poutsarass
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 177
- Πόντοι
- 1
Λέω να κατέβω σήμερα, πρώτη φορά, για τη φάση. Θα είναι κανείς όμως; Μαζεύει κόσμο αυτές τις μέρες; Μην πάω αδικα.
Σοβαρα τωρα; και μετα οι ιδιοι παραπονιομαστε οτι δεν ειναι καθαροι οι χωροιΕίναι σοβαρό το μαγαζί τύπε. Είχε τύχη φάση ένας δροσερός να ζητήσει μουσαμά για να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο και μετά θα πήγαινε και σε πιο "χοντρό" αλλά ο ιδιοκτήτες του λέει τι το πέρασες εδώ και έληξε το παιχνίδι. Δεν ήθελε να επιβαρυνθεί το συνεργείο καθαριότητας φαίνεται!
Εγω καυλαρε…κανενασ γα φαση να μου τον ρουφηξει καλα?>
ok mesaΕγω καυλαρε…
όπως καταλαβαίνεις εκεί δεν ζητείτε τίποτα και αν ζητείται είναι για τον ΠΚ τίποτα. Έτσι και αλλιώς σε τέτοιους χώρους οι πάσχοντες έχουν προτεραιότητα. Εκεί είναι και η καλτίλα της υπόθεσης.Και Αθηναϊκον και video show ζητανε αποδεικτικο εμβολιασμου; Λεω να τα επισκεφτω, ειδικα το 2ο μου εχει λειψει
Στο Αθηναικον που πηγα το προηγουμενο Σββατο ζητανε αποδεικτικο παντως!Και Αθηναϊκον και video show ζητανε αποδεικτικο εμβολιασμου; Λεω να τα επισκεφτω, ειδικα το 2ο μου εχει λειψει
Αυτό να σου πω δε το περίμενα εκεί...Αλλά λογικό σε λίγο καιρό όλοι θα πρέπει να το έχουνΣτο Αθηναικον που πηγα το προηγουμενο Σββατο ζητανε αποδεικτικο παντως!
Αυτό να σου πω δε το περίμενα εκεί...Αλλά λογικό σε λίγο καιρό όλοι θα πρέπει να το έχουνοχι η αληθεια ειναι οτι εχει βελτιωθει αρκετα!!