαντήσεις γιατί έγινε ή αύξηση του εισιτηρίου εισόδου

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
518
Πόντοι
81
Σαν την πορδή πετάγεται παντού είτε ξέρει είτε δεν ξέρει. Και φυσικά τις περισσότερες φορές δεν ξέρει. Συν του γεγονότος ότι τον έχουν πετάξει απ έξω από όλα τα μαγαζιά και τα έχει με τους ιδιοκτήτες

Andriana

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2019
Like
90
Πόντοι
0
Σαν την πορδή πετάγεται παντού είτε ξέρει είτε δεν ξέρει. Και φυσικά τις περισσότερες φορές δεν ξέρει. Συν του γεγονότος ότι τον έχουν πετάξει απ έξω από όλα τα μαγαζιά και τα έχει με τους ιδιοκτήτες
Φαντάζομαι, δεν μου φαίνεται ιδιαίτερα δυσκολο

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Με ακολουθεις παντού, βλέπω θα σε έχω στους θαυμαστές μου μάλλον, από το πουθενά ,πετακτηκες εδώ μέσα

Guristroulis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Like
139
Πόντοι
1
Πάντως ανεξαρτήτως ηλικιακά κριτήρια ή εμφανισιακά, ότι ώρα και να πας θα έχει πάντα κόσμο
έστω και 5-6 άτομα

sexmaniac74

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
465
Πόντοι
21
Πάντως ανεξαρτήτως ηλικιακά κριτήρια ή εμφανισιακά, ότι ώρα και να πας θα έχει πάντα κόσμο
έστω και 5-6 άτομα
Συμφωνω φιλε, πηγα την παρασκευη το απογευμα. Ειχε αρκετα ατομα η πλειοψηφια μεγαλης ηλικιας. Ομως εχει ενα μεγαλο μειον. Η βρωμα κατω ατις καμπινες απιστευτη. Χυσια καποτες χαρτια πεταμενα δεν περιγραφεται. Ασε την καπνιλα απο τα τσιγαρα.
Εφυγα χωρις να κανω τιποτα

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Συμφωνω φιλε, πηγα την παρασκευη το απογευμα. Ειχε αρκετα ατομα η πλειοψηφια μεγαλης ηλικιας. Ομως εχει ενα μεγαλο μειον. Η βρωμα κατω ατις καμπινες απιστευτη. Χυσια καποτες χαρτια πεταμενα δεν περιγραφεται. Ασε την καπνιλα απο τα τσιγαρα.
Εφυγα χωρις να κανω τιποτα
Την Παρασκευή το μεσημέρι , είχε περάσει ένα ζευγάρι ένας μύστης καράφλας μια μια 40 άρα γκόμενα βυτίο, μεταφοράς, και πήγε του γαμησι ομίχλη, γάμησε όλο το κέντρο της Αθήνας, τώρα Καποτά δεν ξέρω αν έβαλε κάνεις φιλαράκι, οπότε έγινα όλοι μαζί οικογένεια,ο καράφλας είχε τη γκόμενα για δωλομα, γιατί ήταν καί αυτός γκόμενα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom