Νέα

Video με πρωην.Οταν χωριζεις τι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 257
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εστω οτι τα εχεις με ενα μωρο καποια χρονια. Στα χρονια που ειστε μαζι τραβας και video οταν την πη

• το ανεβαζεις στο Internet

Ψήφοι: 13 12,6%
  • το στελενεις στον νεο γκομενο που χαρη του σε αφησε

Ψήφοι: 15 14,6%
  • το στελνεις στους γονεις τις

Ψήφοι: 10 9,7%
  • το κολας σε αφισες στην γειτονια τις

Ψήφοι: 6 5,8%
  • την κραζεις απλα και αυτη συνεχιζει να γαμιεται με το αλλο και δεν τρεχει τιποτα

Ψήφοι: 14 13,6%
  • κλαις την μοιρα σου

Ψήφοι: 10 9,7%
  • δεν εκδικησε και ρουφας το αυγο σου

Ψήφοι: 53 51,5%
  • τις γαμας τα πρεκια και αυτον μαζι και περνεις το αιμα σου πισω

Ψήφοι: 9 8,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    103

Επισκέπτης
Βρες τ αρχίδια να πας παρακάτω.Αν δεν έχεις,που μάλλον δεν έχεις αν κρίνω απ αυτά που έκανες,ακόμα δεν πουλάνε δυστυχώς.
Αν και τώρα που διαβάζω μερικούς χρυσές δουλειές θα έκανε ένα αρχιδοπωλείο.

Αρχίδια έχουμε, αρκεί και αυτές να έχουν ωοθήκες.  :birdman:

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
1558440_793644977330240_595544240_n.jpg

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ας μην ανοιγε τα ποδια της φιλε.επισης αυτη διαλεξε σε ποιον θα ανοιξει τα ποδια της.αυτες επιλεγουν αρα αυτες εχουν και την ευθυνη
Δλδ....αλλη λυση δεν υπαρχει!!!  Η καριερα διεθνουs πορνοσταρ η εσωκλειστη στη μονη Εσφιγμενου...Κι εμειs βεβαια να κανουμε την σωστη κινηση

dvsilogoi-1.jpg

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
πάντα υπάρχει και το ενδεχόμενο το υπό συζήτηση βίντεο να έχει κλαπεί από μυστικές υπηρεσίες προκειμένου να το εκμεταλλευθούν...

"Θεϊκή" Τουρκάλα σε "καυτό" βίντεο με τον Ρ.Τ.Ερντογάν;

ακόμη και η σκέψη του να βλάψεις μια πρώην με το να την ξεφτιλίσεις κατά τέτοιον τρόπον
δείχνει πόσο λίγος μπορεί να είναι κάποιος.
δεν χρειάζεται άλλον λόγο για να φύγει κάποια νομίζω...

συνέλθετε όσοι σκέφτεστε έτσι.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Δλδ....αλλη λυση δεν υπαρχει!!!  Η καριερα διεθνουs πορνοσταρ η εσωκλειστη στη μονη Εσφιγμενου...Κι εμειs βεβαια να κανουμε την σωστη κινηση

dvsilogoi-1.jpg
η σεξουαλικη πραξη δεν πρεπει να ειναι ταμπου.επισης οι γυναικες εχουν την απολυτη επιλογη αρα και την απολυτη ευθυνη.να μην τον διαλεγε φιλε μου.μετα πανε και κλαιγονται ποιος ξερει τι θα του εκανε του ανθρωπου για να αντιδρα ετσι.

Επισκέπτης
έγινε.Όταν ανοίξει το αρχιδοπωλείο θα σου στειλω πμ.

Κράτα το για πάρτη σου.  :birdman:  

Η πλάκα είναι ότι το παίζουν ηθικοί και προστάτες των γυναικών όλα τα γνωστά λαμόγια του site που είναι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι και παράλληλα έχουν γκόμενα και πάνε με πουτάνες. Τι υποκρισία υπάρχει ρε πούστη μου σε αυτή τη χώρα!  :uglystupid:

placebo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.955
Πόντοι
201
Κρατάς τα βιντεάκια γιατί είναι συλλεκτικά.
Δεν κάνεις καμία κίνηση για εκδίκηση γιατί δεν είσαι καραγκιόζης ούτε κατίνα.
δεν με εκφράζει καμία επιλογή από αυτές του γκάλοπ αρα δεν ψηφίζω.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κράτα το για πάρτη σου.  :birdman:  

Η πλάκα είναι ότι το παίζουν ηθικοί και προστάτες των γυναικών όλα τα γνωστά λαμόγια του site που είναι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι και παράλληλα έχουν γκόμενα και πάνε με πουτάνες. Τι υποκρισία υπάρχει ρε πούστη μου σε αυτή τη χώρα!  :uglystupid:
για την ενημέρωσή σου,είμαι εγώ και τ αρχίδια μου ΜΟΝΟ.
Με το να βάλεις το βιντεο στον πάτο σου,ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ προστατεύεις ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.

Επισκέπτης
για την ενημέρωσή σου,είμαι εγώ και τ αρχίδια μου ΜΟΝΟ.
Με το να βάλεις το βιντεο στον πάτο σου,ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ προστατεύεις ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.

