John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Κανένα ζευγάρι έρχεται εδώ μέσα παίδες η μπα
Τυπε μπορει να ψαχνουν για κανα σι-ντι ή να κρυωναν και να τους μαζεψε.επισκεψη Σαββατο μεσημερι, καπου 12-15 ατομα, δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι τοσο διστακτικη οι περισοτεροι, και περιφερονται ασκοπα.
οι μονοι που παιζουν ειναι απο 60 και ανω.
Εισος το δεύτερο έκανε πολύ κρύο και με 5 ευρώ καλά είναι δίνεις και μια πίπα ζεστήΤυπε μπορει να ψαχνουν για κανα σι-ντι ή να κρυωναν και να τους μαζεψε.
τι καυλα εισαι εσυ?? για σκισιμοΑν περάσουμε καλά σήμερα το μεσημέρι πολύ πιθανό να είμαστε κι αύριο πάλι
ίσως το απόγευμαπαιζει κανεις να παει αυριο Σαββατο? θα ειμαι εκει απογευμα με φιλο και με πολλες ορεξεις!
Σήμερα βράδυ παίζει τίποτα;Μαζευει κοσμο Παρασκευη βραδακι?ειμαι αγοριτσακι και σκεφτομαι να παω..
Μπράβο σου !!! Αν είναι για μάτι ας κάτσουν στο λαπτοπ τουςισως καποιοι πανε μονο για ματι.
Εγω παντως οτι πουτσα βρεθει την παιρνω στο στομα, και δεν αφυνω σταγονα να παει χαμενη.
Περίπου αλλά έχει είσοδο 5 ευρώ μπορεί να είναι και ποιο καλόΚαλησπερα.. αυτό το μέρος είναι σαν το adult theater?
To adult πόσο είσοδο έχει??Περίπου αλλά έχει είσοδο 5 ευρώ μπορεί να είναι και ποιο καλό
10 ευρώ αλλά έχει και 12 ευρωTo adult πόσο είσοδο έχει??
Α μαλισταα..10 ευρώ αλλά έχει και 12 ευρω
Οπότε είναι λογικό το ποίο φθηνό γιατί γκέι Μπένουν και στο ένα και στο άλλο σπάνια σκηνή να δείτε ζευγάριΑ μαλισταα..
Θα πάω εγώ θα φωρας στριγκαρα να σε καταλάβωΘα ειναι σημερα Τρίτη κατα τις 12 το μεσημερακι κανας ψωλαρας too στο μαγαζι;