Βασικά, καμία σοβαρή γκόμενα δεν δέχεται να την τραβήξουν βίντεο ενώ γαμιέται. Αν το δέχεται, πρέπει να είναι προετοιμασμένη για όλα. Άρα τζάμπα συζητάμε.  :-*

Επισκέπτης
σόρρυ από τον θεματοθέτη, αλλά το θέμα είναι λίγο...χαζούτσικο...

υπάρχει άνθρωπος που θα ρισκάρει να κοινοποιήσει βίντεο σε τρίτους, (πόσο μάλλον στο internet) με προσωπικές στιγμές κάποιου (κι ας ήταν και γκόμενά του)

Αν τύχαινε σε κοντινό μου πρόσωπο, θα της πρότεινα να τραβήξει αγωγή με απαίτηση πάνω από 5.000.000€ κι ας τον άλλον να τραβιέται...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Βασικά, καμία σοβαρή γκόμενα δεν δέχεται να την τραβήξουν βίντεο ενώ γαμιέται. Αν το δέχεται, πρέπει να είναι προετοιμασμένη για όλα. Άρα τζάμπα συζητάμε.  :-*
φτιάξτα εσύ με τις σοβαρές κι ασε για μας τις ξεκωλιάρες που δέχονται να βγαίνουν βίντεο.Για να μη γίνουμε ρεζίλι δεν βγάζουμε μετά στη φόρα το βίντεο,μη νομίζεις.Δεν αντεχουμε το ρεζιλίκι που γαμάμε τις πουτάνες.Ασε που μάλλον την έχουμε και μικρή.Ξεφτίλα δικέ μου,διαγραφή με τη μία.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Η εκδικηση,ακομη και σε πιο σοβαρα ζητηματα απο μια σχεση,
ειναι η απελπιδα προσπαθεια να αλλαξεις το παρελθον στεροντας ενεργεια-ποιοτητα απο το μελλον.

Δε λεω να ξεχναμε συμπεριφορες,αλλα ας προχωραμε παντοτε προς τα μπροστα.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Η εκδίκηση είναι ένα από τα χόμπυ που μου αρέσουν. Η ανωτερότητα δεν είναι του γούστου μου. Αν περιγράψω σκηνικά θα γελάνε και τα τσιμέντα.
Βασικά αυτό είναι το καλό με εκδίκηση σε γκόμενα και όχι μόνο. Δεν νοιώθεις μαλάκας! Απλά το θυμάστε με τα φιλαράκια σου και σπάτε πλάκα.

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
σόρρυ από τον θεματοθέτη, αλλά το θέμα είναι λίγο...χαζούτσικο...

υπάρχει άνθρωπος που θα ρισκάρει να κοινοποιήσει βίντεο σε τρίτους, (πόσο μάλλον στο internet) με προσωπικές στιγμές κάποιου (κι ας ήταν και γκόμενά του)

Αν τύχαινε σε κοντινό μου πρόσωπο, θα της πρότεινα να τραβήξει αγωγή με απαίτηση πάνω από 5.000.000€ κι ας τον άλλον να τραβιέται...

ναι  αλλα βαση νομου εφοσον δεν αντιδρας και δεχεσε να σε τραβανε ειναι ενγνωση σου οποτε δεν εχει καποιο θεμα  ο αλλος
τωρα εαν το βαλεις στο internet  εχει να κανει με δικαιοματα  δηλαδη ειναι παρανομο γιατι παει προς πωληση εκμεταλευση αλλιως δεν υπαρχει κανενας λογος να σε κυνηγανε.

με εχεις!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
η σεξουαλικη πραξη δεν πρεπει να ειναι ταμπου.επισης οι γυναικες εχουν την απολυτη επιλογη αρα και την απολυτη ευθυνη.να μην τον διαλεγε φιλε μου.μετα πανε και κλαιγονται ποιος ξερει τι θα του εκανε του ανθρωπου για να αντιδρα ετσι.
Δυο ξεχωριστα πραγματα...Τι δουλεια εχει η πραξη με το σταματημα μιαs σχεσηs ???
Αμα θελει να φυγει ...ο δρομοs ανοικτοs και τα σκυλια δεμενα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ναι  αλλα βαση νομου εφοσον δεν αντιδρας και δεχεσε να σε τραβανε ειναι ενγνωση σου οποτε δεν εχει καποιο θεμα  ο αλλος
τωρα εαν το βαλεις στο internet  εχει να κανει με δικαιοματα  δηλαδη ειναι παρανομο γιατι παει προς πωληση εκμεταλευση αλλιως δεν υπαρχει κανενας λογος να σε κυνηγανε.

με εχεις!!
Τι λες ρε μαλάκα?Επικοινωνείς με τ αρχίδια σου ή τζάμπα σε βαραίνουν?
Δε μιλάμε για ηθοποιούς εδώ που δε τους πλήρωσαν.Μιλάμε για κάτι ΙΔΙΩΤΙΚΟ.

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
εγω παιδια με παρα πολλες γκομενεςεχω τραβηξει βιντεο...αλλα δεν κανω την μαλακια να τα εχω στο κινητο....τα εχω σε ενα φλασακι και η συλλογη αυξανεται...ουτε κατα διανοια δεν θα τα ανεβαζα στο ιντερνετ...θεωρω πρωτα οτι γινομαι μαλακας εγω και δευτερον προσβαλλω τον αλλον.. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ισως η πιο καλη απαντηση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom